Германия с важно предложение за Европа

Идва от Кристиан Линднер
2 окт 2022 19:46, Росен Стойчев
21
Германия с важно предложение за Европа
Снимка: БГНЕС/EPA

Таванът на ЕС за стойността на природния газ ще трябва да бъде съобразена с тази на световните пазари.

Още по темата
Това обяви германският министър на финансите Кристиан Линднер, съобщи РТЛ.

Европа обмисля различни варианти. Те трябва да ограничат поскъпването в държавите от групи.

Предлага се таван на цените на газа. Много цени подкрепят идеята.

Линднер предожи гъвкава горна граница, която да е по-висока от стойността на пазара. Това трябва да избегне пренасочването на доставките към Азия.

Според него това може да намали високото поскъпване. Предстои дебат по темата.

Предстои общо решение на Европа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И какво разбрахме от тази статия?
17
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Те трябва да ограничат поскъпването в държавите от групи", "Много цени подкрепят това"!!????!!! Лесно е да си "журналист" в днешно време и даже да получаваш заплата за несвързаните си брътвежи!
16
1
 
12
 
! Отговори
Хой преди 1 година
***, четох коментарите ви .Та вие не разбрахте ли ,че Германия винаги ще е върхът,а *** ,винаги КОЧИНАААА!!!
15
2
 
12
 
! Отговори
Опорки преди 1 година
Не знам защо се смята, че най-бедният и смотан народ, за какъвто ни смятат европейците трябва да се управлява от хардварци, а богатите европейци да ги управлява една проста акушерка, пък била тя и германка. Не си ли надскачаме боя? Това не значи, че трябва да ни управлява "***" Банкянин. Обаче един *** не е цялото, ако то вече се еманципира. Значи този *** трябва да се оттегли, като един друг и да изпъкнат по-учените. Колкото до пазара той не търпи политика и опорки без този или онзи.
14
3
 
13
 
! Отговори
Пас преди 1 година
Напоследък германците се показват като доста неумна нация. Като гледаш акушерката Урсула, а преди нея Меркел, през сегашният канцлер и се стигне до изцепката на този Линднер, какво да си помислиш. Да, Хелмут Кол не е Германия, но Германия е нищо без него, както и Франция без Митеран. Европейска кадрова безпомощнот и старческа американска деменция решават съдбата на стария континент. На този фон и у нас нищо ново. В който и чувал да бръкнеш все л-на, по-нови или по-стари. Затова 65% са пас.
13
15
 
4
 
! Отговори
Антонии преди 1 година
Истината е една Европа трябва да се отърве от руските зависимости и да пълни хазната на Русия с важната за тях западна валута. Стига с тези изнудвания и ултиматуми за руската газ и петрол. Ще дойде ден в които Русия ще се моли да си продаде петрола и газа на Ес, но уви европейците прогледнаха и разбраха, че на Русия не може да се разчита и да и се вярва. Те бяха и си останаха агресори и корупционна страна на крепостните селяни, тоест руснаците.
12
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Линднер предожил гъвкава горна граница, която да е по-висока от стойността на пазара. Това трябвало да избегне пренасочването на доставките към Азия. Интересното в случая е, че до 26.09, до международния терористичен акт срещу "Северен поток", еесовците предлагаха въвеждане на ниски цени за руския газ и съвсем не се вълнуваха от пренасочването.
11
3
 
16
 
! Отговори
Друг анонимен преди 1 година
Мисирката разбирали си какво е написала?
10
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е някакъв нон сенс, или казано по друг начин ,пълна безкрайна глупотевица!
9
1
 
43
 
! Отговори
Европейската Комисия преди 1 година
Обмисляме резолюция за отмяна на зимата! Ако завали сняг, ще санкционираме Путин!
8
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези съвсем изтрщяха!Уж ще налагат таван на цената на газа,ама таванът трябвало да е по-висок от пазарната цена в момента?! Тогава какъв е смисълът от таван? Или само се опитват да хвърлят прах в очите на канарчетата,правейки се на много загрижени за тях?!
7
1
 
22
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 година
Зима иде,господа...
6
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мда, сега като им гръмнаха тръбопровода, ще искат таван на газта, щото иначе не могат да си я платят. Смях в залата. Германия имаше много възможности да се покаже като голяма държава и да се опъне на САЩ. Само че избраха да не го правят. Сега да си сърбат попарата. На нас газ почти не ни трябва. Трябва им на тях, защото са производители. Да се оправят.
5
1
 
22
 
! Отговори
1945 преди 1 година
1-цу,2-цу,3-цу,дрън, дойчланд ***!
4
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Предлагам таван на цената на мерцедесите от 1000 лв за чисто нов мерцедес от магазина .
3
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хахаха, на Германия Украйна им крадеше газта и почнаха Северен поток 2, поляците им спряха Ямал, канадците им държаха турбините насила и чак сега - 12 години по-късно когато американците им взривиха северните потоци се усетиха, че американците ги източиха. Германия така и не разбраха максимата: "руски ресурси и немска технология". Сега обаче ще чакат на опашка с българите за "либерална газ" пристигаща от Гърция - 2% азерска с 49% руски и 49% персийски привкус.
2
3
 
40
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Незнам, може би аз не разбирам но все едно аз да кажа на ресторанта под нас: пич, слагам ти таван на цената на салатата от утре, ще ям ще пия ама ще платя колкото сз ти кажа
1
3
 
50
 
! Отговори
сандо преди 1 година
Германия е пътник! след падането на соца ние се деиндустиализирахме под чехъла на запада и Европа. Сега е момента да започнем да се индустриализираме отново! Германия е пътник, САЩ ги метна в тигана и те се сготвиха сами