Майка преби до смърт 2-годишната си дъщеря в Хърватия

Жената нанесла смъртоносни удари по главата на момиченцето
6 апр 2021 13:10, Ния Христова
23
Майка преби до смърт 2-годишната си дъщеря в Хърватия
Снимка: Pixabay
Майка преби до смърт 2-годишната си дъщеря в Хърватия. Пред клиниката за детски болести в Загреб граждани от снощи палят свещи и оставят цветя и плюшени играчки в памет на починалото момиченце, съобщи Макфакс.
 
Министърът на здравеопазването Вили Берош, заяви, че органите на детето ще бъдат дарени.
 
"Съществува определена утеха, че момиченцето ще намери своя покой във вечността и с трансплантация ще даде живот на други хора", каза Берош.
 
От полицията уточниха, че майката е нанесла смъртоносни удари по главата на момиченцето. В резултат на тях детето по-късно е починало.
 
Хърватските медии съобщиха, че на родителите е определен предварителен арест от един месец. Майката, на 24 години, може да получи присъда до 15 години затвор, а 27-годишният баща може да лежи 8 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 11Абсолютно, аз си живея с жената без деца. Когато сме готови, тогава. В точно този период е наистина пълен кошмар да имаш деца, съдя по други. Трябва да се ходи на един куп прегледи, да се поставят ваксини, във всеки един момент може да остане сирак, пълна несигурност.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сто процента бащата я тормози. Винаги излиза така. И тя понеже е тъпаквачка, на първо място, защото е е хванала с някакъв агресивен мухъл, си го изкарва на детето. А, разбира се, ситуацията много помага. Хора масово полудяват или изпадат в зле прикрита депресия.
12
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми като не спира да реве какво да го прави? Хората имат нужда от почивка. Това нон-стоп реване 2 години идва до гуша и да човек му писва. Не можаха човешките деца да са нормални, като котенцата и кученцата - тихо да си кротуват и да си играят, а то 10 години все подире му да вървиш. Мъка си е.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А каква е причината за това
10
2
 
3
 
! Отговори
Ro преди 3 години
Не може и не трябва всяко двукрако да се пъпкува или изобщо да полага грижи за друго живо същество. Размножаването не бива да е изконно право, а само за тези, които са достатъчно отговорни и разумни. Детският живот не струва, колкото желанието на някоя торба с месо да си направи наследници, защото сакън да не заминат невероятните гени... За да осиновиш дете, ще ти разчекнат трътката от проверки, ама за твое собствено само похвали и окуражаване без реална преценка. Защо?
9
1
 
9
 
! Отговори
Тео преди 3 години
Мизерно битие в най-чостия му вид. За съжаление, такива каквото са видели от родителите, това и копират. И това никакви конвенции не могат да го изкоренят. Единствено затвор с неограничен срок, докато не се научи да чете и пише, докато не изчете едно ремарке книги и не поработи!
8
2
 
9
 
! Отговори
Demonaz преди 3 години
Тамошни пакистанци.
7
0
 
7
 
! Отговори
мишо бирочето преди 3 години
почнаха да изперкват хората вече на всякъде. да отидеш да пребиваш детенце.... мир на праха му и следващия живот повече късмет.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на тези законите като нашите !
5
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От толкова земетресения там хората откачиха,но важното е да са енергийно независими от Раша...или както каза оня *** Домагой Вида на световното...Слава на Украйна!!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Майката я грозят 15 години затвор, а бащата - 8, заради занемаряване на четирите си деца. Така пише по други сайтове.
3
2
 
6
 
! Отговори
бла,бла преди 3 години
Да ви се*а на новината. Толкова ли няма какво друго да напишеш, Ния? *** навсякъде има. Направо ми "оправихте" деня. Сериозно мисля да ви зачеркна, макар че то вече няма и от къде да се информира човек. Много сте зле медиите. Или сте платени, или заглавия за кликове или за някакви поп-фолк певици, или пък ей такива като тази новина...Да почива в мир детето, а вие сте .... !!!
2
2
 
6
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 3 години
Не разбрах точно за какво ще лежи бащата? От така поднесената информация нищо не е ясно!
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо Господ им дава деца на такива???А толкова много семейства не могат да имат???Лека пръст на невинната душичка!