ЕС готви девети пакет от санкции срещу Русия

Лайен: Няма да се успокоим, докато Украйна не надделее над Путин
24 ное 2022 15:06, Анисия Иванова
63
ЕС готви девети пакет от санкции срещу Русия
Снимка: БГНЕС

Европейският съюз настоява за въвеждането на девети пакет от санкции срещу Русия в отговор на инвазията й в Украйна, заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен по време на посещение във Финландия, информира Ройтерс.

"Работим усилено, за да ударим Русия там, където ще я заболи, за да притъпим още повече нейния капацитет да води война срещу Украйна, и мога да обявя днес, че работим с пълна скорост по деветия пакет от санкции", каза Фон дер Лайен.

Още по темата


Тя каза още, че е уверена, че "много скоро ще одобрим глобална горна граница на цените на руския петрол заедно с Г-7 и други големи партньори".

"Няма да се успокоим, докато Украйна не надделее над Путин и неговата незаконна и варварска война", предупреди още председателят на ЕК. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори, какво става с успешното контранастъпление на Въоръжените сили на Украйна срещу руските агресори?
3
2
 
20
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
гответе,гответе и претопляйте "санкции",КРЕТЕНОИДИ !!!!...Зер за друго не ставате !
2
4
 
12
 
! Отговори
Русия преди 1 година
"всички приходи и данъци на ЛУКОЙЛ от тяхната дейност да бъдат плащани у нас, а не както досега - в Холандия или Швейцария."Я Вижти що голандията ни на иска ф шенгена, сички пари за минавали на запад, а туркоробцити ги търсели от Русия.Гулюгулюту, фейсбуца, апълката кви данъци платиха ф БГ? НУЛАТуркоробцити разбраа ли безаналоговия член 5ти на ОТАН де са скри след кат Путин запука натуту ф Полца?
1
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Значи *** Урсула никога няма да се успокои.