Румъния започна да ваксинира деца

Прилага се препаратът BioNTech/Pfizer
29 май 2021 16:01, Петя Славова
46
Румъния започна да ваксинира деца
Снимка: БГНЕС


Здравните власти в Румъния започнаха да ваксинират деца на възраст между 12 и 15 години с ваксината на BioNTech/Pfizer, съобщи "Дойче веле".

В столицата Букурещ в един от градските паркове днес бяха поставени два мобилни пункта, в които служителите започнаха да ваксинират желаещите.

Още по темата


По информация на новинарския портал Hotnews, ваксината се поставя само след подписано от родителите съгласие за поставяне на ваксината.

БГНЕС припомня, че вчера Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) одобри използването на ваксината на BioNTech/Pfizer за деца на възраст между 12 и 15 години, но засега няма официално съгласие от страна на Европейската комисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А всичките течности,които приемат горките деца,още в родилното и после?Дори без декларация,се правят пакет проверки и интервенции още в първите минути живот на "бял"свят.
32
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Нормален - просто си жалко, неинформирано човече, уверено напълно в своето интелектуално превъзходство - точно до момента, в който трябва да го докажеш по някакъв начин, и болезнено почувстваш че то е просто илюзия.
31
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ми дреме за ковид страха на разни материалисти, които се страхуват, че ще отърват почивките, апартаментчетата си и количките...и са готови да си сложат експериментални ваксини. айде нема нужда само да агитирате, а...в фейсо е пълно с такива *** - по цял ден зелени коридори, моляяя ви , ваксинирайте се да се спасим..бляк. затова ще ви се навира и обратното - с колко промити мозъци сте от официалните медии
30
9
 
2
 
! Отговори
Нормален преди 2 години
Дискусия с вулгарни простаци не водя!
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нормален" за ***! Хиляда пъти питаш защо искат да рискуват здравето на децата с експериментални ваксини, които имат нулев ефект в тази възрастова група, и единствено може да отговори с обида. И пак не разбрал какъв е проблема.
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Нормален - някои са грамотни и информирани, и споменават лесни за проверяване факти, но гипсовата ти черепна кутия няма капацитет да побере идеи отличаващи се от официално съобщеното по телевизията.
27
12
 
3
 
! Отговори
Нормален преди 2 години
Много *** народ е българския, или поне тези които пишат коментарите. Хем неграмотни, невежи, но пък агресивни. Не се ваксиниривайте като не искате, ама що скачате против другите! Боледувайте и ***, таман да намалеят глупаците по земята.
26
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Любимо ми е като вакситроловете ме плашат с КОВИД ахах. Ама ще падаме ли докато си ходим като в Ухан, кажете скъпи тролюги? Или ще ни хване хиляда пъти по-лошата индийска двойна мутация? Да не се окаже, че ще си преболедуваме грипа като 99% от вече срещналите го, с изключение на някои много стари и болни? А, вакси? Страшният лош вълк се оказа беззъбо куче с куц крак?
25
7
 
6
 
! Отговори
Писна ми преди 2 години
По-из про ст ял и неграмотен народ от българския няма никъде, а най-странното е, че про сто ти я та е и агресивна
24
10
 
5
 
! Отговори
Мухахаха преди 2 години
Тук има определени генотипи със страничен ефект от прекаран Ковид - прогресираща деменция придружена с патологичен страх от ваксини
23
10
 
9
 
! Отговори
До 17 преди 2 години
Знаеш ли колко "умни" овце като тебе вече ги отвъди Ковида. Споко, няма да ти се налага да живееш още дълго сред онези, които мразиш, следващата вълна ще бъде още по-смъртоносна.
22
2
 
12
 
! Отговори
Леша преди 2 години
Започна ...ако има желаещи. На същия принцип, аз мога да събирам пари с кепа от морето.
21
8
 
9
 
! Отговори
х преди 2 години
На есен усещате ли къде ще е вълната децата ще ви дават мъртви деца а по натам от 12 надоло.Господи не ни оставяи,
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид е тест за интелигентност! Колкото по-бързо заминат 20% от програмата на Бил, толкова по-бързо ще вкарат новата гнас, за да се поуспокоят. Тази разкрачена ситуация ги кара да правят по-големи бели. Време е да си видят стадото чипирано и да се поусмихнат малко господарите. Не се тревожете, от мен инфо - напред сте с контрола...добре ви се получава.
19
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не пипайте децата, защото ще ядете дървото.
18
3
 
18
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
До Д-р Коронис КаузаПърво не им стиска ,второ ще ядат хурката ако опитат глоби и ограничения. То за това тука се молят дори 30% да има самоубийци. Объркали са народа,че Запада заминава и се стелизират пет пари не давам. За това им докарват и новите жители само инжинери,доктори , учени,писатели и т.н. Ако имаха възможност и тука щяха вкарат се излиза със смс ама са се наакали доста. Българския народ е изстрадал и преминал през какво ли не,че някакви си шматки се молят.
17
8
 
14
 
! Отговори
. преди 2 години
Абе това, че кастрират/стерилизират децата не е толквоа фатално и критично защото този свят си заминава.. Лошото е, че могат да им докарат мъчения от рак и имунни заболявания.
16
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Завиждам на най-младите и тези, които се раждат сега. Ще живеят в свят с по-малко прости хора, по-малко скотове. Ваксината ще е отсяла овцете от човеците. Аз за съжаление съм принуден да живея сред подобни твари
15
6
 
23
 
! Отговори
Накъде отива света преди 2 години
Чист курбан са тези ваксинирани деца. Ако са живи до 20 години. За възпроизводство - пълен стерилитет. Ужас! Кой извратен родител ще направи това на детете си? Кой? Как не ви е страх от Бога?
14
2
 
16
 
! Отговори
Дарвин преди 2 години
Природата си знае работата.