Европа предупреди Мъск: Птичката ще лети по европравилата

Компаниите му трябва да отговарят на европейските правила
28 окт 2022 15:38, Росен Стойчев
46
Европа предупреди Мъск: Птичката ще лети по европравилата
Снимка: БТНЕС/EPA

Европейски представител предупреди Илон Мъск, че неговите компании ще трябва да спазват правилата в Европа, съобщи Фигаро.

Европа въведе нови правила за големи платформи и европейският представител по вътрешния пазар Тиери Бретон настоява те да бъдат спазвани.

Илон Мъск придоби социалната платформа Туитър.

Още по темата
Европейските представители обясниха, че тя ще трябва да приеме общите правила, за да има достъп до европейските потребители.

Бретон припомни видео от тази година, на което са той и Мъск на среща в Тексас. На него новият собственик на платформата обявява, че подкрепя европейските правила за дигиталните компании и условията при модернизиране на съдържание.

Бретон шеговито обяви, че птичката ще лети по европейските правила, визирайки логото на Туитър. Новото законодателство ще се реализира след две години.

Илон Мъск настоява, че поддържа свободата на словото  и то е приоритет в неговата работа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: ТуитърЕвропаилон мъск
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
6
 
! Отговори
Американски и преди 1 година
Английски граждани,трябва да кандидатстват за зелени европейски визи за да влязат във Европейският континент и да си плащат за предстоя на отсрочрната дата със санкция при изстичане на дата за връщане е майчината си родина.
40
2
 
3
 
! Отговори
Ми преди 1 година
***...Прилича ми на католически църковен евнух от средновековието.*** и ограничени, служещи си с клади , убийства и изтезания.Не можеш да спреш свободата на словото, европейски ***....гей ..
39
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 35 - Че ти ако си повярвал на това , че някъде има " свобода" и " демокрация" , значи си шаран който би клъвнал на кука и от арматурно желязо без стръв ! " Свободата Санчо е като салама , който ти така лекомислено режеш.... " !
38
0
 
5
 
! Отговори
777 преди 1 година
А този на снимката кой е?
37
10
 
17
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
На Мъск признавам едно. От осмиван клоун, днес се превръща в един от ръководителите на света, каквото и да казват еднодневките от ЕвроЛАПАме та. Мъск ако реши, може сам да съсипе Европа. Не ни трябва Путин. Това, което може да направи пътин за година усилия, Мъск би го направил за два часа! Да не се дуят толкова евровъшките.
36
0
 
11
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Европейски ценности-ценностите на демонократичната американска партия :) Ако става въпрос за обратни, цветни и тем подобни, не може да има никакво ограничение, да е и децата трябва да знаят, че не е сигурно, дали майките им нямат дръжки. Но ако става въпрос за свобода на словото-ааааа, ние имаме правила! Свободни дефакто са гий обществата и цветнокожите.
35
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са социални мрежи за общуване на хората, защо трябва да ограничават хората! Нали е свободна Европа и има свобода на словото и на хората или!? Честито на Мъск, жив и здрав да е!
34
18
 
5
 
! Отговори
Nnnn преди 1 година
Поддържал свободата на словото. Хаха. Значи да позволява и руски новини и коментари.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа на МАРС батко да не кажа на друго на диета имам предвид
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен в НетаДа, точно това имам предвид. Аз също съм така, но ми е интересно какъв вой се надава за тоя туитър смотан. Под анонимен, имам предвид, достатъчно криптиран, и по такъв начин, че ползваш сървърите само като релейни, ако разбираш какво имам предвид - п2п. Всеки може да види някакво ип. въпроса е какво след това ще може да се прочете, а както се знае, подобни на туитър, уатсап и т.н. имат реално всичко, което има човек на машината / смартфона си.
31
3
 
24
 
! Отговори
Големия памперс преди 1 година
Еврогейовете дуят пилешки мускули.
30
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По европравилата: винаги лъжата, никога истината.
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен в Нета преди 1 година
Само да допълня, че нямам и никога не съм имал акаунти в "социалните мрежи" по причина, че образуват "ниши" във вашата машина и я правят достъпна за хакери и кракъри, но това е дълга тема. За да съм ясен, в момента, в който се регистрирате, в която и да е социална мрежа, вие нямате личен, а обществен компютър и т.н., и т.н. без значение какви програми за защита ползвате. Не мислете, че ще изиграете мултимилионерските и/или милиардерски компании. Вие сте видим в интернет. :)
28
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен в Нета преди 1 година
Тук има големи шегаджии. Анонимизиран в нета, ми звучи, като планинар извикал "Ехооо", мислейки, че никой няма да го открие. В 99.99999999% сте видими в мрежата, а наивниците, ползващи Tor - още по-видими. По тези причини щатските и европейски затвори са фраш от "анонимни в нета". Lol
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Малка изненадка за потребителите на всякакъв вид централизирани "социални мрежи", чат програми от типа на уатсап, телеграм, туитър, вибер, и подобни ***... ВСИЧКО ВИ СЕ ЗНАЕ, ДО КЪТНИТЕ ЗЪБИ, И ОТПЕЧАТЪЦИТЕ! Минавайте на п2п военно-криптирани чат-програми, ако искате да имате сигурност И анонимност в интернет. Освен, ако не искате като пръдне некой накриво, и вие да се на.се.рете.......
26
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Едни мошеници се заканват на друг мошеник.
25
17
 
7
 
! Отговори
До 12-тия преди 1 година
Крепостните са в една изостанала северна държава , не в Брюксел ! Факт
24
0
 
14
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Совите не са това което бяха. Туйн Пийкс.
23
3
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
Я!!!...Интересно що за игри са се заформили?!
22
2
 
24
 
! Отговори
Питам само, бе! преди 1 година
По тез същите правила дето Британия трябваше досега да е платила бая милиарди неустойка на ЕС за Брекзита... Нали за тях става въпрос?