Въпреки мерките: Незаконно парти във Франция привлече над 2500 души

В купона са се включили и голям брой чужденци
2 яну 2021 09:51, Петя Славова
89
Въпреки мерките: Незаконно парти във Франция привлече над 2500 души
Снимка: БГНЕС

Над 2500 души са взели участие е незаконно рейв парти във Франция, докато страната продължава да се бори с разпространението на коронавируса, предаде Би Би Си.

Купонът започнал в четвъртък в склад край Рен, Бретан, и все още продължава, предава БНР.

За него пристигнали и голям брой чужденци – британци и испанци.

Участниците влезли дори в сблъсъци с полицията, която се опитала да сложи край на партито. Поне трима служители на органите на реда са пострадали, след като купонджиите ги замервали с различни предмети и подпалили кола.

„Местните властите съобщиха, че полицията се опитала да "прекрати събитието, но срещнала яростна съпротива".

Социална дистанция не се спазва, а много от хората спят в колите си преди да се върнат да дансинга, съобщи в. "Монд".

Някои планират да останат до неделя, а други дори до вторник.

Франция въведе стриктни правила преди Нова година, включително вечерен час от 20 до 6 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До "НЕЗАКОННО"Че те французите и без тва при тях след 19 часа всичко е затворено. Няма маршета, няма лидъли, нама бензиностанции, няма нищо отворено. Даже като се прибера и кепенците на къщите си пускат. АКо си бил във Франция, си видял кепенците. Аз като бях - след 2 месеца разбрах че имаме съседи. Мислех че къщата е празна. Излизам сутрин - кепенците долу. Прибирам се вечер - кепенците долу. Една събота гледам - кепенците се вдигат и излизат от къщата семейство с две деца...Тъй че...
40
8
 
27
 
! Отговори
9988 преди 3 години
Може да си наврете мерките на място, дето слънце не огрява! Колкото са по-стрикни, толкова по-безполезни! Без тях, този цирк да е приключил отдавна!
39
8
 
5
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Простолюдието не може да проумее, че най голямата свобода е да работиш и да се развиваш,както за собствена удовлетвореност, така и в името на народа и императора си !
38
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце каза, че работата носи свобода! Стига сте се кълчили и натискали! Отивайте да полагате асфалт!
37
4
 
19
 
! Отговори
"НЕЗАКОННО" преди 3 години
Законите вече са доста любопитно нещо. Помня през пролетта, как арестуваха в Америка майки, които НЕЗАКОННО си водеха децата на детски площадки. Даа приятни нови закони на всички. Скоро ще ви събарят вратата, за да ви арестуват за незаконно семейно събиране. Във Франция в момента е НЕЗАКОННО да си навън след 18 часа. Смешно, ама страшно.
36
5
 
14
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Ресторанти на големи тарикати, работиха по празниците, въпреки заканите за проверки по Никулден напр.Казвам ви, че нашите хора са недосегаеми.Хитър е байганьовеца.
35
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората вече не спазват мерки, дойде им до гуша. И тук във Великобритания е така.Всичко е за медиите, да дават за пример другите държави.
34
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незаконно парти?В мойто жилище за което си плащам данъка у съм собственик на това място,и 1000 човека ще покана ако можехме да се съберем!!
33
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са били недисциплинирани българи според наще чурясали професори баце бойко
32
4
 
