Австрия удължи до 8 февруари третия локдаун

Нивата на заразяване все още са твърде високи
16
Австрия удължи до 8 февруари третия локдаун
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Австрия ще удължи до 8 февруари третия локдаун, наложен заради разпространението на коронавируса, съобщи Ройтерс, позовавайки се на австрийската агенция АПА, която цитира източници, запознати с преговорите, водени вчера между федералното правителство и правителствата на провинциите.

Предвиждаше се ограниченията да бъдат отменени след 24 януари, но здравните власти са предупредили, че нивата на заразяване все още са твърде високи, за да започне отслабване на мерките. /БТА/










 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: Австриякоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Печелбарите ,не се надявайте като има по малко болни тук че отворят ,целия ЕС затваря и с вечерни часове ,февруари май че дават парите за вируса ,и как там затворено а тук отворени )пачки нема
14
0
 
11
 
! Отговори
Bili преди 3 години
Може действията на Курц и премиера на Бавария да са нелогични за хората, но те просто демонстрират на "елита" и организаторите на ковид истерията че могат да репресират безнаказано населението.От утре в бавария н95 маски са задължителни в транспорт и хр. магазини. 30 еврака за 20 бройки, еднократно ползване.
13
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нормално... Така трябва да се действа.
12
0
 
6
 
! Отговори
Не може да се отрече преди 3 години
че австрийците имат отдавнашни традиции в това отношение-за пример е един техен сънародник от Браунау ам Ин...
11
2
 
12
 
! Отговори
kreti преди 3 години
Вчера 30 000 души във Виена поискаха оставката на Премиера на Австрия Курц! Но затова статия няма да има защото е демокрация и не се крие информация неизгодна за правителствата.
10
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стоянов, правилно се ориентираш, за НИКАРАГУАНСКИ КОВИД22, който ще бъде заразен директно при докосване на кожата, ще се наложи да се носят цели скафандри! Ще може да се излиза по веднъж месечно от къщи, с цял скафандър, само така ще може да се преборим с него. Не знам при КОВИД23 как ще е, може би ще се крие в тръбите на канализацията и ще излиза от тоалетната докато си вършим работата, и тогава е ни е края на всички.
9
1
 
1
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
До БРАЗИЛСКИ КОВИД21Ти що не вземеш да си купиш професионале скафандър?
8
3
 
9
 
! Отговори
БРАЗИЛСКИ КОВИД21 преди 3 години
Сега слагате минуси, ама след няколко седмици маските за заварчици ще си учетворят цената! Купувайте сега, докато не е хукнал всеки! Само който носи такава, няма да предава вируса, и ще може да гледа напред.
7
2
 
24
 
! Отговори
Stoyanov преди 3 години
Така може да продължи с години. Конспирацията в света върви с пълна сила.
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новия щам - БРАЗИЛСКИ КОВИД21 - Още по-по-по-заразен, вече се предава през погледа! ЗАБРАНЯВА се да се гледат другите хора, глоба за всеки, който на обществено място гледа в посока, различна от НАДОЛУ! Новите мерки задължават всички щори и пердета да бъдат непрекъснато спуснати, за да не разпространявате вируса със погледи през прозорците! За да не създават напрежение и тревожност, телевизионните водещи ще бъдат с поставена маска върху очите.
5
3
 
7
 
! Отговори
много глупаво преди 3 години
решение !! удължиха го заради новата мутация но правителството не казва какво ще прави КОГАТО се появи нова мутация...за всяка мутация ще удължава карантината ли ???курц може и да му е последната изборна победа защото не действа логично !! почти никой не контролира ограниченията във виена и няма глоби за нарушителите
4
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия като бивши нацисти може и по лагери да почнат да вкарват. Какво ги бърка?
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мръсни австрийци пак се опитват да клатят стабилността, но след 21 януари пускаме икономиката и хората са доволни
2
6
 
17
 
! Отговори
Bili преди 3 години
Вчера имаше голям митинг във Виена против "мерките" и репресиите на правителството...Полицаите пратиха футболни хулигани да се конфронтират с протестиращите. Така се работи срещу нас...
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там поне им дават сигурно помощи , не като тука глад и мизерия