Путин уверен: Победата ще е наша както през 1945 година!

Русия изпраща повече висши офицери на фронтовата линия
845
Путин уверен: Победата ще е наша както през 1945 година!
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин заяви, че "както през 1945 г., победата ще бъде наша", правейки много сравнения между Втората световна война и конфликта в Украйна.

Коментарите си той направи в днешното си обръщение към страните от бившия съветски блок и сепаратистките региони в Източна Украйна.

Това става в момент, когато Световната здравна организация обяви, че събира доказателства в Украйна за възможни военни престъпления, извършени от руските сили срещу здравни заведения.

Последната разузнавателна справка на Обединеното кралство потвърждава, че Русия изпраща повече висши офицери на фронтовата линия, за да вземат командни решения, въпреки че не е ясно дали това оказва някакво въздействие за промяна на стратегиите на бойното поле.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


845
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
448
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква победа? Нали уж беше операция...
447
0
 
0
 
! Отговори
Библията преди 1 година
Не се хабете .Ще дойде видов ден.Тогава всички грешни и праведни ще излязат на повърхността.Ще дойде страшния съд и никой няма да избяга никъде....
446
3
 
16
 
! Отговори
Шльободумп преди 1 година
Като го видя тоя целувач на момченца или прочета статия за к.очината, все се сещам за следния цитат - "Понеже руснаците сме живели в робство, нас все ни тегли да сме велики. Ама защо са ти Босфора и Дарданелите, щом покрива ти е продънен и няма къде да си държиш прасето".
445
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Путин на два пъти обяви победа в Сирия, а днес войските му се изтеглят от една разрушена и разпокъсана държава! Северът е турски, Алепо го няма, има няколко руски бази, които няма да значат нищо, след като руснаците си заминат, изтокът е на американски проксита, ИДИЛ си съществува, Асад се крие в бункерТа Путин може да си обявява колкото иска победи! Той спокойно може да излезе утре и да каже Русия победи Украйна и няма да има кой да провери истината каква е!
444
6
 
6
 
! Отговори
Путин преди 1 година
Трябва да ценим тази победа,защото друга няма да има!
443
8
 
20
 
! Отговори
И фашагите марши -- преди 1 година
--руваха ,даже със факли и всички крещяха еъв екстаз ,НО срещу целия свят никой не е успял да наложи своята истина ! Руснаците се надъхват ,били родени победители ,победата щяла да бъде тяхна ,другите били фашисти и ред други надъхвания и насъскване .Поне малко да бяха честни и да бяха признали решителната помощ на запада още от първия момент ,безбройните конвои кораби пулни със ГСМ ,храна оръжия муниции и това не е спряло 5г. А воината на щатите със Япония и втория фронт ?
442
14
 
21
 
! Отговори
Антикомунис преди 1 година
Радев направи така че да се мразим, всички които сте за общочовешките ценности да дадем отпор на червенопутинорусофилство в БЪЛГАРИЯ , искащи да ни вкарат във сферата на русия.
441
26
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Велик народ,с несломим дух,минал през Ада,за да победи само и единствено в името на Родината-25 милиона жертви,нечуван подвиг,умирали са от глад,но не са се предали.
440
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господи,дай здраве на Путин,да доживее Процесът в Нюрнберг!
439
33
 
13
 
! Отговори
Операция Z преди 1 година
Честит Ден на Победата , Владимир Владимирович Путин !!!! Вечна и нерушима дружба между Русия и България !!!!! СЛАВА !
438
30
 
8
 
! Отговори
Чичо ДЖО преди 1 година
Добрата укра е мъртвата укра!
437
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тъжно е да се гледа марша на тези убийци,мародери,мошеници,изнасилвачи.!Все едно централния софийски затвор дефилира пред НДК.
436
3
 
33
 
! Отговори
ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ преди 1 година
" СВЕТЪТ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАВЛАДЯН С АРФА, НО НИКОГА - С МЕЧ!". ОРФЕЙ
435
9
 
33
 
! Отговори
ГОЛЕМИЯТ ПРОБЛЕМ преди 1 година
...НА ПУТИН Е, ЧЕ ДОРИ И ДА ПОБЕДИ - НЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА УПРАВЛЯВАШ ДЪЛГО ЧРЕЗ ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА И ПРОРУСКИ ПРАВИТЕЛСТВА! СВОБОДАТА Е ПО- СЛАДКА ОТ ХЛЯБА!! НЕ Е ВЪЗМОЖЕН ЗА ДЪЛГО ТАКЪВ РЕГРЕС НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. ИСТОРИЯТА НА ВЕЛИКИТЕ ИМПЕРИИ УЧИ НА ТОВА.
434
14
 
29
 
! Отговори
Майдан преди 1 година
Честит Ден на Победата! Да почетем нашите 30 000 герои, загинали на фронта срещу нацизма! Слава на истинските герои! Ура!
433
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия изпраща повече висши офицери на фронтовата линия-радост за очите на снайперистите! То за танк взимат по 1000 долара ,а за генерал.......
432
14
 
28
 
! Отговори
Арменския поп преди 1 година
До БългаринРуснаците трябва на американците краката да им целуват защото съществуват благодарение на тях !! Освен огромната помощ която им изпращаха в края на войната ти съжалиха и не ги унищожиха с атомни бомби като в Япония а са може ли да го направят !! Така че аще не ми е ясно каква победа празнуват !!
431
12
 
28
 
! Отговори
linx преди 1 година
До АнонименАнглосаксонците винаги са доказвали че са епохи преди вас русопитеците !! А после ли после ще се прибереш в огромния концлагер наречен Русия ! Пожелавам ти много щастлив живот там !!
430
10
 
4
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До АнонименТйчай сега да си получиш хонорарчето !! Нали си платена труженичка на любовта !! Колко ли взимаш на сеанс ?
429
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На крив грантовак операцията в украйна му пречи. Обаче не му пречеше операция пустинна буря или другите за които сащ му плащаха да агитира. Според кривия грантовак цял свят трябва да праща оръжия срещу посочения от сащ. Обаче се случва обратното, Китай, Индия, латинска америка, близкият изток са срещу сащ. И онуй за няколко долара цирика години наред с пълни глупости лицемерия лъжи цинизми джендърии подмени и соросояди.