Бежанците в Германия най-малко за първи път от 9 години

Общият им брой в страната е 1,31 милиона
5 окт 2020 20:41, Ния Христова
16
Бежанците в Германия най-малко за първи път от 9 години
Снимка: БГНЕС
Броят на бежанците и мигрантите, които живеят в Германия, е намалял за първи път от девет години насам, съобщава "Дойче веле".
 
Според информация на федералното Министерство на вътрешните работи общият брой им брой е 1,31 милиона. Това е с около 50 000 по-малко в сравнение с последните шест месеца. Тези, които търсят убежище в Германия и тези с отсрочено изпълнение на депортиране, са 450 000, а това е с 15 000 по-малко от предходното полугодие, предава БГНЕС. 
 
От вътрешното министерство уточняват още, че тази статистика е свързана с изтичането на срока на действие на специалния статут. "Значителна част от тях" вече не живее в Германия.
 
Улла Йелпке от Лявата партия в Бундестага отправи критики към политиката на правителството в областта на миграцията. "Ние разполагаме с място, за което свидетелстват цифрите. В същото време десетки хиляди хора, търсещи закрила, се намират в недостойни условия в европейските страни на влизане", заяви тя и подчерта, че Германия не трябва да бяга от отговорност.

16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
5
 
! Отговори
Гпго преди 6 месеца
Ммм да. Франсетата вече са чернокафеви ме.лези от незнайни родители, вдетенени егоисти с безцелен живот. А да не ви разказвам как, че да свикваме по-бързо, от министерството на пропагандата ни обработват по видеоточката. Социално инжинерство и Каквото трябва да се случи ще се случи!!
14
1
 
7
 
! Отговори
Ива преди 6 месеца
Проф. Гунар Хайнсон: 700 милиона африканци са готови да мигрират
В ютубето има Интервю с Професора - обяснява как от 2006 до сега знаят че децата на мигрантите в училище са катастрофа и за нищо неставата (да им 1-2 изключения.. но 99% са катастрофа). На немски видеото е "Prof. Gunnar Heinsohn: 700 Mio. Afrikaner wanderungsbereit" и в него обеснява какво ги чака. щото Германия има най-великите социални помощи на света. ако удариш 6ца от ТОТО-то - парите рано или късно свършват.. социала никога..
13
1
 
7
 
! Отговори
Ива преди 6 месеца
Макрон предизборно иска да вземе гласовете на Льо Пен.
БейбиБуумърите в пенсия отиват.
Във Франция няма кой да изработва вече социалните помощи...
Имат около 8-9 Милиона Араби и толкова Негроиди - и повечето са на помощи...

Опитаха се да ги излъжат Франсетата, като ги накарат да робуват до 70години...
Белите да работят до 70 години, за да има социални помощи за другите...
И да си платят за самоунищожението.. Франция е пред гражданска война дами и господа.. Изчакайте няколко месеца - година..
12
1
 
4
 
! Отговори
Ива преди 6 месеца
"Общият им брой в страната е 1,31 милиона"
от 2012 до 2019 Германия е приела около 2,3 Милиона , допълнително дошлите по семейна линия около 500-600хиляди , допълнително родените в Германия.
от 2012 до 2019 края кажи речи са приели около 3 Милиона Араби и Негроиди.
За сравнение по програмата "Синя Карта" (БлуКард) са дошли 0,1 Милиона специалисти.
Германия е на колене и ако не се изправи ще умре като Франция.
Макрон предизборно иска да вземе гласовете на Льо Пен.
БейбиБуумърите в пенсия отиват.
11
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Щото Турция храни всичките еврейски бежанци за да се покачи лирата!
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Интересно е как точно е намалял броят на бежанците. Сигурно вече просто са им дали друг статут на пребиваване и не се водят бежанци, но те пак са си там в Германия.
9
1
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 месеца
Дойче веле квичи:"Малко са мигрантите!"
Ами като спечели отново Тръмп и Сор*ос пу*кне в безсилен гняв,съвсем ще оредеят мигрантите,защото организираният им трафик ще се срине,а финансирането на продажни брюкселски политици ще секне.В момента до 80% от европолитиците са захранвани от Со*рос...
8
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Леле до 2

Най -добре си стой там, при хилядолетните им култури ха-ха
Нашата каква е?
Франция ще си заплати както и ние си заплатихме, защото унищожихме Богомилството
На тях им направиха ренесанса и те ги прогониха. Тогава взимай тези революции, афрокултура и деградация и падай в канала.
7
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Германия имаше уникалния шанс в 2010 да подкрепи желанието на Русия за независима политика от САЩ.
Тогава можеха да се възродят отново като държавност, икономика и култура - използвайки индустриалната сила на Германия и военната мощ на Русия. И САЩ щяха да си гледат тяхната си къщичка и техните си чернокожи.
Сега, баба Меркел от 2010 слуша Демонократичната партия и затова Германия няма никакво бъдеще. Техните иднустриални центрове след 10 години ще станат руини като Детройт.
6
1
 
16
 
! Отговори
Леле до 2 преди 6 месеца
Тук арабите са 6 милиона и са си толкова от 80’тте ... хаха естествено, че крият истинските цифри . Иначе ще стане гражданска война, понеже на франсетата не им дреме за нацистки комплекси. 100 000 французи в Алжир е окупация, но 20 милиона араби във Франция е Човешко право ... друг път.
5
5
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
Права е Улла Йелпке, че германия бяга от отговорност. Защото и германия поддържаше терористите срещу асад и окупацията на нато в афганистан.
4
1
 
19
 
! Отговори
Леле до 2 преди 6 месеца
Дори е по- зле, предвид тяхната раждаемост. За “утеха” от първо лице гарантирам, че Франция е по-зле... в сми... изобщо не зная как съм научила арабски фрази и “здрасти” на два-три африкански езика пффффф свършено е това място.... много ми е жал за Западна Европа :/ Беше най- красивото и сигурно място на Света , вече съсипаха хилядолетна култура и скоро ще бягат при нас , в Източната част
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няколко 5G антени на определена честота и всички кроманьонци ще изпопадат като круши.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Според пропагандните статистики са 1.3м, реално са много повече. И ще стават повече. Германия е съставена от бледолики коренни пенсионери, мигранти от Европа и цял свят и бежанци. Над 20 милиона "германци" въщност са мигранти. Етническите германци са под 60 милиона.
1
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кой иска да емигрира в ислямска държава?