Русия обстрелва гъсто населен район в Харков

Съобщава се за поне една цивилна жертва
Обновена: 8 авг 2022 13:35 | 8 авг 2022 13:25, Йоана Цонева
88
Русия обстрелва гъсто населен район в Харков
Снимка: БГНЕС

Тази сутрин руските нашественици продължават да обстрелват Харков. Гъсто населен район на града е подложен на обстрел, съобщиха кметът на града Игор Терехов и ръководителят на военната администрация Олег Синегубов.

Според Синегубов и в момента руснаците обстрелват Харков. Известно е, че един от пострадалите е в Шевченковския район на града.

В същото време Терехов отбелязва, че окупаторите удрят жилищния район Павлово поле. Преди няколко минути там се чу експлозия.

Още по темата
"В този мирен и гъсто населен район определено няма военна инфраструктура. Моля, прикрийте се - обстрелът може да се повтори. Има информация за поне една жертва сред цивилните", каза кметът.

По-късно Терехов потвърди информацията за загинал в резултат на вражеския обстрел.

"Става дума за цивилен гражданин, който е излязъл от дома си и е попаднал под обстрел. Изказвам съболезнования на близките", добави кметът.

През последните 24 часа руските войски жестоко обстрелват Харковска област.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
54 Лайковете са важни не го ли разбирате.
56
3
 
4
 
! Отговори
Грета Тунберг преди 1 година
Бе вие нещо против Зеленски ли имате?
55
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До: номер 45 (Варна) Е какво целиш с това не ми стана ясно? К'во като си видял Майбах? И аз съм виждал Майбах. С руска регистрация.Виждал съм и очукана стара Форд Фиеста с две врати с украинска регистрация! Вътре бяха млад мъж с две момиченца, явно неговите деца.Защо не се бие на фронта, защо няма жена - не съм го питал. Може да е вдовец! Тогава???Видях ги на границата със Сърбия на Калотина като ходих до Пирот!
54
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо Урките обикалят из цяла българия с хубави коли ? Защото те първо са платили $$$ за да излязат от Украйна и да се на безопасно място. Хората които нямат пари седят там и ги обстрелват !!! Това е истината на всички вас ви промиват мозъците !!!
53
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има видео в Тубата,където Нешка Робева казва че като си отвори консерва грах,се появява Зеленски.Ади стига с тая Украйна.Писна ми да им гледам знамето по аналлните телевизизии 1 2 и 3
52
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най големите виноцници за войната са Америка и ЕС
51
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Роднините в момента са във Харков и казват че Руската армия помага защото имат постоянне обстрел от страна на Украйна.. Хората са в безизходица но това по новините не го показват защото са платени и АМЕРИКА не иска да излиза истината. Както избиха и всички заложници в лагера !
50
2
 
4
 
! Отговори
До Варна преди 1 година
В Украйна тарифата ако искаш да напуснеш страната, но си във възраст за военна служба е 3000 евро. Не е много. Сирийците плащат по 7000 евро да стигнат Европа.
49
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През последните 24 часа Украинските войски жестоко обстрелват Харковска област..Оглет от първо лице и информация от достоверен източник от Харков !!!Промиват ви мозъците !!!
48
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е то по добре Рашките да мятат газови бутилки. Тия прехвалени ракети един уцелили само.
47
3
 
7
 
! Отговори
Нови медали от Украй преди 1 година
Само не мога да разбера как РУсия ще обстрелва свои вийници във Харково ?Просто ми е смешно като че как ви промиват мозъците !!! А между другото днес излязаха кадри със новите медали на украйна !! Може да ги видите в нета .. мечове забити един срещи друг наподобяващ свастика и начупен кръст .. НЕ ВЯРВАТЕ ? ОТВОРЕТЕ ГУГЪЛ И ВИЖТЕ ! Чак ми е смешно как ви промиват мозъците медиите.. но това е нормално всичко се плаща от САЩ и ЕС
46
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Евала на Руснаците. Обстрел на гъсто населен район с 1 цивилна жертва. Явно са ползвали високоточкови ракети. При експлозия на газова бутилка в Китайски квартал.. 50 жертви е нормално.
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До сина, те винаги се подкрепят и аз от два три дни апелирам за същото...
44
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 41 аз те подкрепих както и второто ти мнение. Ще ми се и мен да ме подкрепят. Доста редовни читатели ми разпознават стила. Лайкове йок.
43
4
 
12
 
! Отговори
Варна преди 1 година
Само да видите автопарка на Украинските бежанци във Варна!!! Вчера видях и Майбах с Украинска регистрация. Караше го доста як мъж на 25-30 години. Зачудих се защо не е в Украйна да се бие за родината си. А ако продаде колата си, с парите доста оръжие може да купи в помощ на страната си.
42
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Амнести се били извинили. Това е толкова вярно, колкото е вярно че Европарламента е обявил снимките на Бойко с кюлчетата за фалшиви. И кво се оказа той Каскета писал доклад на евродепутат, че са фалшиви. Ето как се прави журналистиката в България.
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре 41 много важно мнение но защо не слагате лайкове на себе си поне ?
40
2
 
13
 
! Отговори
Превеждам преди 1 година
Украйнската армия се е укрепила между жилищните блокове където живеят цивилни граждани. Идеята е те да могат да стрелят а когато се стреля обратно да казват че бомбандират цивилните. При напускане на градовете наемниците често ги ограбват също. Има няколко нови ферари-та закупени от наемници.... Докато се изнасят ...не са закупени от руснаци ...
39
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В интернет има много клипчета на Украински ракетни системи за залпов огън, разположени в междублоковото пространство и на паркинги в жилищни райони. Дори един възрастен човек, се оплакваше, че вдигали много шум когато възпроизвеждали залп.
38
1
 
12
 
! Отговори
До 37 преди 1 година
Амнести не се извини, за тва че нашите така превеждат и тълкуват е друга тема, напротив, Амнести казаха, че седят зад всяка дума в доклада си