300 души празнували 40 часа в хангар до Барселона, полицията ги разкри

Тримата организатори са арестувани, грози ги глоба над 600 000 евро
2 яну 2021 21:42, Анисия Иванова
30
300 души празнували 40 часа в хангар до Барселона, полицията ги разкри
Снимка: БГНЕС

Каталунската полиция днес сложи край на неразрешено новогодишно рейв парти, което вървяло от около 40 часа с участието на около 300 души в хангар близо до силно засегнатата от епидемията от новия коронавирус Барселона, предаде Франс прес.

Полицията заяви в Туитър, че ще предприеме наказателни действия срещу организаторите и всички участници. Глобата за участието в партито на 30 км североизточно от Барселона ще е над 3000 евро.

"Тримата организатори са арестувани и скоро ще бъдат изправени пред съда", добави полицията. За тях глобата може да е над 600 000 евро, уточни тя.

В операцията са участвали стотици полицаи и хеликоптер.

Във Франция пък тази сутрин приключи друго неразрешено рейв парти, което започнало в четвъртък вечерта близо до западния град Рен с 2500 участници, много от които от чужбина. Полицията е съставила над 1200 акта за нарушение, а оборудването е конфискувано. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
19
 
13
 
! Отговори
Мост преди 3 години
Ненормалници... какъв е този неудържим порив да се празнува?!? Това не може ли да почака??
3
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всяко парти вече се дели на две части - преди и след като дойдат ченгетата.
2
15
 
22
 
! Отговори
Престъпник преди 3 години
*** , хората са живи и им се живее...Така е с нормалните ...Ти ако си умрял духовно ,но движиш някак по - добре се гръмни докато е време...няма смисъл иначе ...една година ни затрихте от живота . Зомбита , социопати, амиши...Трепетите от думите на шайка престъпници. Те са престъпници ,а не ние ! Тези ,които измислиха ВИРУС и го доставиха на малките душици за да ги е СТРАХ!
1
29
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ОЩЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!!! Скоро и вие, криминални типове, ще си го получите ,за незаконното си семейно събиране с повече от двама човека, които не са от домакинството! И вашата врата ще бъде отворена с ритник!