Спипан: Тони Блеър нарушил 14-дневната карантина

Върнал се от САЩ преди 10 дни, а излязъл на ресторант
18 окт 2020 12:20, Ния Христова
12
Спипан: Тони Блеър нарушил 14-дневната карантина
Снимка: БГНЕС
Бившият британски премиер Тони Блеър е нарушил 14-дневната карантина, наложена заради COVID-19 в Обединеното кралство. Той не се е самоизолирал за 14 дни след двудневно пътуване до САЩ миналия месец, разкрива в. "Сънди телеграф", цитиран от Ройтерс.
 
Отвестникът разполагат със снимки, показващи как Блеър да излиза от лондонски ресторант едва 10 дни след завръщането си от Вашингтон.
 
"Сънди телеграф" е научил, че Блеър, премиер от 1997 до 2007 г., поискал от Уайтхол специално разрешение да избегне задължителния 14-дневен период на изолация. Такова формалното писмо, което да му позволи изключение от правилата, не му е било издадено.
 
Блеър беше на посещение във Вашингтон за церемонията в Белия дом, на която Израел подписа споразумения за официални отношения с Бахрейн и Обединените арабски емирства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Англия само маскираните *** спазват карантина. Тук не ти виси полицай на главата. Да не говорим че е престъпление да се затварят здрави хора. Отделно поне 95% от короната са долни лъжи. "Моралните ценности"на другаря Блеър са отделен въпрос.
8
1
 
5
 
! Отговори
Полицей преди 3 години
Не спазва защото знае че всичко е измама. Само вие тикви не го разбрахте
7
11
 
5
 
! Отговори
Блеър е сатанист преди 3 години
Ходил е да изнасили някое дете, а след това и кръвта му да изпие, масонът му с масон.
6
3
 
21
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Блеър е ционистки лакей, един от виновниците и съучастниците във фабрикуването на фалшиви доказателства за разпалването на войната в Ирак и отговорен за смъртта на стотици хиляди невинни жертви.
5
2
 
15
 
! Отговори
Хайхафте Сокересов преди 3 години
Колкото намери оръжия за масово поразяване в Ирак, толкова и ще намери вирус дрогарят Блее ър. Той е печен лъжец тежка категория, носител на всички пояси от всички федерации, даже веднъж в неофициален приятелски мач е победил дърт, брадат академичен индобългарин от Факултето. Впечатляващо.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя карантината е само за бaлъцитe, а богопомацаните като тоя левичар си правят квото искат.
3
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тъжно е, че този още мърда.
2
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека не се лъжем. Такива като Тони Блеър не се информират за коронавируса от средствата за масова информация. Може би и много други щяха да последват примера на Блеър, ако знаеха за коронавируса това, което знае той. Това е.
1
3
 
12
 
! Отговори
шегичка преди 3 години
Така де тиквата разпореди карантината да е 10 дни и Тони Блеър изпълнява.