Българи в Англия със схема за източване на COVID-помощи

Ситуацията на Острова продължава да се влошава
14 окт 2020 19:37, Ния Христова
18
Българи в Англия със схема за източване на COVID-помощи
Снимка: Pixabay
Българи са заподозрени в злоупотреба със средства, които са предназначени за помощи за справяне с последиците от коронавируса във Великобритания. Това твърди кореспондента на "24 часа" Павлина Трифонова.
 
"Имаше одит на една от програмите и наистина ставаше въпрос за отклонени неправилно средства за над 26 млрд. паунда. Смята се, че става въпрос за организирана престъпност. Помощите се отпускат на юнашко доверие. Хората и фирмите пращат декларации. Има система, която позволява това да стане онлайн. Проверките не могат да бъдат направени в момента, в който кандидатстваш. Много се изкушават да казват, че не работят, а всъщност не е така. Това е лесно доказуемо. Тук действа електронно правителство и може да се намерят проверки в реално време. Презумцията за невинност е застъпена много силно. В България има презумция за виновност. Ако обаче те хванат, те чака много строги наказания. Българите може дори да бъдат екстрадирани", разказа в ефира на Нова ТВ Павлина Трифонова. 
 
Според нея ситуацията с коронавируса на Острова продължава се влошава. Новите случаи само за ден са 17 000, а на починалите - 148. "Вероятно ще се наложи национална блокада. Има градове, особено студентските, които са под блокада. Полицията на няколко пъти прекрати купони на младежи", поясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
0
 
! Отговори
kirasirrav преди 3 години
Има такива да. Преди няколко седмици дочух разговор м/у представители на хиндустански племена с бг паспорт. Докато си правеха квот си искаха в България, заплатата им в Англия вървяла и си получавали парите тук на банкомата. Споменаха че шефът им там взимал някакви помощи за Ковид - и той бил на далавера и те също.
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи, ама друг път.Цветни българи.
13
1
 
2
 
! Отговори
Точило преди 3 години
Най-прочути точилки във Света са!
12
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе те да вземат 26 милиарда, пък нека да ги екстрадират..... Бълтарите да са им проблема на британците, напълниха се с всякаква ***, при това доброволно.
11
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващите са българите в България от по няколко месеца получаващи Юнивърсал Кредит без да са в страната! Бая български лайнярций ще бъдат върнати в държавата им - Лайнарния!
10
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колкото по-малко български хронични лайнювеее, толкова по добре за всяка една държава по света! Да си стоят в БКП_Лайнарияяяя!
9
15
 
11
 
! Отговори
Death преди 3 години
Абсолютна фейк измишльотина.Колкото българи се възползват от правото си на помощ, още милиони други пакистанци, индианци и т.н. колониални злоупотребяват със системата. Когато ти дават, вземай. Универсална поговорка.
8
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГерманецЧе те тия са някви като тебе. Миячи на чинии търсещи да изкарат някой паунд.
7
18
 
6
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Пак се прочухте...
6
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаем ги ние тези българи, те и тука си продават номерата от 30 години...
5
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Карупцията е измислена от Хан Аспарух и за тва сме първенци,оле
4
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да, хиляди орда нагли българи си взимат помощите от англия и си работят в българия и няма да се връщат а в същото време подписват декларация че не работят в момента но ще продължават да са в англия, даже някои се правят на бизнесмени в републиката на чалгата но си взимат помощи от други държави чрез лъжи и наглост, щото великия вожд нищо не дава само празни думи и самохвалства пред стадото
3
15
 
26
 
! Отговори
Хохо преди 3 години
Нищо не разбрах от цялата статия. Общи приказки и доста глупости. Истината е, че всички вземат колкото могат, понеже има кой да дава.
2
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво речи ?
1
15
 
10
 
! Отговори
Лондончанин преди 3 години
To всеки ден тука има в новините за далавери които се разследват за КОВИД помощите .....А понякога и /жълта / информация за богатите и недосегаеми фирми дето са плащали с държавните пари на своите работници по време на кризата...ама те са умни и нямат проблеми със закона. Нашите явно са от мишките дето са решили да изхитреят.Ама тука не обичат мишките.