Разкриха плана на Путин, искал да предизвика глад

Германски дипломат вижда опит за дестабилизация в Европа
22 май 2022 22:23, Росен Стойчев
167
Разкриха плана на Путин, искал да предизвика глад
Снимка: БГНЕС/EPA

Руският държавен глава Владимир Путин се опитва да предизвика глад в Африка и Близкия Изток. Това обяви бившият германски посланик в Русия Рюдигер фон Фрич, цитиран от Тагешпигел.

Дипломатът обяви, че така се прави опит за дестабилизиране на Европа.

Още по темата
Вариантите за това са различни.

"Планът е чрез срива на доставки на зърно, гладуващите да избягат от тези региони и да стигнат до Европа. Това ще засили натиска над европейските държави и може да доведе до обществени настроения срещу позициите спрямо Русия", заяви Фон Фирч.

Той добави, че се работи по различни направления. Това е част от нова програма.

Действа се с хакерски атаки и кампании за дезинформация. Планът цели промяна на настроенията в европейското общество.
Важно е да се гарантират продоволствени доставки за определени региони, които са зависими от тях.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 139 ами нека и вас бг да спасят от глад защо се палите живи от немотия
133
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
сами сакционирахте русия сега ревете че русия ще умори от глад.ами нека да купуват от русия те не купиуват че русия е лишен от тези права крадците от ес викат и крещят русия е крадец
132
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До76.Да ама западния свят извади от мизерията япония, ю.корея, тайван, турция, китай и мн.дрСащ спаси ссср от разгром през ВСВ,Ама русофил да признае че тоталитарната система ни донесе този соц.рай е абсурд
131
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До85.Я прочети кога най вече сащ се намесват.С.корея 1953г напада с китай ю.корея и руски пилоти и самолети да налагат мирно комунизъм.През 1962г с.виетнам напада ю.виетнам с участие на руски пилоти. пак да налага мирно комунизъм.В ирак садам нахлува в кувейт.Югославия сърбите започват да избиват албанци и словенци и хървати.хърватския град ВУКОВАР сърбите го бяха сринали
130
2
 
6
 
! Отговори
Кокi преди 1 година
Ако навремето някой беше казал на русофилите че ссср ще се разпадне и сега им кажеш че остатъка от ссср пак ще се разпадне ще те обявят за луд.Никой няма да ги остави да правят войни по вече.Те си.мислят че слонът има железни крака както германците са мислили за хилядолетния райх
129
2
 
4
 
! Отговори
Кокi преди 1 година
Защо винаги когато руснаците нахлуят някъде и винаги се преструват на жертви.Достатъчно е да видиш клипове от предпоследното им нахлуване и какви поразии са направили там.Там скочиха с друга пропаганда.Пропагандата на путинофилите е руснаците да се оставят да правят каквото си искат защото продавали нефт и газ и украинците да хвърлят кърпата .Да ама те не са като нас и това става в европа така че никой няма да ги остави.Даже заради русия и китай и япония започва яко да се въоражава.
128
4
 
5
 
! Отговори
Слава на Русия преди 1 година
И как му разкриха плана? Сигурни както откриха химическо оръжие в Ирак и Сирия? Еврогейска пропаганда!
127
6
 
4
 
! Отговори
Юри Дългоруки преди 1 година
Ще се плаща скъпо загиналите и от двете страниВ Украйна.Краварите забъркаха тази каша.
126
5
 
3
 
! Отговори
Распутин преди 1 година
Взима патента на Сталин от 1933г.с Гладомора в Украйна. Сега ще е Гладомора в Европа.Браво Вова.
125
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тя Русия се срива сама. Само червените *** се радват
124
12
 
23
 
! Отговори
Сесере преди 1 година
Какво да очакваме от Русия освен пропаганда, дезинформация и лъжи.
123
27
 
23
 
! Отговори
Сашо преди 1 година
Е как Путин да доставя храни като руски транспортни средства са блокирани заради санкциите. Това е като да вържеш краката на човек и да го обвиняваш после че не може да ходи. То бива бива демагогия, ама чак пък толкова!
122
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е целта на оня болем мозък Клаус Шваб от Световния икономически форум.
121
22
 
32
 
! Отговори
Москва потъна преди 1 година
Путин открадна зърното на Украйна и го продаде. Целта му всъщност е да обере Украйна до шушка както СССР обра окуираните държави и ги остави ошушкани и фалирали 90та година.
120
23
 
23
 
! Отговори
кристина преди 1 година
абе на мен така ли ми се струва.. всички ония на запад са малко ***, много лесно забравят и не виждат по далеч от носа си.. за всичко Путин им виновен.. ем да си видят и те 'гредата в окото'.. сринаха половината свят и всичко беше добре, опитаха с Русия и удариха на камък, взеха да се жалват видите ли като не можахме да прегазим Путин, сега ще го обвиняваме за всичко, газ не ни дава, няма износ на храни към нас- останахме гладни, кой виновен - Путин.. ем да, ама не!!
119
12
 
19
 
! Отговори
Шоп преди 1 година
Дрън-дрън швабини деветини...
118
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 145 "или да си купува евтина газ директно от Русия , сигурен съм ще избере второто" Второто идва в комплект с руски ботуш, тъй че, грешиш. :)
117
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако питаш всеки европеец дали иска да плаща тройни цени, или да живее под руския ботуш, ще избере първото.Ако питаш всеки европеец дали иска да живее под американски ботуш, да плаща тройни цени на посредника САЩ , или да си купува евтина газ директно от Русия , сигурен съм ще избере второто
116
21
 
21
 
! Отговори
Курчо преди 1 година
Путин не си е сменял плана.Писнало му е от европейски и американски простотии и фантазии.И сега е същия,а той е ДА МУ ЯДЕТЕ ПАРЧЕТО.
115
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 142 - интелигентните са зад океана, вие нещо сте се объркал/а. Там са хуманитарните благодетели, изпратили ни гости от Сирия, Афганистан, Либия и от Африка. Където е стъпил фермерския ботуш от САЩ само цветя и рози, за руски колонии не съм чул. Ти да ми посочиш колко военни конфликта са започнали Русия и колко САЩ, че аз съм *** по цялата глава.