Втори автобус връща блокираните ни сънародници без PCR

Вчера около 30 българи останаха на германско-френската граница
1 фев 2021 08:34, Ния Христова
37
Втори автобус връща блокираните ни сънародници без PCR
Снимка: БГНЕС
Близо 30 българи, пътували с автобус за Франция, бяха блокирани на германско-френската граница, защото нямат PCR тестове.
 
Консулът на България в Париж Милена Узунова заяви, че втори автобус е бил изпратен към 22 часа на границата с Франция и е взел около 13 българи, за да ги върне обратно у нас.
Още по темата
 
Тя обясни още, че сънародниците ни са останали блокирани на границата около 6 часа, а изискването за теста е влязло в сила вечерта в петък.
 
"Пътниците са потеглили в събота сутринта и не е имало как да знаят, че има нови мерки", добави Узунова пред bTV.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много добре са знаели, ама са мислил, че е като у нас "Чшшшш ти знаиш ли кой съм аз бе, ща заснема с тилифоната и ща кача у Фейса уе.."В Европа хората си имат закони и си ги спазват, затова наще *** там са по- ниски от тревата, глобите там им режат главите от кръста. Дойдат тука и почнат да наглеят и да гледат лошо и същите правила, които са с пазвали в Германия, тук изведнъж почват да им пречат, маските почват да ги разболяват и цитират Мангърата, как нямало зараза и всичко е бошлаф.
35
0
 
10
 
! Отговори
Хюго Бос преди 3 години
И защо все трябва автобус да връща някой неразбрал. Ами да се оправят. Дания как хлопна кепенците за датчаните, които бяха в Дубай и нямаха тестове за връщане у дома. Каза им търсете си маршрути, където има тестови център, но без тест никакво влизане. Сега тези бг ще имат ли тест за влизане в Бг, наши това е изидкването оли д ще минат без тест, а другите да плащат?
34
1
 
17
 
! Отговори
Димов преди 3 години
Изискването е влязло в сила петък вечерта, те са тръгнали в събота, а не са знаели?!? Или просто са неграмотни и неразбиращи Български език за да го разберат предварително?!?
33
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не са им предложили да си направят тест на границата и тези с плюс да ги върнат обратно?
32
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Връщат се, правят си PCR и толкова. Нагли, пpoсти ceляндypи!
31
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да си платят автобуса на обратно, ако не, да си отработят парите в отдел Чистота, до размера на щетите.Ние данъкоплатците не сме им длъжни с нищо.
30
0
 
30
 
! Отговори
фирма Чорел Импекс преди 3 години
Това са същите онези, които източват детски и тук и там.Щели да работят. Я пак, че не разбрах....И какво точно ще работят с чaaaaaaaвeтa на ръце, освен чорел и просия и джебчийство?
29
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЕ СА БЪЛГАРИ
28
0
 
20
 
! Отговори
До 26 преди 3 години
В моята къща аз определям правилата и щом не ти изнася не идвай!
27
7
 
12
 
! Отговори
от Париж преди 3 години
На мама и тати децата работят по 2 часа в Българското посолство в париж .Заплата 3600 евро . корумпирани смърдели , кога ще се боядисате ръждивата врата , и да си изчистите паяжините по тавана !!!
26
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой не е длъжен да се подлага насилствено на медицински тест или изследване което не иска. Така, че българите трябва да бъдат пуснати без тест.
25
0
 
27
 
! Отговори
до “владо” преди 3 години
Какъв бил проблемът...Проблемът е, че има правила.Такива са правилата, това правиш.А щом не го правиш, наляво и обратно.Нещо неясно?
24
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Превозвачът и да е знаел на него не му пука, за него са важни колко кинти ще гушне наведнъж, а после никой не го интересува.
23
4
 
18
 
! Отговори
Владо преди 3 години
Все ще има неразбрали. И какъв е проблема, да си правят тестове там и да продължават. Защо трябва да се вдига шум за нищо, нали отиват да работят, ще си избият парите. Не вярвам да са тръгнали без пари
22
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изискването при тези тестове е да са направено до 48 часа преди влизането в дадената страна. С една дума не можеш да си направиш един тест и само него да показваш навсякъде и всеки път а трябва 1000 теста да си правиш. Също трябва да си намериш лаобратория която може да изпълни тези изисквания. Само се затруднавя пътуването и нищо друго не се прави
21
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има как да са знаели, защото това касае точно тях, а не баба ми. ВСИЧКИ са ЗНАЕЛИ, но по стара ромейска традиция гледат ако може някой друг *** да плати, понеже те са научени само да вземат, не да дават.Да сте виждали ромеи на опашка в данъчното?Няма и да видите никога.
20
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
... и престанете на всяка статия да пришивате думата българи.ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
1
 
35
 
! Отговори
Шериф Джони преди 3 години
ДРАГИ ИНДИИЙЦИ ОТ БГ В ЕС НОМЕРАТА ВИ НЯМА ДА МИНАТ АНАДЪНМУ ПЛАТЕТЕ СИ ПРЕВОЗА АЛООУ
18
17
 
4
 
! Отговори
Sss преди 3 години
Ами прави са, да, няма как да са знаели. Дори в момента на сайта на френското правителство пише, че пср не се изисква за преминаване на сухопътна граница. Сори, ама изказвания по телевизията са само изказвания. И след 5 различни изказвания как да знаеш в крайна сметка кое ще се приложи
17
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ги връща, но ме за наша сметка, а за тяхна.