Сидеров прозря: Май партньорите не ме искат за евроизборите

Влизането в управлението на НФСБ и ВМРО - повече негативно
Обновена: 6 мар 2019 10:38 | 29 дек 2018 10:46, Александър Попов
114
Сидеров прозря: Май партньорите не ме искат за евроизборите
Снимка: Булфото, архив

Волен Сидеров направи равносметка на изминалата година, като според него влизането в управлението на НФСБ и ВМРО в най-високите постове - вицепремиерските, е донесло повече негативи, отколкото позитиви.

"През цялото време повтарях и насочвах погледа към важните неща, съществените сфери, а те го приемаха като лично заяждане. Нямам нито желанието, нито енергията, нито съм на годините да се заяждам лично с някого.

Още по темата
Единственият смисъл в тези критики е да се насочи тази енергия, защото загубим ли я, ще загубим въобще възможността патриотичен, националистически вот да бъде добър и успешен в България. А в Европа той идва на дневен ред", коментира Сидеров пред партийната си телевизия Алфа, цитиран от Фокус.

По повод предстоящите евроизбори, Сидеров отбеляза: "Месеци наред говоря на коалиционен съвет, че общ добър резултат би запазил управляващата коалиция. До момента нямам това разбиране да ми се каже: "Да, така е" и да действаме".

"От коалиционните партньори, доколкото чувам нямат желание да са с мен на евроизборите, но това го чувам като слухове, официален отговор нямам", допълни Сидеров.

"Колкото до ГЕРБ в момента тяхното виждане е да бият БСП като резултат. Това им е максимумът на хоризонта. Патриотите не са важни. Сигурно от тяхна гледна точка егоистично това е правилно. Но би трябвало да имат по-стратегически поглед. Ние нямаме достатъчно време да решим каква точно Европа ще правим и от там дали България ще е държава или просто територия", коментира още Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
0
 
! Отговори
Болшевишки червен те преди 5 години
Kalina Androlova_Съвсем сериозно, но едно правителство на БСП би изглеждало така: Атанас Зафиров - военен министър, Кирил Добрев - вътрешен министър, Крум Зарков (или Деница Златева) - външен министър, Драгомир Стойнев Уестингхауса - енергиен министър, Александър Симов министър на журналистиката, Георги Свиленски министър на комуникациите с президентското легло и т.н. Останалите министри ще бъдат от НДСВ понеже партията няма повече ресурс. Чудя се Корнелия как ще се върне след Евроизборите в парламента?! И ретроградната й телевизия няма да я спаси.
91
1
 
0
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
а колко на сериозно прие съветите им да се подложиш на лечение?качеството ти позволява единственно да бъдеш единственно падар на лозе за всичко друго си срам за тази нацияа броят гласували за теб избиратели доказва колко психично болни на твоето ниво са в БГ освен да лаят като бясни *** от тази партия не са довели с нищо добро за страната ни
90
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди да влязат във властта трябва да си декларират и килотрамихе.Като ги гледам бая са се Ояли господата
89
2
 
8
 
! Отговори
Д-р ПСИХО преди 5 години
Волен ,изпили си хапчетата???? Да не ги забравяш че положението пак ще се влоши!!!!!!!!!!!!!!
88
4
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Изобщо.Не ни интересуват "мислите" Ти и констатациите Ти Волене! Искаме вече само едно нещо! ДА СИ ХОДИТЕ СЛЕД НОВА ГОДИНА ВСИЧКИ ДО ЕДИН! Аман от пазарлъците ви.За постове в държавата И за пари и служби! Втръснахте ни вече бе човек! И Борисов и всички вие! Едно и също! Стига вече! Вървете си! Ще дадем на друг доверието си! Бита карта сте вече вие! Стига "управление" На инат! И на всяка цена!
87
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Как Сийка,сийчее,а другия "политик"менелай-балевски,не се ли снима само в своята си телевизийка
86
4
 
14
 
! Отговори
Как Сийка преди 5 години
Ха,най-сетне се усети !Че кой ще те иска теб ?!Освен да се снимаш в телевизията си за друго ставаш ли ?!
85
4
 
17
 
! Отговори
TheCrow преди 5 години
За тях може да е донесло негативи, за народа донесе ползи! Доказа се, че не са никакви патриоти, а самозванци провъзгласили се за такива и успели да заблудят една част от народа!
84
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На евро изборите не ги жалете родните политици, всички които са послушни ще влязат в мечтаната евро ко./чинка .Ще има големи заплати , секретари/ки, ще си правят почивки от джоба на европейските граждани от всички страни. ЕС е същото каквото беше СССР. Герб са БКП/БСП ,ОП са римейк на СДС .ПАТРИОТИ НЯМАМЕ ,ДЕМОКРАТИ СЪЩО ЩОТО ВСИЧКИ СА ОТ С./.И./ К ,МУ/ЛТИ ГРУП И СЕ ПОЗНАВАТ ! Търпи народе палачите си и гледай и мечтай за светлото европейско бъдеще!УРААААААААА
83
5
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 88: А всъщност има скрита коалиция между ГЕРБ и ДПС. Винаги, когато се гласува бюджета (с който гербаджиите скриват два милиарда, които вместо за инвестиции отиват за безконтролно харчене) ДПС гласуват "ЗА". Все нещо трябва да остава и за тях.
82
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре патриотите да са коалиция на герберите,отколкото някой друг.
81
4
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Интересна ми е мотивацията на ГЕРБ за евроизборите: обязателно трябва да имат поне един депутат повече от БСП. И това е политическият хоризонт на Бойко и цялата гербаджийска дружинка, която се е окопала във властта.
80
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доньо Донев ряпа да яде тези са шедьовър!
79
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TRI NISH...STVA I NISHTO POVECE
78
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тримата от "запаса"! А дали са съботяни?
77
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати и ,,националиститите'',уж националисти,а пък тръгнали да се борят за заплата от ЕП/интернационалистите/,пълни смешници са всички.Ако имаха и капка национално достоинство,биха напуснали политиката веднага,и на момента.Или още по добре държавата.
76
5
 
13
 
! Отговори
Харпунджията преди 5 години
Хубава снимка са им направили фотаджиите.Направо като карикатура на героите на Доньо Донев.Всичко е ясно около тях,само едно не е . Кой е най-умният от ,,тримата''?
75
15
 
20
 
! Отговори
айде у лево преди 5 години
Атака е шпионина на Русия в патриотичния фронт.Вярно известен и наблюдаван, но шпионин с достъп.Като цяло са вредни.
74
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РУСОФИЛСКИ ***, СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ!
73
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Политически клоун!