Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

Той отрече всички обвинения на адвоката на съпругата си
24 ное 2020 17:45, Нели Христова
216
Бащата на убитите деца в Сандански: За мен животът свърши онзи ден!

За първи път пред медии говори бащата на зверски убитите деца от Сандански. По думите на горският служител Георги Трайков майката на децата, Кристина Дунчева, не е можела да се грижи пълноценно за тях и е изпадала "в състояния". Той отрича всички обвинения по негов адрес.

Още по темата

"Обожавах децата, аз ги къпех, с мен играеха с часове... Тя много пъти е злобеела срещу децата, защото им обръщам много внимание. Нямаше да говоря, ако не беше цялата тая помия, която близките и адвокатът й изляха върху мен и семейството ми... Не ме оставиха да погреба и оплача децата си", казва в интервю за "Струма" бащата през сълзи.

Трайков разказва, че съпругата му се променила след раждането на второто им дете: "Тя не можеше да се грижи пълноценно. След раждането на Ивон сякаш нещо стана с нея. Изпадаше в състояния, сякаш нищо не я интересува. Лежи, яде, не поглежда децата. Затова ми е много обидно от това, което чета и слушам по мой адрес. Аз къпех децата си, те спяха с мен, аз ставах през нощите, когато бяха болни. Нейните реакции бяха забавени, беше вечно отнесена и все нещо не й беше угодено. Ходеше си, връщаше се, понякога лъжеше безогледно. Много пъти ми е казвала, че я е яд, че обръщам толкова внимание на децата ни, ревнуваше от тях."

Той говорил с  лекари, с близките й, със социалните служби, с полицаи, тъй като осъзнавал състоянието й, но от никъде не дошла помощ.  Майка й и баща й така грубо се месиха в живота ни, че както е видно, съсипаха го. Но и нейния съсипаха. На 7 ноември с полиция успях да си я взема от тях", разказва Трайков. Той твърди, че тогава Кристина е била пребита от баща си.

"Имаше кръв по себе си, имаше оток под окото. Викнах полиция и си ги прибрах у дома. И след подобно нещо тези хора си позволяват мен да наричат насилник... Срам и позор, поругават паметта на децата ми", казва той.

"Като във всяко семейство и при нас имаше скандали", признава Трайков. "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо. Аз исках да спрат тези нейни изблици - днес е при мен, утре при родителите си. Та това не беше полезно за децата. Исках те да не стават част от всичко това, а и не исках да са в средата на баща й, който така жестоко беше набил Кристина и това го знаят в полицията. Много лъжи за мен, изкараха ме звяр, треперели децата от мен, нея съм тормозел."

Той заяви, че по-скоро тя е тормозела него и децата. "Мълчал съм, защото не прилича на един мъж да се оплаква от психическия терор, на който бях подложен ежедневно. Изпаднеше ли в нейните състояния, просто ставаше страшно. Но никой не ми повярва, че тя има проблем. Оставиха ме съвсем сам."

"През ум не ми е минавало, че е способна чак на такова зверство. Не мога да го проумея. Защо не се върнах по-рано, защо не разбрах какъв звяр имам в къщата си, децата ми, децата ми погуби, мен уби. Не можете да си представите как боли, как не ми се живее. Как се преживява подобно нещо, кажете", пита Трайков.

"За мен тя е мъртва", категорично заявява той. "Тя е убиецът на децата ми, какво мога да искам, какво мога да кажа. И какъв е този адвокат, който така безогледно лъжеше, плачеше. Каква беше тази гадост за баща ми, че я нападал сексуално, хората са потресени от това безумие. Нищо повече не искам, нищо повече не мога да направя, за мен животът свърши онзи ден."

"Да тежи на съвестта на близките си, на родителите й, които си затваряха очите пред очевидните факти, че дъщеря им не е добре. Боже, каква жестокост, откъде сили у нея за подобно нещо. Не мога да повярвам. Сякаш не съм тук, при децата съм. Жив ме погребаха", казва Георги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
7
 
20
 
! Отговори
nina преди 3 години
Тази жена е много болна.Нормален човек не може да извърши това,което тя е направила.Горките дечица,те са невинни,много ми е мъчно за тях ..
157
21
 
1
 
! Отговори
Съм 158 наблюдението преди 3 години
Нарцисизма е опасно състояние и недиагностицирано . Няма такава диагноза,нито лечение. Пресен пример ще дам....казва се Тръмп....нямам друг коментар , а на мен ми се повдига, само като си помисля, какво сътвори този....
156
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ми се струва че този маж я е спукал от тормоз и тя е изперкала.
155
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всъщност, мъжът ясно заявява, че му се е налагало да поеме почти цялата грижа за семейството и децата, въпреки че всеки ден е ходел и на работа. ------Как така "му се е налагало"?Той не е бил женен за нея.Откъде накъде се свърза с психичноболна жена?Как живя толкова години с нея, как стигнахте до второ дете? Значи и на двамата ви е харесвало да живеете като идьоти.
154
10
 
