Мицкоски: Хората да решат дали искат бъдеще като българизирани

Другата възможност била да са горд и достоен народ
59
Мицкоски: Хората да решат дали искат бъдеще като българизирани
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски е приятно изненадан, от това, че от дълго време за пръв път са „на една вълна“, по отношение на предложения от опозицията референдум, и че в посока на въпроса, който Пендаровски формулира, е разсъждавал и той, но също така очаква президентът да призове и другите политически партии в Република Северна Македония „да излязат на референдум“.

Още по темата

Коментарът на Мицкоски идва, след като Стево Пендаровски  предложи   въпроса за евентуалния референдум да бъде:  "Искате ли да влезете в ЕС при тези условия?", като каза на опозицията, че трябва да излезе с честна формулировка на въпроса, а на другите партии, че в такъв случай не трябва да бойкотират евентуалния референдум.

От Кавадарци Мицкоски коментира, че референдумът е най-висшият акт на демокрация в една държава и чрез него „гражданите трябва да решат дали искат да имат европейско бъдеще като асимилирани, българизирани и под диктат, или, когато има възможност за това, като горд и достоен народ“, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: македонияреферендумЕС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Сашко МакитУУ преди 1 година
Мицкоски: Хората да решат дали искат бъдеще като българизирани Другата възможност била да са горд и достоен АЛБАНИЗИРАН ИЛИ СЪРБИИЗИРАН народ .
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес РСМ са пратили танкове т72 към Украйна.
29
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
я бе си гледаите картината че немате управление в бг мислите за макетата вие бг сте едни крадливи ке.ле ..... и продажни ***
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 44 абе защо неговорете за укрите същото че укрите немат история всичко на русия
27
2
 
0
 
! Отговори
само питам преди 1 година
Алоооууу,рузкия цензор??!!Що триеш коментари,които не са фаворизиращи рузките ти и сръбските ти началници,А г,авно рузко,***!!Не се ли засрамихте,че сте рузки иб,рици които за 1000 евра сте готови да продадете род и Родина?!Ц,арвули Разградски!!
26
0
 
3
 
! Отговори
По северен преди 1 година
На другаря Мицковски, част от родната му е в България. Жена му е българка (има паспорт) децата му също. Защо е това северномакедонско лицемерие? Явно взима доста пари за това си поведение. Лъжат и заблуждава хората.
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един народ който го лъжат за историята няма как да е горд и достоен. След като е разкрита лъжата хората трябва да се върнат към корените си независимо дали са български или други, но тази измислица с Македония трябва да бъде спряна, както и кражбите на гръцка и българска история.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веднъж били Вардарска Бановина, а Косово и т Южна Сърбия- много трудно ще се измъкнат... Особено ако ЕС е неадекватен и не приема същите твърди антикомунистически критерии, както в Източна Европа! Тук от антикомунизъм всичко обърнахме нагоре и тайни служби и партии и доносници и всичко е публично! Паметниците на партизани и комунисти са в руини, обществото е разделено дори по въпроса, а макетата са монолитни и пеят партизански песни по площади! ЕС е в тотална грешка за сега спрямо тях!
23
0
 
7
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Не знам дали македонците ще бъдат българизирани, но със сигурност ще бъдат албанизирани.
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не може македонците да не искат да са европейци.Някой иска те да станат европейци след сърбите или когато от Белград им разрешат.
21
1
 
22
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Една трета са албанци и никой не иска да ги българизира.Между другото, няма нужда от българизация, те са си чисти българи с мръcни политици.
20
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Махнете звездата от Вергила - това на снимката освен, че е провокация е и незаконен символ дори и в територията, услужливо наричана Северна Македония.А бай Мицкоски, требе да знае, че докато бегаха 35 години да не станат бугаре, ги направиха шиптаре!И скоро новият химн на територията, не зазвучи на чист македонски овако:-Харе Кришна, Еди Рама, Харе Рама у дувара!
19
1
 
12
 
! Отговори
Ти преди 1 година
Сърбия дали разбра, че Южна Бановина ще слуша и изпълнява или ще яде бой от САЩ? Югословенските номера не вървят.
18
1
 
18
 
! Отговори
До мицкоса преди 1 година
А като сърбизирани дали искат? Мицкоса явно така иска.
17
0
 
14
 
! Отговори
Петър преди 1 година
Клептомани на история :)
16
0
 
9
 
! Отговори
Маке преди 1 година
Нема потреба за референдум. И со и без договорот, Македониа иа чека долг процес на преговори. Нешто слично како Туркие.
15
1
 
14
 
! Отговори
Нов преди 1 година
Тези са много зле с главата!
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леко се е объркал македонеца. Първо, хората нищо не решават. Ако те решаваха, нямаше 1947 година да им измислят смешната история, жлаката държава и изсмукания от пръстите език и после те да считат за свой главен враг брата си в България. Второ, не става дума за бъдеще като българизирани, защото те са си българи, а ги набутват в бъдеще като сърбомани и сърбизирани.
13
0
 
9
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
До Гоце Делчев: Интересното е, че албанските партии в РСМ ни подкрепят за изпълнението на договора за добросъседство. Благодарение на техните гласове беше прието и френското предложение
12
0
 
11
 
! Отговори
BURSA преди 1 година
Има ли значение какви сме,живеещите на Балканите,все сме комшии. А мъдростта утвърдила се през вековете гласи: ,,Уважавай съседа като брат,,.