Още петима арестувани в Париж за убийството на учител

Общо девет са задържаните
17 окт 2020 12:00, Петя Славова
23
Още петима арестувани в Париж за убийството на учител
Снимка: БГНЕС

Още петима души бяха арестувани във връзка с убийството на преподавател по история в парижко предградие. С това задържаните са общо девет.

Още по темата

Сред петимата нови задържани са двама родители на ученик в училището, в което е работил убитият учител, както и хора от несемейния антураж на убиеца.

Полицията е извършила обиск в жилището на терориста в парижко предградие. Претърсвания има и на други адреси, съобщава Нова тв. Според полицейски представител ще се изземат телефони и компютърно оборудване. Следователите се надяват да разберат с какво се е занимавал терористът часове преди нападението.

Френският президент Еманюел Макрон посети град Конфлан-Сент-Онори, където бе извършено престъплението и го окачестви като терористичен акт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Учителят е насаждал религиозна омраза чрез карикатури.
17
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не става ясно, защо наричат убиеца на учител, терорист?Наричат го терорист, а се надяват да разберат с какво се е занимавал.
16
1
 
11
 
! Отговори
мохамедката преди 3 години
Религията на мира!
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не лъжи. Сирия, Ирак, Анатолия и Египет са били християнски преди да дойдат ордите на лудия и да ги ислямизират. Кръстоносните походи преди всичко са с цел отвоюване на покорени земи и Божи Гроб, а не с цел завладяване. Имало е изтъпления защото такава е била епохата. И наричам Мохамед луд защото е чувал гласове (форма на шизофрения) и понеже е бил неграмотен е смятал, че дедо Боже му говори. Страдал е от педофилия и се жени за 7 годишната Айша, а на 9 ако не се лъжа консумират брака.
14
2
 
5
 
! Отговори
Истинската Истина преди 3 години
До Истината 2Мохамед е бил антихрист,слуга на дявола...В грешка си баце... Мохамед е бил СЛУГА НА БОГ. ХРИСТИЯНСКИЯ БОГ. Самия факт че при него идва архангел Гавраил - главния вестоносец на Господ-Бог /в исляма го наричат Джибрил/ и му диктува Корана а после се обявява за негов, на Мохамед закрилник много точно показва кой е шефа на Мохамед.Учете ги тия религии, бе.Не е достатъчно само да си фанатик.И знания трябват.п.с. В Британския музей има огромен каменен барелеф описващ ТОЧНО това.
13
0
 
8
 
! Отговори
ТолерасткоПравосъдие преди 3 години
- Ти ли закла учителя ?- Не , не съм аз .....- Закълни се .- Кълна се в Аллах, не бях аз .- Ок, свободен си.......Имитиране на дейност... Показни арести. Гръмотевични статии по медиите , как се "справят" с престъпноста ........ и тихичко като пръдднали , освобождаване на всички заподозрени след като позатихне малко народното недоволство.Тия пресъъпления на "инжинерите" - кражби, дрога ... които могат да се потулят и скрият от медиите въобще не се коментират. Все едно че не са станали.
12
1
 
15
 
! Отговори
komitataе в политика преди 3 години
така ще е нали вкарахте 3 милиона да с е асоциират по покана сега им го сърбайте
11
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За такива терористи са нужни концентрационни лагери, където да извършват някаква дейност в полза на държавата. А не да ми висят в затвора и данъкоплатците да ги издържат. Не. В трудововъзпитателните лагери по един сварен картоф за обяд и цял ден бачкане. И като дадът Богу дух ги хвърляте в океана на акулите, те знаят какво да правят.
10
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3. Какво направиха радикалните ислямисти с християните в Сирия, Ирак, Северна, Централна, Западна Африка ...? Избиха ги. Избиват и нормални мюсюлмани, които не се радикализират. На границата между Армения и Турция, в продължение на триста км всички черкви са унищожени, а християните избити. Европа пусна вълка в кошарата.
9
4
 
19
 
! Отговори
Истината 2 преди 3 години
Мохамед е бил антихрист, слуга на дявола. Исляма е едно от лицата на сатанизма и нямам място в Европа.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня убития се отърва от "курорта" Куантанемо Бей, да му мислят живите!!!
7
1
 
6
 
! Отговори
мюфтия преди 3 години
*** дайте да ги видиме тия карикатури. Избиха толкова народ, а аз никога не съм ги виждал
6
2
 
20
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Няма база за сравнение между Христос и Мохамед. Христос е лекувал неизлечимо болни и е проповядвал смирение и обич към ближния, а Мохамед е бил педофил и е избил хиляди хора в завоевателните си войни.
5
0
 
2
 
! Отговори
? преди 3 години
До 4epaМоже и бабата да е, тя много обича да налита по училищата - ученици, учители, чистачи и т.н.
4
1
 
5
 
! Отговори
Алах по кюлоти преди 3 години
Щото са руснаци, сега ще ги разнищят, ако бяха от гостите на Меркел, щяха само да викат "френски граждани".
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радан Кънев преди време каза,че религията им е мирна.***.
2
5
 
7
 
! Отговори
4epa преди 3 години
ДА НЕ ГО Е ИЗВЪРШИЛ МАКАРОНА !!!!!( УБИЕЦА ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА НА МЕСТОПРЕСТАПЛЕНИЕТО )
1
1
 
26
 
! Отговори
duchess of cross преди 3 години
Религията на мира.