Бежанци групово изнасилиха туристка на Канарските острови

Жената им предложила помощ преди да я нападнат
4 мар 2021 13:23, Ния Христова
118
Бежанци групово изнасилиха туристка на Канарските острови
Снимка: Pixabay
За пореден брутален случай за изнасилване на жена от страна на бежанци, съобщиха испанските медии.
 
На Канарските острови четирима мигранти от Северна Африка са изнасилили 36-годишна туристка от Ирландия. Инцидентът е станал на 26 февруари.
 
Жената се разхождала в общинския парк, когато завързала разговор с групата младежи. Тя ги попитала как живеят в чуждата страна и им предложила помощ, съобщава El Periodico.
 
Мигрантите са проявили агресивност, нападнали са жената и групово са я изнасилили.
 
Всички престъпници са били задържани само два дни по-късно. Те са на възраст между 18 и 35 години. Станало ясно, че са достигнали до Испания с лодка и пребивавали нелегално в страната.
 
По-рано служителите на реда в Испания откриха над 40 нелегални мигранти в пристанището Мелила на границата с Мароко. Някои от тях се криели в контейнери, които били пълни със стъкло и токсични отпадъци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и всички тия спицилисти идва от държави дето в петък и режат главите зада има ред и дисциплина,и чакате от тия хора да станат
81
1
 
4
 
! Отговори
!!! преди 3 години
До Анонимен #99"Много са им измити мозъците..."===Ами как да не са измити, като се образоват от холивудски филми и мобилни телепфони. Аз съм в тази страна след обстойни проучвания от авторизираните власти и въпреки това много пъти ме засягат на националност поради нормалния за един източно европеец акцент. Преди два-три дни ми кипна и дадох достоен отговор на един с IQ по долу от 60.
80
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нема да се свъешат наивните балъци еййй,питала ги как се чувстват в чуждата страна,на кой му пука бе,ако не им харесва обратно.Много са им измити мозъците на запад а с тоя джендъризъм още по-улави ще стават.Преди няколко дни един >избегал>нашенец в САЩ сподели че искал да >бега >от САЩ и къде къде,Коста Рика,Белиз ама май Родопите засега надвивали.Иначе много мрази ГЕРБ неизвестно защо шебека с шебек но кокала опрял до гзовете им особено сега с бахПън.
79
0
 
9
 
! Отговори
!!! преди 3 години
До аз-ът #10Абсолютно умозаключение: никога не проявявай благородство към хора, които не познаваш. Почти винаги съм била разочарована най-малкото от мои добри намерения.
78
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде пак викайте "рефюджита уелком".
77
3
 
27
 
! Отговори
Ми то преди 3 години
Ми то ако реши Европа за една седмица ще ги направи на пастет. Много ви взеха страха някакви скитници от пясъците. Полицаите и военните стискат зъби ама ако ги развържем от бежанците нищо няма да остане.
76
0
 
10
 
! Отговори
Dam преди 3 години
Еми.... помогнала им е.......
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ся ко, дело, затвор, зимата на топличко, търбусите пълни, данъкоплатеца ще ги рани две години и после на свобода.... По добре да им обърнат хастара навън с по едно бухалка до дъно и обратно в Африка. Като акат да им се изсипва червото и да си спомнят...
74
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Остана ли някой,знаем - затова такива у наше село ловджиите ги чакаме с двуцевки - Welcome to Bulgaria
73
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Още се радвайте на тия дето правят золуми в Африка и на Арабския полуостров и заради тяхната политика ни заливат бежанци! Ей това получава Европа за сътрудничеството си! А ако ги бяха вписани като официални бежанци може и по 1300 ? да им е давано месечно, за онуй в гащите им!
72
4
 
18
 
! Отговори
Saki преди 3 години
В техния свят и култура, всяка жена ,която не е с мъж,брат или баща на улицата,се възприема ,като обща за всички и всеки може да я изнасили. Те в такъв свят са израстнали и не разбират ,защо ги съдим.
71
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е момента тихом мълком докато всички медии са заети с локдаун и вируси да изселят всички пришълци откъдето са дошли.
70
6
 
12
 
! Отговори
Е че има ли още преди 3 години
туристи там след тоя ковид, каквото е търсила в Испания това е намерила, това е бъдещето на т.нар. Испания, мигрантско заселване и ислям
69
2
 
32
 
! Отговори
Bond преди 3 години
Баcи расисткото заглавие!Вместо да е "Архитект, лекар и цигулар от Сев. Африка..." расистите от днес.бг написали "бежанци"Ще се оплача в БХК
68
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сама жена никога не трябва да ходи по разни закътани места-гори,планини,плажове и прочие.
67
4
 
31
 
! Отговори
Който търси, намира преди 3 години
Явно тя им е предлагала помощ, с това от което се нуждаят, а те са я приели на драго сърце
66
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми от много вежливост към лемурите са и направили онуй на терлик.
65
4
 
8
 
! Отговори
Да преди 3 години
Кир търсила, кир намерила.
64
1
 
21
 
! Отговори
Бежанци преди 3 години
Избягали от правосъдието в техните страни !
63
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да заминават в затвора и после да си ги връщат по страните им. Не знам кога ще проумеят, че тези бежанци са ненужни никому и създават само ядове.