Момчето, хвърлило яйце по Макрон, влезе в психиатрична клиника

След инцидента бе проведена психиатрична експертиза
28 сеп 2021 18:23, Нели Христова
66
Момчето, хвърлило яйце по Макрон, влезе в психиатрична клиника
Снимка: БГНЕС

Студентът, който вчера замери френския президент Еманюел Макрон с яйце, е бил вкаран в психиатрична клиника, съобщава тв каналът BFMTV, позовавайки се на прокуратурата в Лион и цитиран от РИА "Новости". Това е станало след извършената психиатрична експертиза.

Още по темата


Инцидентът стана вчера по време на посещението на Макрон на изложба във френския град. Нападателят бе задържан за насилие спрямо лица, представители на държавната власт.

При замерването, яйцето отскочи от рамото на френския президент, а студентът се провикна: "Да живее революцията!"

По искане на прокуратурата 19-годишното момче бе подложено на психиатрична експертиза, която завърши със заключението, че трябва да бъде веднага въдворено в психиатрично заведение. Младежът е изпратен в болницата Vinatier, на изток от Лион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Йосиф Висарионович взе да ми се струва демократ...
27
0
 
28
 
! Отговори
Тъмни Времена преди 2 години
надвиснаха над Европа и Света! 100 години репресия и диктатура идват, а после, ако има останали бели, ще има революция и реки от кръв - ако няма Африканската Диктатура ще продължи!
26
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако младежът беше местен талибан, Макрон щеше да му се извини че се е ударил в яйцето му.
25
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 27 чака и намеква за подкрепа ама другите спят уви!-:((
24
2
 
35
 
! Отговори
До 3 преди 2 години
"А,Макарон след като се е оженил за баба си,защо не е в психоклиника?" - Ами защото педофилията, геронтофилията и другите психични отклонения стават "новото нормално", демек опората на новия световен ред, който има за цел да унищожи цивилизацията.
23
14
 
8
 
! Отговори
Ами аз не знам преди 2 години
Дали е здрав психически някой, който в 21 век в държава родителя на демокрацията хвърляш яйце по премиера! Или се самозапалват! Или хвърляш яйца и домати по общ сгради! Или разнасяш бесилки и ковчези по площадите! Или правиш вуду магии на протести! Или гориш маски когато светът е пламна! Или трошиш коли с деца в тях на незаконно блокирани общински артерии! Или биеш възрастни хора със собствените им средства за предвижване и ги заливаш с кафе! ВИЕ КАЖЕТЕ ПРОТЕСРТЪРИ?!
22
3
 
15
 
! Отговори
ГУЛАГ преди 2 години
Главно Управление на ЛАГерите! позната нам история!!
21
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 12Нищо не се е опълчил,това си е отдавнашна френска политика да са контра на САЩ и Англия.Като е голям мъж защо не извади Франция от НАТО ,както го направи Шарл де Гол.Дълго време Франция беше само политически не и военно в съюза.
20
0
 
11
 
! Отговори
Ким Чен Ун преди 2 години
Точно така колега, простосмъртните трябва да се страхуват от теб.
19
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Макарона да не си губи времето с клиники, а да вади гилотините от музея и да ги подреди в центъра на Париж.
18
1
 
33
 
! Отговори
Франция а и преди 2 години
Цяла Европа вече са кло ака - нямат нищо общо и с Демокрацията!
17
0
 
23
 
! Отговори
Teo преди 2 години
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" ... казано преди 150 години. Обикновено това завършва на зле за държавата.
16
5
 
16
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Демокрация братче. Хвърлил яйце и хоп в лудницата, а при нас Хаджигенчо, Бабикянчо, Сестра Галева с месеци замеряха парламент, министерства и какво ли не с яйца, домати , талетна хартия, риби и накрая ги вкараха в парламента. Във Франция ги пращат в лудницата , а в България в парламента. Еднакъв аршин.
15
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня младеж, който леко шляпна Макарон по лицето му направиха пълен обиск на дома (????) откриха някакви книги и го обявиха за сатанист или нещо подобно и след това го осъдиха да лежи в затвора. Сега това момче го изкарват психично-болен. А някой, който се жени за началната си учителка е много добре със здравето. Т.н. запад ще удари и С. Корея по диктатура.
14
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 6,Триото замерваше властта в България с яйца! А не конкретен и буквално някого!-:) Има разлика нали??!
13
2
 
18
 
! Отговори
Този преди 2 години
Е рядко нелицеприятен против. Няк!
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Базирано на 1984
11
1
 
20
 
! Отговори
Като При преди 2 години
Китайският Комунизъм - всеки, който е Против Партийната Линия го Обявяват за Луд и го пращат в Психиятрия - така Няма РеПресия на Политическите Врагове, а Лечение! Известно още от времето на Мао като ПреВъзпитания в Унисон с Ценностите на Партията!!
10
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавната Руска новинарска агенция "РИА Новости" Е най-чистия извор на новини. Там няма лъжи и фалшиви новини. Следва го информациония портал Lenta.ru.. собственост на сина на главния секретар на Путин...
9
2
 
26
 
! Отговори
Много сте бързи, бе! преди 2 години
Вчера хвърлил яйце, днес е вкаран в психиатрична клиника след "експертиза". Как установихте, че момчето има сериозни психични проблеми? Хвърлило е яйце, не граната, нито е стреляло с калашник, нито е газило с автомобил... А, сетих се - има една книга на руски, казва се "Диагноз: инакомыслие". Документален разказ за саморазправата с инакомислещите в СССР. Който е бил неудобен, но не е бил партиец и не е можело да бъде ликвидиран за измяна, е бил "въдворяван" в психиатрия. Макронска демонокрация!