Колата на белгийския крал атакувана от демонстранти в Брюксел

Сблъсъци заради смъртта на 23-годишния Ибрахима Б.
14 яну 2021 11:25, Елка Василева
24
Колата на белгийския крал атакувана от демонстранти в Брюксел
Снимка: БГНЕС

Колата на белгийския крал Филип бе атакувана от демонстранти при сблъсъци с полицията в Брюксел снощи, съобщи „Политико“.

Самият той не е пострадал.

Още по темата

Стълкновенията избухнаха заради смъртта на 23-годишен мъж в събота при все още неизяснени обстоятелства.

Демонстранти и полиция се сблъскаха пред участък близо до Северната гара. В протеста участваха около 400 души, предаде БНР.

Полицията разследва смъртта на задържания млад мъж, идентифициран като Ибрахима Б.

Силите на реда често са обвинявани в насилие, най-вече срещу хора от Близкия изток и Северна Африка.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Брюксел трябва да им плащат вредни на еврочиновниците. В центъра почти е Моленбек - досущ Пакистан ама на границата с Афганистан- пущуни навсякъде с дълги бели роби клечат по тротоара и гледат лошо и мирише на овча лой и манджи та се нетърпи...
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то е ясно как продължават нещата жълти значки, саморазправа, лагери и после излизаме нацисти
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес под първата статия написах ,че едва ли този е белгиец :))) ! Хайде товарете ги и ги изсипете в Пакистан и Африка там да се оправят !
12
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Белгийския Флойд - престъпник убит при оказване на съпротива при задържането му най-вероятно. Но пък нали сме либерасти с полирани мозъчета, веднага ще възхвалим този социопат и "справедливата" му борба. Някакви отпадъци мародерстват, бият и убиват, но червените медии ги предствят като борци за свобода!? Тотално деградирахме. И помнете Тръмп е лош, а тези са демонстранти-терористи са най-миличките и добрички - бъдете истинстки либерасти, пращайте им дарения, докато те се гаврят с вас.
11
13
 
8
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 3 години
НА ВСЯКА ИМПЕРИЯ И ИДВА КРАЯ
10
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ,че нападат краля не е ли нападение над демокрацията и държавата в Белгия.Или Сорос ще го впише в графа ислямофобия.
9
6
 
21
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Метежници дал господ и у нас, и в Щатите, и в Белгия, и във Франция и т.н. ... В страните към които милиони хора от цял сват напират заради по-добър живот, се намират и граждани които поради своята непригодност към обществата в които живеят, се опитват да нагодят другите към естествените си нужди, дет се вика на кривите ракети Космоса им е крив ... та за такива като тях един по-крив и чепат е нужен ... !!!
8
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Силите на реда често са обвинявани в насилие, най-вече срещу хора от Близкия изток и Северна Африка."Ами какво правят хората от близкия, далечния и средния изток в Белгия, деева? А тия от северна африка? Ако си бяха седели в африка, проблеми нямаше да има - щяха да чакат да ги цапне банана от палмата и да си го изядат... Вместо това - че в Белгия дошли, че незаконни неща правят, че ги бият, че протестират. Защо всичките тия усложнения?
7
1
 
15
 
! Отговори
Някой преди 3 години
До Наблюдател10За съжаление сте напълно прав. Живеем със съпругата ми близо до немско- белгийската граница. Преди година и половина ходихме на разходка в Брюксел да разгледаме атома, музея на шоколада и т. нт. Изумихме се направо. Просяци насядали по улиците, мръсотия, хартии, найлонови торбички и опаковки... Пълно с румънски и полски джангихаряни... И български имаше немалко. Докато минавахме покрай тях говорихме си между нас само на немски за да не разберат че сме българи. Тъжно и срамно....
6
1
 
23
 
! Отговори
Наблюдател преди 3 години
Ходих в Брюксел преди 15 години. Бях впечатлен - чистота по улиците, шофьорите възпитани, обслужването добро. Наскоро ми се наложи да отида отново. Контраста 2006-2020 беше голям. Мръсотийка тук-таме, просяци тук-таме, арабели карат бели мерцедеси с 200 в центъра надули арабска музика...
5
0
 
25
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
Кок каквото си направи няма кой друг да му го причини! До 15 години Белгия ще има нова официална религия и та ще е Ислам!!!!!!
4
0
 
35
 
! Отговори
опалаа преди 3 години
Първо беше Мустафа,сега пък Ибрахим!Накрая може и Мюмюн!Белгиец отвсякъде!
3
0
 
21
 
! Отговори
полковник Колев преди 3 години
Гледайте какво става в Европа и какво си позволяват разни ислямисти и си правете сметката!? Чудя се и как живеят м/у нас неверниците,"правоверните" мюсюлмани?...
2
1
 
41
 
! Отговори
Либерал преди 3 години
Ок да си се върнат в северна африка или откъдето са дошли, там няма насилие срещу тях явно и имат свободи защо седят в Европа на лошото
1
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един нормален ден в Белгийската Арабска Джамахирия.