Ваксинацията срещу COVID-19 в ЕС може да стартира през декември

Новината съобщи Урсула фон дер Лайен
26 ное 2020 00:25, Красимир Ангелов
65
Ваксинацията срещу COVID-19 в ЕС може да стартира през декември
Снимка: БГНЕС

Ваксинацията на европейски граждани срещу COVID-19 може да започне още през декември, обяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.

Тя уточни, че самите ваксини са важни, но това, което е определящо, е процесът на ваксинация.

"Сега страните членки трябва да подготвят логистиката за разгръщането на стотици милиони дози, защото това е нашият билет за изход от пандемията", посочи фон дер Лайен, цитирана от БНР.

В реч пред Европейския парламент фон дер Лайен  предупреди, че облекчаване на епидемичните мерки в неподходящ момент може да увеличи риска от третата вълна на пандемията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
3
 
! Отговори
анономен преди 3 години
до 36Вероятно си лекар с 20-годишна практика?Според мен си пъпчив пи-к-льо
34
0
 
10
 
! Отговори
танер преди 3 години
мен не ме бройте
33
1
 
12
 
! Отговори
проспа една година преди 3 години
До АнонименДо "Твърде съмнително.."Точно така, колега! На всичкото отгоре, тази жена е лекар по образование. Като такава и като евролидер, тя проспа времето от ноември миналата година до кошмарния март 2020, когато вирусът пътуваше от "далечен" Китай до гъсто населената Европа. Далновидност - нула! Превенция - нула!На тази нямя да повярвам, дори когато името си казва!
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, може.Но ако стартира декември.Ако пък не стартира, ще стартира когато стартира. Така, че...
31
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новият метод за химическа кастрация наричащ се вяксина една инжекция на децата ви и пълна гаранция че няма да имате внуци.
30
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зврете си ваксината у гзо.Ваксините водят до автоимунни заболявания.
29
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Твърде е съмнително вече всичко, което излиза от устата на тази. Тя нито веднъж не постави под въпрос евентуалните странични ефекти, единствено бърза, ама пришпорено, да натрапи това нещо. Това бързане и на СЗО и Бил Гейтс и всички и крайно съмнително и според мен е свързано с ефекта от "пандемията" на свински грип . Бих препоръчал на хората да не се ваксинират, но ще ми турят разни епитети, затова се обръщам към разумните хора - проучете. Това не е компютърна игра и няма бутон "undo"
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 33А ти искаш ли да си намериш педерасс моддератор за една нощ??? Изчакай да се събуди да му вкарам един уий с венерически наночипове в педаллския му гъзззз
27
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобоТова, че сме 8 милиарда е опашата лъжа. Например, ако индийците са 1.5 милиарда, тогава всяка индийка която е живяла през 1945 трябва да е родила по 2000 деца. Освен това, твърдението за световен глад е смешно, при условие, че 99% от земята на планетата не се обработва или стопанисва по някакъв начин, защото е собственост на правителствата.Истинският проблем са социалните системи които издържат безделници за да могат да безделничат.
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белият човек ще се включи в Червената книга на изчезващите видове. Резервати за бели хора ще пазят последните бели ***.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 29Защо да не върви? Всеки си избира сам. Не е случайно, че всички са информирани.
24
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давайте, почвайте с ваксините, аз съм си взел пуканки и ще гледам колко ще дадат отклонения : ))) Е, дано да няма смъртни случаи, че тогава не върви да се смея много.
23
0
 
12
 
! Отговори
Бобо преди 3 години
Днес случайно разбрах, че вече сме 8 милиарда, а само преди 25 години бяхме 6 милиарда! Ами след още 25 години!!!!!!?? Сигурно 11-12 милиарда, а белите ще са се стопили до 300-500 милиона най много! Мисълта е, че трудно ще се изхранва толко народ! Европа ще е почерняла с неграа, араби, пакистанци и индийци! Много грозно бъдеще ни чака нас и децата ни!
22
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо това не е ваксина.Второ няма дългосрочни данни за последици след 1, 2, 5 ,...10 г.Трето на е сигурно че мРНК няма да влезе в клетъчното ядро и да се слее с ДНК - тогава клетката мутира.Четвърто, пето, шесто...мога да изброявам до утре, но си лягам, че мелатонина е по сигурна защита от всяка измислена ваксина
21
9
 
3
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Единственият проблем с РНКовите ваксини е, че са много нестабилни. Затова е много по добре да се ползват ДНКови, които позволяват и терапии с микро РНКи. А на мисирките ще кажа, че благодарение на рекомбинантната ДНК технология повечето пептидни прерарати станаха достъпни за всички. И че човешкият инсулин, който се ползва не е пречистен от хора. Ако не е Генетиката също така, щяха да ядат троскот и пирей, а не пшеница.
20
5
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Българинът Константин Чумаков и един от откривателите на ХИВ - Робърт Гало казаха коя е най добрата стратегия за момента - масова реваксинация за доказаната, евтина и достъпна полиомиелитна ваксина,която има ефект и за този вирус. И това можеше да стане късната есен, след като лятото с локдаун и тестване епидемията се ограничи напълно. Сега картината щеше да бъде съвсем различна.
19
4
 
23
 
! Отговори
Гененоцид преди 3 години
Преди да се ваксинирате прочетете внимателно какво представляват мРНК ваксините. Ако не ви стане ясно обърнете се към близък биолог. Не вярвайте на СЗО, тя се управлява от престъпници.
18
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бау 20Големия ми страх е да ме инжектират с нещо което не е ваксина, с неизвестен състав, тествано само един месец, по спешност, заради измислена пандемия, произведено от съмнителен програмист, доставено от производител който се е подсигурил да не бъде съден заради една жена по телевизора която ми казва - вярвайте ми.
17
0
 
19
 
! Отговори
Шкембе паспорт преди 3 години
Скоро ще ти трябва документ, че си ваксиниран. Надушвам нов бизнес...
16
6
 
4
 
! Отговори
Бау преди 3 години
До 18Ще обидиш истинския Мяу. Той милият не можа да си измисли оригинално име :D Явно това е големият страх, да не ви ваксинират и да станете .. "***". Какво ли си играя ...