В Англия затягат мерките, глобяват до 10 000 паунда за нелегални сбирки

Британски експерт твърди, че вирусът ще остане в живота на човечеството
Обновена: 23 авг 2020 07:45 | 23 авг 2020 07:30, Ния Христова
42
В Англия затягат мерките, глобяват до 10 000 паунда за нелегални сбирки
Снимка: Pixabay
Полицията в Англия ще налага глоби в размер до 10 000 паунда на организатори на нелегални събирания, където има повече от 30 души в условията на пандемията от COVID-19, предаде БНР.
 
Решението беше взето на фона на повторното затягане на мерките след зачестилите случаи на заразени с коронавирус в Северозападна Англия. В няколко населени места дори бе наложена частична карантина.
Още по темата
От полицията са съобщили, че откакто са въведени ограниченията заради пандемията, са били разпръснати стотици нелегални сбирки. Например, на празненство в град Бирмингам са присъствали повече от 300 души, въпреки изричната забрана за събиране на повече хора на едно място. Министърът на вътрешните работи Прити Пател заяви, че подобни събирания са опасни и организаторите им проявяват нехайство за сигурността и здравето на останалите.
 
"Ще бъдем безкомпромисни с това малцинство, което смята, че е над закона", допълни Пател.
 
Глобата за неносене на маски се увеличава на 100 паунда, а при повторно нарушение тя ще скочи на 3 200 паунда.
 
Междувременно сър Марк Уолпорт, който е член на правителствената група от научни съветници за извънредни ситуации, направи прогноза, че коронавирусът ще продължава да съществува в живота на човечеството завинаги под някаква форма, за разлика от изразеното по-рано мнение от ръководителя на Световната здравна организация Тедрос Аданом Гебрейесус, че се надява светът да се справи с пандемията до две години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
А ние от така нареченото малцинство също ще бъдем безкомпромисни към държавното малтретиране, което ни застава да живеем насила, само за да обезпечаваме съществуването на тази разгонена ***, наречена Държава.
35
0
 
6
 
! Отговори
Картинката е ясна преди 3 години
Те тези, които се събират на групи по нан 30 са ясни кои са.Хеле пък в Бирмингам...То там бели няма.
34
2
 
7
 
! Отговори
НЕКОЙ преди 3 години
Ще има нов световен бой за свобода и много глобалисти, либерасти и пеедреси ще гризнат дървото.
33
1
 
6
 
! Отговори
до Пиян Гъз - 17 преди 3 години
И като отидеш в магазина в Англия какво ти казват - дължиш ни 5 лири стерлинги и 25 пенса ли? Ай глей си пърцуцата и недей да ръсиш акъл
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
35,демоКРАД нагЪл.всички ще умрете :)
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
точно така, системата не е виновна, че е лъжлива.ние сме виновни, че й вярваме.но кръв и огън пак ще се леят за да се изкорени от този свят завинаги.и те ще повлекат всеки подрепящ я.това е неизбежно.
30
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ви чета простотиите виждам, че сте яко във филма :) вместо да се занимвате с глупости вземете си хванете живота в ръце и стига сте чакали някой да дойде да ви хване за рачичка и да ви реши проблемите. И не, системата не ви е виновна.
29
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 31Балканските селяни така и не разбрахте какво е демокрация и яде ли си.
28
1
 
8
 
! Отговори
един преди 3 години
До АнонименПравителствата са част от системата. Те няма да ни спасят, а ще ни заробят.
27
2
 
17
 
! Отговори
нов световен ред преди 3 години
Ето ви новия световен ред! Под прикритието "ковид" вече те глобяват за "нелегална сбирка"! Вече е нелегално да се събираш с други хора когато и където поискаш! И британските "експерти" те подготвят психически, че вирусът ще си остане тук и завинаги, т.е. мерките също. Какви човешки права, какви пет лева? Оруел пасти да яде.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 111Верно ли?! Малииии, и ко ша праим тогаз?Сменете си мократа превръзка на челото, прегрял ви е мозъкът, доколкото го имате.
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 111Винаги е било така по различни поводи.
24
4
 
8
 
! Отговори
111 преди 3 години
Илюминатите - Cатанисти задействаха плана AGENDA21. Той включва намаляване на населението до 500 милиона души. Предвижда се хората да бъдат прехвърлени към големите градове и земята да бъде изкупена от Илюминатите. Който притежава земята, притежава и храната. А с храната се контролират хората. Ковид19 е една световна постановка която цели да оправдае действията на Илюминатите за налагане на Нов Световен Ред. Ако хората не се осъзнаят ще бъдат третирани като г0веда.
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-сигурната мярка е да потопят острова под вода поне за 14 дни. Това отдавна го казах. Да питат Путин, може да им помогне.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе няма нищо в worldomete.Тия сигурно се чудят как да излъжат. Винаги са качени данните още в 1.15 през нощта
21
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 8 от славянинЩото ти си в пряка връзка с хората от цял свят и знаеш какво знаят? Е, мнителен българският пейзанин, все смята, че някой го лъже нещо.
20
2
 
8
 
! Отговори
noFreeman преди 3 години
Добро утро, робииии... за ингилизите говоря...
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХА-ХА-ХА !!!Съдейки по дивотиите, които пишеш, ти вече си си чипиран и зомбиран (както и другите с подобни драсканици). Ама нищо, вервайте си - теориите на конспирациите придават усещане за смислено съществувание на неудачниците.
18
1
 
12
 
! Отговори
Д-р ДивоК преди 3 години
Какво означава това, че под някаква форма корона вируса щял да е завинаги в живота на човечеството? Нима досега не е бил? Каква е разликата? Отново изключително глупави изказвания на Властелините на Ковида!
17
5
 
7
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Ниско ниво на журналистите. Не се казва "паунда", а "лири стерлинги". Ако не това, да пишат поне "фунта". Няма как да знаеш друг език, ако първо не владееш български, защото чрез него усвояваш чуждия език. Е, в случая - "усвояваш".