Франция: Шшт, тихо! Не говорете, пазете се от COVID

Страната препоръча да не се говори на обществени места
26 яну 2021 12:41,
51
Франция: Шшт, тихо! Не говорете, пазете се от COVID
Снимка: БГНЕС

Европейски държави продължават да затягат мерките, за да ограничат разпространението на COVID-19.

Във Франция Националната академия по медицина препоръча да не се разговаря и да не се водят телефонни разговори на обществени места, съобщава БНТ.

Физическата дистанция, която французите вече трябва да спазват, е 2 метра. Забранено е използването на платнени маски.

Независимо от строгите мерки и вечерния час Франция продължава да е с висока смъртност. Според статистиката тя е на седмо място в световен мащаб. Френските власти обсъждат налагането на нова - трета по ред карантина.

Френските власти отправят настоятелна препоръка към всички граждани, които пристигат във Франция от европейските държави, да се изолират за период от 7 дни след пристигането им, в края на който да им бъде направен втори вирусологичен тест (RT-PCR COVID), съобщиха от МВнР.

Припомняме, че Франция въведе изискване за отрицателен PCR-тест за всички граждани от европейското пространство, включително и България, считано 24 януари.

Властите във Франция се готвят да обявят трети по ред локдаун и нови ограничителни мерки с цел да се спре бързото разпространение на коронавируса. Решението се очаква в най-скоро време.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
19
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Най-ефективно ще е да не дишат на обществени места. Как не са се сетили до сега не мога да разбера.
21
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес руснаците казаха, че отхлабват мерките, тъй като ситуацията при тях се е подобрила значително.
20
2
 
26
 
! Отговори
Мислеща преди 3 години
Перефразирам: Моля измислете нови конспиративни теории, защото старите вече са истински!
19
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли останал индивид ,който да НЕ вярва ,че всичко е планирано ,програмирано и задействано от управляващия елит сатанисти!Добре дошли в новата фашистко -либерално джендърска -сатаниНскаизвънземно -рептилова диктатура.УФЦЕТИ Е ВРЕМЕ ДА СВИКВАТ!КОВИДЯСВАЙТЕ НА ВОЛЯ -ЩЕ ИМА ЗА ВСИЧКИ .ГЕЙТС Е КАЗАЛ АКО НЕ СТИГНЕ ЩЕ РЪСИМ ОТГОРЕ ДО ЗОРИ!
18
4
 
39
 
! Отговори
Плъх преди 3 години
Не са виновни те ,а ние - хората . Нормалните . Работещите . Живеещите . Дишащите . Много им се дадохме ,а не трябваше. В началото беше изненада. Смут. Неяснота . После с месеците минаващи започнахме да се осъзнаваме . Повечето. Не всички. Разбрахме ,че вирус има ,но той е параван. Зад него се разиграваха други етюди с различни намерения. Започнаха да ни пробват. С маски. Мерки. Ограничения. И докато се осъзнаем те го официализираха . Зад маската на страха . Която ще носим доживот.
17
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Конспирации, а?
16
6
 
5
 
! Отговори
Пунта Кана преди 3 години
Няма лошо ,че искате да говорите,но като си отворите устата не произвеждаите словесна диариа!
15
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В магазина - няма да говориш, няма да питаш това колко струва, онова колко струва. Плащаш и това е, колкото ти кажат. Никакво говорене или роптаене. Няма да обсъждаш нищо с никой. Ей го - и по телефона не може да говориш. Ако ти се обажда болен родител или детето ти - няма да вдигаш и да говориш, траеш си там и това е.Войната е на ръба, тия правителства не го ли осъзнават????
14
2
 
28
 
! Отговори
††† преди 3 години
Правителствата в Европа са поставени лица на Глобалистите и работят за зарабването на народите си. Държавата вече е враг на народа.
13
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** няма ве, как ша говориш? Ша мълчиш, ша ходиш кат зомби, с маска и ша мълчиш. Само да си се обадил - нямаш право да говориш и това е. Скоро в целия свят. Тия наистина се самозабравиха.
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази сутрин се събудих рано и в добро настроение.Направих си едно кафе и веднага бастър копче да видя каква е хавата с вируса.Прочетох коментар 3 и си сложих термометъра.Поставих си оксиметъра на пръста - показва 97% SpO2 /сатурация/ и 73 пулс.Гърлото не ме боли.Нямам кашлица.Нямам хрема.Не съм отпаднал.Кафето ми мирише на кафе.Нямам екзема.Нищо не ме боли.Дишам свободно.Нямам температура ....Примрях от страх и се стресирах.Та това са типичните симптоми на безсимптомен COVID-19.
11
8
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
БРАВО САМО ТАКА!!!!И МАСКИ И БЕЗ ГОВОРЕНЕ!)!! ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ!!!КОЙТО НАРУШИ ПРАВИЛАТА 50 ЛИЦЕВИ ОПОРИ КАТО ЗА НАЧАЛО КАКТО Е В БАЛИ!
10
1
 
23
 
! Отговори
123 преди 3 години
Шишетата с бензин и палене на правителствени сгради, полиция, банки, пропагандни телевизии.
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стамбул, Турция: снощи на улицата в Бешикташ, турчин нападна с нож в гръб трима руски туристи - две жени и мъж. Нападателят е заловен.
8
1
 
14
 
! Отговори
Д Р А Г А Н преди 3 години
Новите мерки. Всички да дишат по 10 с на всеки мин
7
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остава да видим дали петлите са забравили Марсилезата.
6
3
 
38
 
! Отговори
Бай ви Брадър преди 3 години
Робе ? Говорим, а ? Не може ! Опасно ! Обратно в клетките и тихо ! Иначе живота ви е застрашен ! Не виждате ли ? За ваше добро е, да сте в клетка и да мълчите ! И да не забравяте да топите другите, за да ви е гадно не само на индивидуално ниво, но и на ниво общество. Робе ? Ти какво ? Мислиш, че това ще е само във Франция ли ? Мислиш, че понеже си далеч си спасен ? Само гледай какво идва към теб, ти така и така друго не можеш да правиш. И купувай скъпи дезинфектанти за клетката, робе !
5
2
 
13
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Анонимен"Ако нямате хрема, температура,болка в гърлото, загуба на обоняние, кашлица - нямате ковид!"Слагам и копи-пасте щото като трият и номерацията не важи!По стари данни от Швеция са около 30% фалшиво /+/ или /-/ и след като е фалшивона мен лично ми е все тая какво фалшиво е! Затова лятото стана голям скандал в Швеция, но се забрави!Как се нарича обаче това на база до 70% сигурност от тестове да излупкаш света?!
4
3
 
28
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Скоро и забрана за разговори като норма! Запушването на устата с маските все още не дава достатъчен ефект. Индивидите комуникират по между си, а това е лошо за кукловодите. Време е да им се запушат окончателно устите! Разбира се, за да се предпазят от лошия вирус!
3
3
 
10
 
! Отговори
точно така преди 3 години
До Тедрос ЧестнияНо кофите пазят само от 5Г и е добре да са метални