Меркел се отдава на разходки сред природата след политиката

По време на пандемията нямала време да мисли за бъдещето
5 май 2021 21:12, Петя Славова
14
Меркел се отдава на разходки сред природата след политиката
Снимка: БГНЕС

Германският канцлер Ангела Меркел заяви, че по време на пандемията няма време да мисли за бъдещето си след напускането на поста ръководител на германското правителство. Тя планира да направи това, след като мандатът й приключи, съобщава БГНЕС.

"Работата ми отнема цялото време, особено по време на пандемията от коронавируса, така че нямам абсолютно никакво време да мисля какво ще правя след това. Ще се наспя, ще се разхождам сред природата и ще мисля с какво точно искам да се занимавам. Ще се радвам на това, но засега с удоволствие върша своята работа", каза канцлерът на събитие, посветено на 76-годишнината от освобождението на Нидерландия от нацистката окупация.

Следващите парламентарни избори в Германия ще се проведат на 26 септември 2021 г. без участието на настоящия канцлер Ангела Меркел. Тя многократно е заявявала, че не възнамерява да се кандидатира от името на консервативния блок ХДС/ХСС за поста ръководител на правителството на ФРГ и планира да напусне политиката след изтичане на мандата си. В края на 2018 г. Меркел напусна поста председател на Християндемократите, но остана канцлер. Ангела Меркел отговаря за кабинета от ноември 2005 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
76-годишна бездетна вещица определя дневния ред на 400-милионен континент!Народе ???? В старите времена такива като нея са живеели в къщички от бисквити и са ядяли малки хензелчета.
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си вземе Бойко за компания. Може и той да скучае след като се оттегли принудително.
6
2
 
3
 
! Отговори
Лапен Зи Мухен? преди 2 години
Доказателство, че Германия вече е германистан.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може да поиска пищова от баце и да се гръмне. Ще направи поне едно добро дело в живота си.
4
2
 
8
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
След като съсипа Европа вече си мисли за заслужена почивка! Не казва обаче как останалите германци ще могат поне мъничко да си починат от непосилното бреме,което стовари върху тях! И върху всички нас! Дано дойде ден,в който да отговаря за това предателство срещу ЕВОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ!!!
3
3
 
10
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
тия разходки само да станат по 1 час в двора на централният берлински...
2
2
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
е па убаво!..Съсипа дойчовците тая,сега да съсипе и природата им!..Какви ли насекоми,пара-зити,диви дзверове и други непознати видове е планирала да ВНАСЯ в Германската гора?
1
3
 
14
 
! Отговори
От народа преди 2 години
Надявам се да я линчуват, за това което направи в Европа. Първо покани арабите, втора говори глупости за един обикновен грип т. нар. корона вирус.