Бежанци групово изнасилиха туристка на Канарските острови

Жената им предложила помощ преди да я нападнат
4 мар 2021 13:23, Ния Христова
118
Бежанци групово изнасилиха туристка на Канарските острови
Снимка: Pixabay
За пореден брутален случай за изнасилване на жена от страна на бежанци, съобщиха испанските медии.
 
На Канарските острови четирима мигранти от Северна Африка са изнасилили 36-годишна туристка от Ирландия. Инцидентът е станал на 26 февруари.
 
Жената се разхождала в общинския парк, когато завързала разговор с групата младежи. Тя ги попитала как живеят в чуждата страна и им предложила помощ, съобщава El Periodico.
 
Мигрантите са проявили агресивност, нападнали са жената и групово са я изнасилили.
 
Всички престъпници са били задържани само два дни по-късно. Те са на възраст между 18 и 35 години. Станало ясно, че са достигнали до Испания с лодка и пребивавали нелегално в страната.
 
По-рано служителите на реда в Испания откриха над 40 нелегални мигранти в пристанището Мелила на границата с Мароко. Някои от тях се криели в контейнери, които били пълни със стъкло и токсични отпадъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
24
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо Христовпринципно си прав,европейската жена има доста освободено и понякога безрасъдно поведение.явно с нещо ги е провокирала.
41
2
 
48
 
! Отговори
Димов преди 3 години
Това са животни които имат само първични нужди- хранят се, спят, размножават се.
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Додода в момента разни фирми от лондонското сити изкупуват села в района на свиленград,харманли и тополовград за жълти стотинки.купуваш едно село и получаваш три в пакет на промоция.целта е заселването им с мигранти,които чакат в истанбул и одрин.
39
39
 
12
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Според мен ирландката лъже, за да оправдае закъснението си пред децата или оня горе... възможно е и да е била пияна и да ги е провокирала.При всяко положение католичката и търсела ганг банг и занова ги е заговорила.Сигурен съм, че е сред добрите европейки подкрепящи меркел и плановете на ес за внос на мириони имигпанти с тази цел.
38
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно е, можеше и да я хапнат за обяд.Да целува ръка и да бяха бързо...
37
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Можеше и по-зле да е , първо да я ... и после да я убият , защото се 4ука с мъже които не са мъжът й.
36
3
 
45
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Ох, леле, какво ни чака като Ердоган отпиши язовирната стена и ни залее с няколко стотин хиляди, а вероятно и милион инженери! Само въпрос на време е! Маика ни жална! Организирайте се по роднински и приятелски групи и се снабдявайте с оръжие с цел самозащита, защото полицията няма нито да ви пази, нито да ви защитава, защото това ще бъде расистко! Бог да ни е на помощ... без армия, без граници и с управници по наколенки, отъртени към глобалисткия, сатанински елит. Това братя е реалността!
35
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
500 млн. европейци няма как да решат социалните и икономическите проблеми на близо 5 млрд.африканци и азиатци.
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така завършват срещите на пещерни хуманоиди с хора.А понякога хуманоидите консумират хората.Според случая...
33
2
 
9
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 3 години
По света и у нас : Милиони истукани бродят като талибани . В превоза пък горките - ощетени са крадците . Никак не се колебайте бързо помощи им дайте . Автор: Георги Илиев Митев. София (2020). Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците, институции и граждани. Трето поколение репресиран.
32
3
 
16
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Бооооже , ела си прибере вересиите, Аз ако видя 4-*** , докато вървя сам в парка - обръщам и поемам в другата посока. От какво се оплаква - предложила им помощ и те приели.
31
0
 
17
 
! Отговори
От какво преди 3 години
Бягат тези? От правосъдието?
30
1
 
36
 
! Отговори
\m/ преди 3 години
В абсолютно *** и нелогичен "цивилизационен" етап живеем. Винаги по всяко време от историята, ако някой дойде от някъде и направи нещо подобно, щеше да е вече разчекнат и хвърлен за храна на животните!
29
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това нелегалните мигранти и бежанците са по -опасни от КОВИД! Никакъв толеранс за нелегални туристи! ДИНКО ПРЕЗИДЕНТ!
28
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предложила им е помощ и явно им е помогнала с напрежението.Аз като видя група бежанци да ги наречем и минавам на другия тротоар. Вероятно в тяхната държава така нареченто внимание се приема като покана за парти с консумация.
27
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лол предложила им помощ
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
бежанци, а...
25
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Размислине само израел а и дубай и катар...там независимо какъв си,ако останеш без работа директно те репатрират.миналата година десетки хиляди индийци и пакистанци си заминаха вкъщи заради безработица!
24
0
 
33
 
! Отговори
Киро Х преди 3 години
Поредното доказателство, че мултикултурализма не работи. Каквото и да ви казва Бойко Борисов, колкото и джамии да строи и реставрира. Факт!
23
0
 
23
 
! Отговори
не бе преди 3 години
***са по-зле от животни. Лошото е, че ги приемаме................................................Нататрузват ни ги сор осоидиотските мекерета в ЕС.