Нов рекорд на заразените във Великобритания

В Лондон протести срещу налагането на нова карантина
20 сеп 2020 09:12, Ния Христова
26
Нов рекорд на заразените във Великобритания
Снимка: БГНЕС
Обединеното кралство отчете нови 4422 случаи на коронавирус, със 100 повече отколкото предния ден. Това е най-голям брой за денонощие от 8 май насам, предаде "Ройтерс".
 
Междувременно в центъра на Лондон протестиращи срещу налагането на нова национална карантина и ваксинирането срещу коронавирус, предизивикаха сблъсъци с полицията, предаде ТАСС.
 
По информация на агенция Прес асосиейшън, хорпата събрали се на площад "Трафалгар", сред които имало и такива подкрепящи теорията за заговор като основа за пандемията, са оказали съпротива на полицията, която започнала да задържат хора.
 
Скотланд ярд премина към тази стъпка, тъй като стотици участници в протеста отказваха да прекратят незаконната демонстрация. В Англия има наложена забрана за масови събирания на хора, за да се намали рискът от предаване на заразата, уточнява ТАСС.
 
В съобщение на полицията се казва, че демонстрантите не желаели да напуснат площада и по този начин изложили себе си и околните на риск. Казва се още, че са били агресивни към полицаите.
 
На кадри, публикувани в социалните мрежи, се вижда, че демонстранти са направили жива верига, което силно затруднява полицаите да ги разпръснат или задържат.
Много малко от протестиращите носят предпазни маски. В тълпата може да се видят и плакати с текстове, че коронавирусът е фалшива новина, ваксините са зло, както и истинските разпространители на вируса използват кули за 5G мрежата. Има и плакати с призиви за противопоставяне на тиранията на правителството.
 
В края на август при подобни протести в центъра на Лондон участваха, по различни оценки, от неколкостотин до 10 000 души. Сред задържаните тогава беше по-големият брат на бившия лидер на Лейбъристката партия Джереми Корбин - Пиърс Корбин. По-късно той беше санкциониран с глоба от 10 000 лири.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 10А де???Никой не иска да отговори на този въпрос.Спазваме ограниченията,но имаме скок на новозаразени.И защо имате като спазвате ограниченията...Швеция я плюха,а пък сега я гледат завистливо.
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И там има ковидиoти, които бързо забравиха как през април и началото на май имаха по 4500-5000 новозаразени на ден и по над 900 починали на ден. При тях от 10 юли, когато имаха около 550 новозаразени, досега има ново покачване, което засега е към 3600 на ден, но след седмица ще са над 4300.
16
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** да се отделят в Антарктика и там да протестират, да ходят без предпазни средства, да не си мият ръцете, да не спазват дистанция и да спасят света от себе си.Така всички ще са доволни.
15
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛЕКАР в ИспанияКолко си лекар само ти си знаеш. Но вече 7-ми месец света разбра, че няма никаква пандемия от Ковид 19. По-скоро да си някакъв измислен платен ***.През цялото това време големия бизнес не е спирал работа, въпреки намалените обороти. А там работят на гъсто най-много хора и очеизвадно няма пандемия, въпреки холивудските прийоми на жидовските медии .Някакви смешни маски за еднократна употреба щели да спрат чумата на хилядолетието.Трябва да си крайно наивен и глупав, наистина
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борко да се извини на Путин от името на сите наглосакси за Скрипал, да си посипе главата с пепел и паднал на колене да моли за руската "Спутник В".
13
3
 
0
 
! Отговори
юк земю иакедонска преди 3 години
Нека изпукат сите
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
медицинската мафия
11
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ще ги погне народа и тези псевдо политици
10
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"MY BODY, MY CHOICE" - има ли кой да набие това нещо на управляващите фашисти и полезните им ***!?
9
6
 
22
 
! Отговори
Мислещ преди 3 години
До 80-те процента блеещи. Съвсем скоро ще пуснат ваксините и почва филма. Да, няма да е задължителна, но без ваксина ще ви отказват пътуване, социални, образователни и много други услуги и права,включително правото на труд.
8
5
 
15
 
! Отговори
доктор в чужбина преди 3 години
До Анонимен 7 и всички конспиратори...колкото и да ви се иска да го няма и това да е конспирация. НЕ Е ТАКА!Работя в Болница в лондон и виждам за какво става на въпрос. Лошото не е, че вируса съществува, вируси е имало винаги лошото е, че не знаем как да го лекуваме.а хората мрът. Камиони с трупове не се изкарват. Но хората страдат и по слабите умират.ФАКТ Е !А на такива като вас конспиратори казвам ..правете с вашия живот каквото искате, пазете другите от ВАС !
7
7
 
17
 
! Отговори
до ЛЕКАР в Испания преди 3 години
Ами как така носите всички маски, пък заразените ви скачат? Замислял ли си се? Или викаш не ти се занимава
6
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало англичаните - какво стана с човешките ви права??? Третират ви като УФСИ!! То даже в България няма такова нещо...
5
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Emigrant, Путин и статуята сме ги виждали по телевизора. Знаем, че съществуват, споко. Ама смъртоносен вирус не сме виждали. Само пропаганда и щастливо оздравели известни личности.
4
8
 
10
 
! Отговори
д-р Емо преди 3 години
До EmigrantСамо ,че Тръмп няма да те ваксинира в *** или статуята на свободата да те глоби за неносене на маска.А това че не виждаш Путин ,не означава ,че няма да му усетиш ба-да-нарката от-з-ад---е.Тука става въпрос за геноцид над човечеството и нов световен ред.Вируса е ала бала само да се оправдаят действията на тайното правителството.Най- лесно е да обвиняваш вируса за всички злини и после да си измиеш ръцете като Пилат Понтийски и да излезеш чист като момина сълза
3
6
 
8
 
! Отговори
Така им се пада преди 3 години
Нали наложиха карантина за пътуващи от България а за други европейски държави не наложиха, много сънародници се лишиха от почивка това лято заради тази карантина. Хак да им е сега!!!
2
7
 
8
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Уууу, репресии, демокрация, диктатура,!
1
8
 
15
 
! Отговори
Булшит преди 3 години
Англичаните скоро ще ги затварят май. Да излизат по улиците и да разкарат ковид измамниците докато не са им били отровната ваксина.