Макрон се обаждал на Бриджит на всеки час и половина

Тя била най-довереният му човек
10 сеп 2021 14:56, Нели Христова
49
Макрон се обаждал на Бриджит на всеки час и половина
Снимка: БГНЕС

Последната биография на френския президент Еманюел Макрон разкрива нови подробности за връзката със съпругата му Бриджит Макрон.

Френската журналистка Гаел Чакалоф, която е близка със семейство Макрон от 2016 г., ги следи отблизо през последните година и половина и написа биографията „Само да сме заедно“.

Биографията, която все още не е официално одобрена от президента и съпругата му, съдържа цитати на Бриджит Макрон (68) и президента (43) и ги описва като двойка, която прави всичко заедно и избягва да прави нещо без знанието на другия, съобщава „Дейли Мейл“.

Чакалоф, която разкрива в книгата, че е била „очарована“ от любовната история на Макрон, споделя, че френският президент се обажда на жена си на всеки час и половина и че тя е най-довереният му човек. Анонимни източници, близки до президентската двойка, също говорят за силната им връзка и разкриват, че Бриджит е отдадена изключително на успеха на съпруга си.

Първоначално президентът не е бил впечатлен от идеята за биография, като Гаел твърди, че е била поставена в черния списък от неговия екип, когато казала, че възнамерява да напише книга за президентската двойка. Бриджит обаче застанала зад нея, така че журналистката в крайна сметка получила разрешение да ги следва, където и да отидат.

„Никога не минава повече от час и половина, без да разговарят помежду си. Те имат общ график, така че знаят всяка минута какво прави другият. Те са убедени, че връзката им подобрява тяхната индивидуалност", пише журналистката. „Президентът си ляга, след като разговаря с жена си, която е много влюбена в него“, продължава тя.

Книгата разкрива също, че президентската двойка разговаря когато и колко може, ден или нощ. Офисът на Бриджит се намира на приземния етаж на Елисейския дворец, а неговият е на първия етаж, така че те често се виждат.

Първата дама на Франция разкрива, че решението на Макрон да се кандидатира за президент е било "трудно" за връзката им, но и за семейството им, но не навлиза в подробности. Бриджит, която е била учителка в училището в Амиен, където учи 15-годишният Еманюел Макрон, признава също, че е била убедена, че Макрон ще стане „комик, писател или художник, но не и президент“.

В самото начало на книгата се разкрива, че Бриджит изпълнява майчинска роля в живота на Еманюел, въпреки че той е много близък с майка си. Майка му идеализира сина си и има страхотни отношения със снаха си, заявявайки, че те са „повече приятелки, отколкото свекърва и снаха“ и че споделят едни и същи ценности и доверяват всичко една на друга.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Франкофил преди 2 години
Макрон е чудесен лидер и прекрасен човек, който обича и уважава жена си. Честно казано не виждам по-интелигентен, симпатичен и свеж световен лидер от него през последните години. Макрон трябва да води Европа, а не мaлоумните немци.
45
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Не мога да си обясня как може хората да се оставят да ги води, представлява и командва този пар екселанс болен мозък.
44
0
 
0
 
! Отговори
Да се лекува преди 2 години
както се вижда макрон е жертва на пси активни нарко спец добавки с последвал обемно обсебващ СИНДРОМ..И двамата с е следят обемно като пострадали вероятно от спец ваксинации..В момента се следят обемно около милиарди ваксинирани като много СЪМНИТЕЛНИ НОСИТЕЛИ на опасни активни нано мутанти..
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И това непораснало момченце, дето има нужда от майка, ще управлява държава...Боже пази света, тоя народ съвсем изперка вече, щом намира това за нормално!
42
1
 
9
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
И тоя *** рьководи дьржава,притежаваща атомно орьжие!Има да се надява човечеството тоя да вземе някакво мьжко решение! ,,*** шер,какво мислиш,Путин нещо ми се зьби,обижда твоя ,,гран амур'',да му пусна ли оная малката тумбеста ?!''Затова и Ердоган не ги взема насериозно и им се присмива!
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И АЗ ОБИЧАМ БАБА АМА НЕ ПРАВЯ СЕКС С НЕЯ НЕЕ РЕДНО
40
1
 
21
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
- Браво! Човек трябва да се грижи за баба си...
39
1
 
7
 
! Отговори
В. преди 2 години
Няма ли голямо междучасие? То бива инфантили ама чак пък толкоз. Неслучайно са набоцкани отвсякъде.
38
3
 
32
 
! Отговори
Това не е майтап преди 2 години
Макрон е един от "световните лидери". Както и Джо Байдън. Първият е геронтофил и се съветва с баба си, вторият е с деменция и не знае какво говори. Добавете и останалите с техните "особености" - получава се страховита къмбинация от психопати и ментално ощетени индивиди, от които зависи световната политика - тоест, всички ние зависим от техните безумици. Това е огромен проблем, не е за присмех!
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този го управлява майка му...пардон, жена му.
36
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макарона явно му е изпушил не само един бушон, хахах. Не стига че мандръса баба си, ами и час по час й дава отчет къде е и какво прави. Дали нощем й реше косата и й прави педикюр, а? Изчаткала работа!!!
35
1
 
27
 
! Отговори
леле преди 2 години
Аз съм на 68,синът ми е на 47.Главата не ми побира такава връзка.
34
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До1Това не е любов, а консумация, перчене, чесане на его, демонстрация на уж младеещ дядка. Това е разликата във възрастта на застаряващ мераклия с комерсиално мисирче от женски пол
33
3
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Те франсетата са извратени по принцип,ама чак толкова...
32
2
 
25
 
! Отговори
сериозно ли? преди 2 години
Тази френска красота нещо не я разбирам, по-скоро е плашеща, но може духовно да е ангел мадам Макрон иначе си е дрът скелет в кожа. Халал да му е на президента жена му!
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Звъни и, за да получи поредните инструкции, а не защото е влюбен в бабата.
30
7
 
17
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Френски ми ти работи...Всичко,което се описва и се прави е против природните закони,а те ревнали,,любов та любов''!Всичко се вьзвишава и идеализира-за нещастното стадо от вярващи.Нищо чудно да врьтнат и някакьв филм за ,,невероятната извьнземна любов''!Ако се прецеди през диоптрите на дядо ми,всьщност има двама нещастници,които са замаскирали,единия че е гей, а другата,че никога няма да има дете от него,в примамлив розов френски овал!А овцете вьздишат ли вьздишат!
29
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе то ако звъниш на всеки 90 минути какво имаш въобще да разкажеш и обсъдиш?
28
15
 
9
 
! Отговори
къде е преди 2 години
Нещо като нашия прецедент и Деса.
27
4
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 години
Да обичаш баба си е чудесно, но да и се обаждаш на всеки час и половина, изглежда някак извратено.