Главният прокурор на ЕС Лаура Кьовеши ще остане у нас два дни

Подробната й програма на този етап не е известна
Обновена: 10 юни 2021 07:46 | 10 юни 2021 07:10, Петя Славова
94

Европейският главен прокурор Лаура Кьовеши пристига на двудневно посещение в България. От Европейската прокуратура все още не са съобщили повече информация за срещите, включени в програмата ѝ.
Още по темата


Очаква се една от тях да бъде с главния прокурор Иван Гешев, съобщава Bulgaria ON AIR. Визитата ще се случи и на фона на протестите в центъра на столицата и заявката за ежедневна блокада на Съдебната палата, която да възпрепятства главният прокурор Иван Гешев да стигне до работното си място.

Най-вероятно в петък Кьовеши ще говори пред медии. Европейската прокуратура официално започна работа преди дни.

В нея към този момент участват 22 страни членки, сред които и България. Извън нея на са Унгария, Полша, Ирландия, Дания и Швеция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
39
 
3
 
! Отговори
Анатоли преди 2 години
Тази не трябва да я допускат да влиза в държавата. Идва да помага на превратаджиите на Радев, чалгажиите на Слави и на Ристьо от дай БГ. Тези хора ша ни счупят държавата. Нормалните сега са осъзнаваме и виждаме, че само ГЕРБ прави. Добро за родината, ВМРО също. Успех на ГЕРБ и ВМРО на изборите, моето семейство ша ги подкрепим
23
32
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази много се заканва на Бойко. Да видим какво ще направи. Но корупцията е като рака. Няма лечение.Крадене и корупция. Това е главния проблем на Булгария.Ме сме толкова бедни колкото ни изкарват.
22
26
 
6
 
! Отговори
че фаче преди 2 години
абе срещу тая не се ли водеха едни дела в Румъния ?
21
15
 
20
 
! Отговори
паве преди 2 години
мая общата дали ше и покаже разписките как са изхарчени едни пари от Дубай ?
20
24
 
5
 
! Отговори
пецата преди 2 години
Всички я мислят за някъв спасител пък кой знае дали не е вариант на нашата сестра галева , всичко е мафия в тоя ес , той целия се държи от мафия
19
11
 
5
 
! Отговори
секуритате преди 2 години
в Румъния ше ходи ли , или там и е забранено да ходи ?
18
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бати сайта, взеха да се псуват яко рано сутрин :)) Успокойте се ве братлета, много злоба има у вас :)
17
21
 
13
 
! Отговори
Тангра преди 2 години
Мутрата да си стяга багажа за Дубай
16
17
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идва да подкрепи Гешев в борбата му срещу червената мафия... Това е повода за престоя и в България.
15
15
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега ще започне големия цирк - всички божкови протежета ще се изредят да се оплакват от Борисов. После целия ес ще се скъса от смях. Накрая ще останат като накендзани като разберат, че нищо не зависи от нея.
14
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще седнеш в инвалиден стол и ще си носиш изпражненията в торбичка, не бой се, свещ съм запалил в твоя чест.
13
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Онова влечуго от Банкя вече е с памперс а каскета не знае къде да се завре хахаха.Те ти, булка, Спасовден!Сега просто трябва да подпука онова страхливото от Банкя и до месец цялата банда от ГЕРБ ще си кажат и майчиното мляко за всеки откраднат евроцент.
12
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 24По мои впечатления, Гешев нема да се трогне, просто е темерут :)) Лаура нема правомощия да го уволни, просто Каскета ще се усмихне, ще пийнат кафенце и толкоз :) Кьовеши ако имаше правомощия, много хора щяха да са на подсъдимата скамейка, само че нема :)
11
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи цели 2 дена ще пекат Гешев и Боко на бавен огън и това ще бъдат най-дългите 2 дена в животите им.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като пристигне, попитайте европейския главен прокурор Лаура Кьовеши какво мисли за факта, че европейският Мосгорсуд призна ФБК и щабовете на берлинския пациент за екстремистка организация.
9
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 14Много добре знаят, просто сега взеха да се правят на интересни :) Кьовеши направи добро име и кариера, само че в тъмните дебри на Балканите се иска много повече, не само приказки :))
8
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тези от ЕС досега не знаехе ли какво става в България, та сега изненада? Или са дошли да упражняват натиск на служебния кабинет, за да не разкрие схемите на гнусния ЕС в България? Борисов и сподвижници са само кукли на конци, не го забравяйте. Те прокарваха антибългарска политика в замяна на голямо крадене, политика на ЕС за унищожение на народа ни.
7
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 3Фен съм на Кьовеши обаче нищо не може да направи на Каскета :) Не знам дали някой може да свали главен прокурор в суверенна държава :)
6
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само Гешев, бой до откат по протестиращата , представлявана от бутикови тротинеткаджии, крафт бираджии,наркомани и паркови алкохолици!
5
0
 
15
 
! Отговори
от Плевен преди 2 години
Дай Боже след нейното идване нещата в областта на правосъдието да започнат да се оправят! Чета и препрочитам съдебни Решения на различни съдилища в България и имам чувството, че съдиите се ръководят от паричните потоци на една от страните. Ако и лекарите бяха със същият капацитет като юристите, то трагедията в Държавата щеше да бъде жестока. Нямам как, в България право се учи във всички Вузове, та даже и задочно. Да нивото на юристите е паднало под кота НУЛА.