16
 
! Отговори
я пак? преди 3 години
До Роза 140"Не зная кой от двамата е по-виновен"Моляя?! Това феминистките наистина сте отвратителнo аморални същества... Преди време недоумявах защо Роналдо предпочете да има деца чрез сурогатни майки, но сега вече мисля, че е много умен мъж.
153
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 162Всъщност, мъжът ясно заявява, че му се е налагало да поеме почти цялата грижа за семейството и децата, въпреки че всеки ден е ходел и на работа. Ама кой да чете с разбиране, особено когато е просто една озлобена на всичко и всички жена?...
152
2
 
13
 
! Отговори
Четец на коментари преди 3 години
Мразим жените, мъжете, българката, полицаите, герб, комунистите, македонците....Спрете се бе, хора! Точно омразата е убила двете дечица. Ако не знаем какво е емпатия и не можем да сме съпричастни към мъката на двете семейства ( която ще е за цял живот), нека мъкнем. Има Кой да съди...никой от нищо не е застрахован.Поклон, дечица! Почивайте в мир!
151
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто не мога да подмина тези две изречения: "И на мен ми беше много трудно да проумея, че Кристина е болна, затова не се грижи за дома и семейството си. Измисляше си всякакви причини за това, че не е свършила едно или друго нещо." ...И тук стана "за семейството си", а иначе е все, "ми, мен"... Отделно, че се вижда, че не е помагал, а е чакал тя да върши всичко като прислужница. Ами да си беше наел прислужница, щяха да са ок сега!
150
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПсихологИзвинете, но във Вашите обяснения липсва нещо задължително: уговорката, че състояния, като това на коментираната дама, не се преодоляват с психологическа помощ. Те са в домена на психиатрите. Липсата на тази уговорка ме кара да мисля, че не сте психолог, а обикновен бъбрив самозванец. Апропо, известен факт е, че значителна част от психически неустойчивите личности развиват някаква мания по психологията. Идентифицират се като психотерапевти, бидейки най-тривиални психопати...
149
7
 
14
 
! Отговори
Жалко преди 3 години
Изключително тежко престъпление, за което вина имат и двамата родители. Не изключвам възможността жената да е тормозена системно, психически и физически, от бащата на децата до степен, която да доведе до неадекватно поведение от нейна страна. Дано да има реално и справедливо разследване, жалко за децата ... хората с години се борят да имат деца ... та те са най-голямото богатство, да им се посяга е просто нечовешко!
148
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 123 от "истиПродължаваш да твърдиш, че в момента на избора коментираната жена е била очевидно психически увредена? Продължаваш да твърдиш, че след като си се свързал с един човек, имате деца, можеш да го захвърлиш така, както се изоставя стар автомобил? Че нямаш моралния ангажимент да се опиташ да "ремонтираш" нещата? Заради чувствата си и заради децата? И отговорен е само мъжът? Всички, към които се е обръщал за помощ - те, какво? Кой е можел да предположи какво ще се случи?
147
3
 
6
 
! Отговори
Наблюдението преди 3 години
До психологНе сте прав че домашното насилие предизвиква състояния, по скоро хората които живеят в такава среда и избират партньори надилници имат някакъв комплекс на самонаказване. Може да е изграден в детството от твърде взискателни родители или родители насници. Тоест хората живеещи с насилници имат психични отклонения, които ги привличат към техните мъчители.
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние затова сме хора, имаме ясно разбиране кое от действията ни е добро и кое е зло, мисията ни е да спрем злото,, да не причиним на другите това, от което нас ни боли. Това е в основата на всяка хуманна философия, на християнството дори, и на вътрешната ни съвест. За отклоненията от това нормално поведение има Наказателен кодекс.
145
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
При едни хора се стига до измами, при други до кражби, при трети до убийства. "Стига се", а след като се стигне до тях, се стига до Наказателния кодекс и в него нещата са ясно разписани.
144
3
 
6
 
! Отговори
Никой преди 3 години
Никого не оправдава...това е споделяне на мнение и не съд. И относно психически тормоз, мога да твърдя,че е еднакво жесток,както и физическият. А нарцисите са най-големите психари и насилници.
143
6
 
3
 
! Отговори
Психолог преди 3 години
Не оправдавам убийството, обобщавам състоянието, което го е предизвикало. Не се стига до убийство винаги и при всички хора, само при някои, както писах.
142
1
 
3
 
! Отговори
Към анонимен преди 3 години
Кой друг нарцисист? Един нарцисист се създава от семейна среда. Тогава този е имал родител такъв и другият родител не е разбирал проблема...така се стига до там.
141
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки човек преживява моменти на отхвърляне, унижение или непризнаване. По един или друг начин успяваме да надмогнем това, без да се хванем за ножа, за оръжието, без да станем убийци на невинни същества. Ако оправдаем тази жена, трябва да оправдаем и терористите, които убиват невинни, защото са се почувствали оскърбени. Оставям изцяло настрани факта, че убива най-лесните жертви - собстените си деца.
140
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Психолог, до 137но това ми звучи или по-скоро изглежда като някакъв филм на ужасите...нормален човек не може да проумее подобно нещо...дори и да е това причината винаги има изход различен от това да убиеш още по-малко собствените ти деца!
139
6
 
6
 
! Отговори
Значи преди 3 години
Тая едва ли е много бита,а и да е, е убийца от най- долен тип. И май нищо и няма, просто мързел, дебел самодоволен за.ник и инатливост и проклетия, коя съм аз, няма да е на мойто, ама мога да ги накълцам. Съвсем наред си е, играе го.