11
 
! Отговори
Новия ред преди 3 години
Само бачкане! Никакви танци-манци!
31
6
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
НА ЩАБА ИМ Е ЗАБРАНЕНО ДА ГО ОПОВЕСТЯВАТ !!!КОЛКО ОТ УМРЕЛИТЕ ОТ КОРОНА ВИРУС СА БИЛИ БОЛНИ ОТ ХИВ ИЛИ ХЕПАТИТ!!!-------------КОРОНА ВИРУСА Е ПЛЮД ЗА ДЪРЖАВАТА И ОБЩЕСТВОТО ЩОТО ЩЕ ПОЧИСТИ !!!------------МЕРКИТЕ ОГРАНИЧИТЕЛНИ СА АБСОЛЮТНО НЕПРАВИЛНИ И НЕРЕДНИ И АНТИПРИРОДНИ!!БОЛНИТЕ И СТАРИТЕ ЖИВОТНИ ВЪРВЯТ НАЙ-ОТЗАД НА СТАДОТО ТОВА Е ЕСТЕСТВЕН ХОД НА НЕЩАТА!ЧОВЕК НЕ Е НАЙ-ОТГОРЕ НА ХРАНИТЕЛНАТА ВЕРИГА!!!
30
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 31Сочиш му вратата ама почват да стават агресивни крещи налита на бой пръска слюнка и ковид 19. Ти май не разбираш какви бесни *** се въдят в София.Вчера си вървя по ттотоарът и срещу мен-стадо.Бяха само 4 броя но някак си успяваха да заемат площ 6х15 метра.Няма разминаване!Готови са да се блъскат с неппзнати но не и да ходят нормално като хората.Едната крещеше по телефона нещо на диалект другата викаше "македония" .Отзад вървяха два мъжки глигана и гледаха лошо изпод вежди.
29
7
 
6
 
! Отговори
Уха преди 3 години
До Анонимен33Аз го гледах, от всички, само Кристина Димитрова беше на ниво. Голема мацка е, въпреки годините си, казвам ти - голема мадама. Тая ако ми застане, през три квартала ще я чуят, как щастливо изживява нещо. Прекрасен глас и визия имаше жената. А бе голема мацка. Много красива и поддържана жена. Предпочитам нея с дрехи, отколкото 20 годишна гола.
28
8
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 32ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА!!!ТОЧНО ЗАРАДИ КОРОНА ИСТЕРИЯТА ЕДНА ПОЗНАТА НЕ ИСКА ДА СЯДА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ И ТАКА ОТ РАНИЦАТА И НА ГЪРБА И СВИХА ПОРТМОНЕТО В ПОЛУ ПРАЗЕН ТРАМВАЙ!
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Емиии... накъркват се всичките на нова година и искат новата година да им върви.Ами посрещнете я трезви, да ви върви през цялата година, кой ви е крив?
26
17
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОВА, ЧЕ ИМА ЕДИН КУП БОЛНИ ОТ ХИВ ЗНАЧИ ЛИ, ЧЕ ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ТРЯБВА ДА НОСИ МАСКИ ЗА ДА ГИ ПАЦИ ,ЩОТО ТЕ ОТ ВСЕКИ ГРИП НЕ САМО КОВИД МОГАТ ДА ПУКНАТ!!!!--------------ПОДКРЕПЯМ ВСИЧКИ КОИТО СА ПРОТИВ ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ МЕРКИ ВСЯКАКВИ !!!
25
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А новогодишния концерт в НДК с всички мумии дет се праят че пеят на живо, кидика и той там са дере яко... гледахте ли го? залата претъпкана, най малко 5К хора имаше. Няма маски, няма дистанция. За това що не се пише? Франция гледаме. *** то тъй, българина гледа все в чуждата паничка, не вижда че неговата пълна с булашик, вижда другата и казва че храната е булашик... ганьооооо, ***, доникъде *** няма да стигнеш. Хората вървят напред а ти назад и встрани.
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма значение какво пишат в коментарите, конушмак да става.
23
13
 
21
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
АБСОЛЮТНО ПРАВИ СА!!!!!КОЙТО ИСКА ДА СЕ ПАЗИ, ДА СИ СЕ ПАЗИ И ДА НЕ СЕ НАЛАГА НАД ОСТАНАЛИТЕ!!!
22
8
 
11
 
! Отговори
Шарл Де Гол преди 3 години
Според мен участниците в партито са алжирци, мароканци и тунизийци с френски паспорти.. Полицията не смее да ги пипне.