Гърция отчита загуби в туризма, в Словения се влиза с негативен бърз тест

ЕП ще обсъди финално цифровия сертификат за коронавирус
5 юни 2021 15:45, Петя Славова
29

Гърция отчита огромни загуби в началото на туристическия сезон. Причината, според брашна, е решението на Великобритания да остави страната извън т.нар. "зелен списък". Много туристически дестинации разчитат основно на туристите от Острова.
Още по темата

Гърция въведе и строг контрол за пътуване с фериботи, предаде Bulgaria ON AIR. Преди качване трябва да бъде представена официална декларация за преминат тест за коронавирус.

От днес в Словения ще може да се влиза и с негативен бърз антигенен тест за коронавирус, не по-стар от 48 часа, а правителството обяви и ново разхлабване на мерките от следващата седмица. Подновява се и туризмът. В хотелите ще могат да отсядат само ваксинирани, преболедували или с негативен тест.

Следващата седмица Европейският парламент ще обсъди финално и ще гласува бъдещия общ документ, с който ще може да се пътува - цифровият сертификат за Ковид-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Навсякъде туризма е на загуба, все пак сме в пандемия. Всеки може да мине без море това лято. Някога хората като не са ходили да не би да не е вървял живота.
11
3
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
И какво ни интересува нас, нормалните хора, че византийците били на загуба? Единственото важно изречение е в края на статията. Цифровият сертификат ще бъде с номер 1010011010.
10
0
 
6
 
! Отговори
Бущурмата преди 2 години
Какво става с мутроморието ни? Вече не леели бетон . Направо го монтирали. Ееех технологии . А за палатки . Не не може.
9
2
 
10
 
! Отговори
Маляка преди 2 години
Хитрите византийци си помислиха, че ще е като миналата година-всички западноевропейски туристи да дойдат при тях и да се правят на велики. Единствената им надежда е да отворят всички КПП-та с България и останалите страни и да се надяват, че това ще спаси сезона, а не да ни третират като крастави кучета...
8
1
 
4
 
! Отговори
Аршин на шир преди 2 години
В България да се влиза и излиза след сто тояги . На голо.Няма да има ковид. Гаранция.
7
1
 
1
 
! Отговори
Спок преди 2 години
Време е да се разболявам пак, че минаха 6 месеца от последното ми боледуване.
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквото почукало, това и получило. В Гърция бяха най-строгите мерки. Превърнаха страната си в затвор. А преди седмица бяха с най-голям процент заразени. Така им се пада.
5
3
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Идеално, никакви кинти за малаките...да плачат !
4
4
 
18
 
! Отговори
Ник преди 2 години
няма да се подобрят приходите им от туризъм. никой не ходи на почивка в концлагер да му бъркат по дупките като на пиле в птицеферма. на тези, които са съгласни да ги третират като животни в птицеферма, искам да напомня, че пилетата живеят 38 дни в птицеферма от интензивен тип и 59 дни в птицеферма с отвор към покрит малък двор за хиляди птици. животните в са затворници и концлагеристи и в такива ви превръщат.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
не може некой герперски *** да не се обади
2
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С тия ковид про сто тии не само гърция ще има загуби в туризма
1
3
 
9
 
! Отговори
Гъркът е хитър и преди 2 години
лукав.Гъркът на Дявола брат става, само и само да е на печелба.