Телец, Скорпион... Мъжете от кои зодии са най-обсебващи?

Някои държат да са с половинката постоянно
27 окт 2021 20:39, Теодора Драгоева
6
Телец, Скорпион... Мъжете от кои зодии са най-обсебващи?
IStockphoto

Чувствали ли сте се някога така, сякаш партньорът ви ви задушава с поведението си или да усещате, че връзката ви е като капан за вас? Ако сте имали подобни мисли в главата си, възможно е да сте попаднали на твърде обсебващ, контролиращ, а вероятно и доста ревнив мъж, който се отнася към вас като към свое притежание. Знаем, че всеки човек има различна природа, възпитание и личностни характеристики, но истината е, че според астрологията, мъжете от 5 зодиакални знака имат най-голяма тенденция да проявяват подобно поведение спрямо постоянната си партньорка.

А ето и кои зодии са с най-собственическо поведение дори и в любовта:
 
Телец: 20 април – 20 май
 
Най-собственически настроеният зодиакален знак по принцип е Телецът. Мъжете от тази зодия обичат сигурността и ангажираността в живота си и очакват същото и от своята постоянна половинка. Когато усети някакъв вид проблем в динамиката на връзката си, мъжът Телец интуитивно започва да разкрива своята свръхпритежателна природа. В такъв момент Телецът е склонен да отиде в двете крайности. Той или започва да глези своята партньорка, засипвайки я с внимание и обожание, докато не се почувства по-сигурен в нейната любов, или започва да я следи, да ѝ иска сметка за всичко, да я ревнува, да я разпитва и т. н. В крайна сметка той е склонен да изтощи своята любима жена с обсебващо и задушаващо поведение.
 
Скорпион: 23 октомври – 21 ноември
 
Най-обсебващият зодиакален знак категорично е Скорпионът. Мъжете от тази зодия са заредени с ентусиазъм и страст. Те са готови „да свалят звездите“ на любимата си жена, но очакват да получат подобна всеотдайна любов в замяна. В случай, че усети някаква, дори и мъничка, следа от несигурност във връзката си, мъжът от този манипулативен зодиакален знак наистина ще се превърне в безмилостен владетел. Той ще се опита чрез обсебващото си поведение да си гарантира, че все още е единствен обект на желание от страна на своята любима жена. Най-голямата собственическа проява на мъжете Скорпиони, е когато се опитат да откъснат/изолират половинката си от останалия свят.
 
Лъв: 23 юли – 22 август
 
Мъжът от зодия Лъв наистина може да започне да се държи като господар във връзката си и спрямо половинката си. Когато са влюбени, мъжете от този знак са склонни да насочат целия си фокус към своята любима жена и съответно стават доста обсебващи и ревниви. Докато не се почувства в пълна безопасност в тази връзка, гордият Лъв ще очаква пълното отдаване на своята любима, ще изисква от нея постоянно присъствие и внимание. Ако в главата на мъжа Лъв се загнезди някакво съмнение относно лоялността на партньорката му, той ще превърне връзката в истински затвор, в който тя няма да има никакви права и свободи.
 
Кои други влизат в списъка, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли още някой човек, имащ се за средноинтелигентен, който да вярва на хороскопи и зодии???
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ние мразим зодий!
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига сте ги писали тези глупости дето и вие не си вярвате в тях,, защото има доста проссти жени, дето ще им повярват и ще отрежат някой мъж само защото е еди коя си зодия... Айде стига с тези измишльотини
1
4
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Не ми е кеф да пиша тука,' но го правех по съвест! Но като гледам, съм освободен от тия пороци. Благодаря эа което, крайно време беше, който эа квото е эаслужил.