Георги Марков: Орбан е герой и борец за демокрация

Според него Себастиан Курц е изключителен политик
17 окт 2021 19:45, Нели Христова
57
Георги Марков: Орбан е герой и борец за демокрация
Снимка: БГНЕС

"Другата събота 1,5 млн. унгарци ще излязат на улицата в своя марш по случай 65 г. от Унгарското въстание, за да кажат браво на Виктор Орбан. Браво, защото връща на всички унгарски семейства с деца платения от тях данък за 2020 г., защото дава на всички унгарци 13-та пенсия до живот, че дава 33 хил. евро на всяка жена, която се осигурява и има второ и трето дете и освобождава  от данък всички работещи до 25 г.". Това каза Георги Марков пред БНТ.

"Няма как да влизам в задочен спор с Клара Добрев, но ако не знае минималната заплата за докторите е 2000 евро", каза още той.

Категоричен е, че унгарският народ ще благодари на Орбан, че "не клекна на ЕС и не позволи да се изучава джендър идеологията".

Орбан не е против хомосексуалистите. "Никога не съм казвам, че той е избиран три пъти подред с 3/3. Избиран е три пъти поред с 2/3", каза още той.

Съобщи, че пет социологически агенции казват, че ако изборите са в неделя той ще спечели 125  от 199 мандата. "Защото защитава националния си интерес, защото 2015 г. каза, че слага ограда, защото идва мигранти, които са троянския кон на тероризма. 6 г. по-късно всички дойдоха на тази теза и на последния Съвет на ЕС 12 държави молят съюза за пари за огради", каза още Марков.

"ЕНП не изключи Орбан, а Орбан остави ЕНП, защото това не е ЕНП на Кол, защото ЕНП се социалдемократизира. Най-западната държава, която управлява "горкото" ЕНП е Словения. Меркел съсипа своята партия. Християндемократическата партия на Германия се срути, защото тази г-жа социалдемократизира своята партия. Що за християндемокрация е да признаеш гей браковете? Що за християндемокрация е да кажеш лудостта "Елате, ще се справим". Е, не се справиха. И ти си майка и предполагам съчувстваш на родителите на изнасилената заклана Сузана от иракски мигрант във Висбаден. 15-годишната Миа в град Кандел, заклана от афганистанеца Абдулах, защото не иска да прави секс с него, а Меркел го извикала да го интегрира. Това е Германия на Меркел и партията ѝ се срути", обясни той.

"20 генерала и адмирала във Франция през май писаха до Макрон със следното съдържание: " Франция е във война, която ние губим. Миграцията тържествува във Франция". Що народ бе заклан. По ирония на съдбата в сряда млад французин се обажда на майка си, а тя не вдига. Когато отиват намират главата на майката отрязана на масата. Това ли е демокрацията? Това ли са европейските ценности? Вие погубвате християнска Европа и трябва да направите паметник на Орбан, че я пази!", категоричен бе Марков.

Според него Себастиан Курц е изключителен политик. Направи две изявления преди две седмици, че няма да допусне нито един афганистанец в страната си. Три дни след това го сготвиха. ЕНП има едвам сиромашката три кмета в Европа, каза още той.

И бе категоричен, че Орбан е естественият лидер на дясното в Европа, "защото е герой и борец за демокрация". Бъдещето е Европа на националните държави, или ще бъдем християнска държава, или няма да ни има, каза още Марков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За Унгария е прав г-н Марков (бях там миналата година, да когато беше всичко затворено), но той е *** на банкянския Буда, Баце Борисов и за това е за мен под всякаква критика! Да си налага парцалите и не му иска мнението - поет такъв (за да не ме изтрият)!
29
9
 
1
 
! Отговори
334 преди 2 години
Унгарският Орбан е руският Путин, турският Ердоган и българският Борисов. Авторитарен премиер, който оттласква Унгария от ЕС и я приближава до Русия - същата, която през 1956 г. смаза унгарското въстание.
28
8
 
4
 
! Отговори
В. Сидерягов преди 2 години
Айдее, аз това откога ви го разправям, а вие сега се кефите на тоя плагиат.
27
4
 
19
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Орбан наистина е изключителен политик,но ти си жалък доносник и лакей на ББ
26
12
 
10
 
! Отговори
ДПС ГЕРБ преди 2 години
Радев президент
25
17
 
6
 
! Отговори
Оракул преди 2 години
Орбан ще получи шут в *** на изборите. ДС агенти ни пробутват крадльовци и диктаторчетата като консервативно дясно. Пфу!
24
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиквата и разбойниците около него оглозгаха България!
23
19
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 2 години
Точно пък Марков да дава оценка е несериозно.Орбан е един затлачен назад във времето индивид нямащ особенно общо със съвременния начин на управление
22
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Орбан беше за южен поток и в най бързи срокове свърза унгарската тръба със сръбската. В резултат на това догодина започва строителството на още два ядрени блока с росатом. Както се досещате цялото финансиране е осигурено от Русия . Половината от този дълг ще бъде опростен а другия ще бъде върнат със стоки ;) Орбан е пълната противоположност на боко тиквата от Банкя .
21
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Орбан се бори срещу най голямия враг на България...Европейския съюз!
20
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доносник и под мазвач, това е лицето от снимката!!!!
19
13
 
39
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Днес този човек каза много истини. За пръв път чувам някой да казва това, което всички мислят.
18
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите взаимно се подкрепят.
17
12
 
13
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
СДС умре ама ДС Не!Тоя е от старите *** дето 89та ги боядисаха в синьо, като другаря Костов.Да гниеш Ада дано Попеле.
16
2
 
21
 
! Отговори
тя преди 2 години
Това е точно така !
15
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя като пукяса и като се разбере къде му е гробът, ще отида в аптеката и ще си взема тройна доза очистително. За Тиквата важи същото.
14
18
 
21
 
! Отговори
Мутри ВЪН преди 2 години
Агент Николай, след един месец и ние българите ще бием един як шут на шайката ГРОБ-сДС-ДпС!!!! Никой от ЕНП няма да остане на власт, а Орбанката е пъткик за ПАНДЕЛАТА!!!
13
4
 
5
 
! Отговори
Жълта къща преди 2 години
Раднево чака почетния си гражданин
12
19
 
12
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Тоя ако ти каже добър ден, погледни навън дали не е нощ. Ама шарани в бегето колко щеш :) Иначе шнур за Обран :)