Герхард Шрьодер напуска "Роснефт"

От руската компания обявиха, че разбират тяхното решение
20 май 2022 16:33, Росен Стойчев
20
Герхард Шрьодер напуска "Роснефт"
Снимка: БГНЕС/EPA

Някогашният ръководител на германското правителство Герхард Шрьодер обяви, че напуска ръководството на "Роснефт", съобщи РТЛ.

Оттеглянето си обяви и Матиас Варниг.

Още по темата
Двамата обявиха, че няма как да продължат своята дейност в компанията.

От руската компания обявиха, че разбират тяхното решение. От там заявяват, че са благодарни на германски представители за тяхната постоянна подкрепа.

Добяват, че Шрьодер и Варнинг са имали огромен принос за разраставането на дейността на компанията. Те са участвали в програми, които значително са повишили благосъстоянието на германските граждани.

Някогашният германски ръководител беше председател на борда на директорите на руската компания. Това доведе до множество критики към него, като германското правителство призова да бъдат въведени ограничения за дейността му.

Очаква се неговият публичен офис да бъде закрит, а персоналът да получи нови длъжности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Кико преди 1 година
Парата бие фукарата( особено социалистите)
16
2
 
2
 
! Отговори
Човек от народа преди 1 година
Мишоците са озъбени, независимо от географското им местоположение...и напускат първи потъващия кораб. Иначе биха ръфари до последно за здрави зъби
15
4
 
8
 
! Отговори
Германец преди 1 година
"Те са участвали в програми, които значително са повишили благосъстоянието на германските граждани." -- Тия бъзикат ли се с нас? Благодарение на такива инейбълъри като Шрьодер, Жужака си помисли, че държи козовете и може да напада суверенни държави. Вдигнал ми бил стандарта... ай сиктир...
14
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Социалиста винаги надушва далаверата, схемата, с леките пари. Участник в борд !!!. Не къде да е , а в царството на корупцията Россия.
13
2
 
10
 
! Отговори
Лаком дядо преди 1 година
Надвиснал над гроба, обаче няма наяждане. Хипер лицемерен западняк
12
8
 
9
 
! Отговори
Ханонимен преди 1 година
Напускат потъващия кораб. Останалите ще се удавят като в флагмана им Москва
11
0
 
8
 
! Отговори
Светозар преди 1 година
*** кърлежите са тия на снимката.
10
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така се прави за да има ред в държавата. Така трябва и в България. Закривай сметки в офшорни зони . Спирай корупцията и хората да разберат , че с градивен бизнес се правят пари.
9
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за Европа... Заради няколко хиляди капитулирали затворника и фашиста готови да продадат и майките си на корумпираните украински и олигарси и политици цяла Европа ще мине през десетилетия на стагнация. Който и да ги хване укрите и да ги бие им е малко. Оня ден опитали четири укри да изнасилят момиче в Полша, тръгнал някв поляк да я защитава и го наръгали с нож няколко пъти и го убили. Храни куче да те лае... Дано скоро Полша влезе в Галиция и да се свършва с тия продажни укри.
8
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ще им купува стоките на немците като вдигнат производствените цени на всичко с 20-30%? Натиска оная Урсула за ваксини и утрепа и бизнес и интереса на хората към каквото и да било... Какъв ще го дири Европа? Според мен на запад ще стане такава безработица, че половината IT фирми ще започнат да си дърпат кол центровете на локално ниво, а тогава... Къф, че го дирят младите БеГе-та тук и дали няма да се разбягат по-бързо от украински бежанци из Европа...
7
8
 
8
 
! Отговори
Teo преди 1 година
Тъжното е друго. Бомбите ще спрат, прахта ще се разсее, а "зелена" Германия ще си кара газ вместо по тръби по "екологично чист" морски транспорт, енергийно ефективно компресирана, демократична газ. Наистина е тъжно за нас, българите! Защото ако не ни засягаше ... май..та му! Но като част от ЕС това ще натовари и нас! Термина неконкурентноспособна индустрия е много на място в случая! Вижте САЩ - въртят си бизнеса и с Русия и с Украйна, и пари въртят и имат икономически растеж. А ние?
6
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руснаците пак поискаха с Германия да си разделят Европа както Хитлер и Сталин. Но този път Германия не се съгласи и Русия увисна.
5
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плъховете напускат потъващия кораб. В Германия обаче Шрьодер ще си остане презрян предател.
4
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези едва са свършили нещо полезно през живота си
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те са се насмукали отдавна, кърлежи
2
0
 
8
 
! Отговори
Г преди 1 година
Костенурките нинджа харесват това!
1
8
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Дърт пърцулник на 80 години :)))