ВМРО готови да са сами на евровота, ако НФСБ реши – добре дошли

Няма как да чакаме до 2 май да си говорим, отсече Каракачанов
Обновена: 6 мар 2019 10:28 | 2 мар 2019 12:20, Красимир Ангелов
49
ВМРО готови да са сами на евровота, ако НФСБ реши – добре дошли
Снимка: БТА

След като нашите коалиционни партньори не могат да се съберат и организират, за да проведем един сериозен разговор по темата евроизбори, ние си образуваме свой предизборен щаб и започваме кампания, обяви вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов в предаването "Тази събота" по bTV.

Още по темата
"Ако НФСБ желаят да се включат към разговора, са добре дошли", допълни военният министър и продължи: "Нали се сещате, че вече сме 2 март и до 2 май няма как да се чакаме да си говорим. Ако колегите желаят да участваме заедно на евроизборите, нека да бъдат така добри на следващия коалиционен съвет, първо да дойдат и след това да се държат конструктивно".

Според Каракачанов, след като има няколко кандидатури за евролистата, е по-добре да се направят вътрешни избори и там да се види какво ще кажат избирателите на "Обединени патриоти".

Вицепремиерът увери, че евроизборите не могат да са причина да се развали управлението на страната. "Коалиция "Обединени патриоти" в парламента има 27 депутати и те подкрепят правителството на премиера Бойко Борисов. Как ще се явим на изборите - дали заедно или поотделно, зависи от наши ум и разум. Умното и разумното е без значение кой се явява на евроизборите, коалицията на "Обединени патриоти", заедно с парламентарната група на ГЕРБ, да продължат да управляват страната", категоричен бе той.

Попитан дали е притеснен от факта, че президент и премиер водят различна политика във външнополитически план, Каракачанов посочи: "Както виждате, когато една немалка част от нашите партньори в НАТО и в ЕС започнаха да гонят руски дипломати, България не го направи. В същото време, България се опитва да развива пълноценно своите икономически отношения с Русия, без това да ни пречи да бъдем членове на ЕС и НАТО".

"За пореден път в Брюксел наблюдаваме една риторика, която е двоен стандарт, защото от една страна някои европейски държави говорят много ярко против Русия, а в същото време виждаме, че те реализират огромни инвестиционни проекти за милиарди и си развиват икономическите отношения. Значи за някои големи европейски държави може, а за България не може. Каква е логиката?", попита посочи министърът на отбраната и добави, че България преди всичко трябва да следва своя национален интерес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имат пари ще купят гласове с продадените Паспорти
40
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДСБ ЩЕ ВИ ОТВЕЕ КАТО Ф16,МИГ21
39
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ви зачеша Кьовеши и ще видите европарламент и управление вие сте просто грешка!
38
2
 
4
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Джамбазки е нагаждащ.
37
2
 
6
 
! Отговори
Да се знае, че преди 5 години
Джамбазки е олицетворение на нищонеправенето и безхаберието. Никаква полза от него за оглозгания от герберастките тикви народ.
36
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм симпатизант на Патриотите, но виждам българския смисъл Джамбазми да е в Европарламента. Ще гласувам за него!
35
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки е разпознаваемото и харесвано лице в Европарламента и ще обере гласовете на останалите патриоти, ако се явят отделно. Ще го духнат и валерката и беловласия руски резидент.
34
5
 
4
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Имаше около 10% вероятност Патриотите да вкарат евродепутат.Сега вероятността е 1%.Впрочем това ще предизвика люта битка-при сигурни 6 за ГЕРБ,6 за БСП и 4 за ДПС,остава 1,който трябва да бъде взет от някой от Троицата.Най-малко вероятно е това да е БСП,а за ГЕРБ и ДПС съотношението е 60:40.
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партиите може да се готвят за каквото си искат, но народа решава...А така като ги гледам всичките представители, гласуването е безмислено.
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички се борят за евро заплати ,тия пари тука депутатските вече им са малко ! Нека идат , да съборят съюза .Там където са отишли от семето на бай *** ВСИЧКО СЕ Е РАЗПАДНАЛО ! Първо сега ще гледаме как се бият един друг за да вземат постове .После какво мазало ше става ... тежко им на западняците,там са свикнали да се краде по тихо .Нашите увавци ше разкатаят майката на ЕС.
31
4
 
9
 
! Отговори
300 спартанци-НФСБ преди 5 години
Тези нещастници ни се качиха на гърба и си повярваха, че са нещо! НФСБ и АТАКА ще им покажем, че са политически инвалиди!
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отивайте в Македония може и да вземете 50%
29
1
 
8
 
! Отговори
Към 15 "са" преди 5 години
За какви 4 % бълнуваш? Тези бандити никога не са имали повече от 0,7%!!! И то барабар с купените индиански гласове!
28
2
 
7
 
! Отговори
Габон Вона преди 5 години
ВМРО са измислена партия-файтон, купуваща предимно ромски гласове от гетата! Как не го е срам избрания с парите на КТБ техен уж евродепутат, да бъде в АКРЕ заедно с партията на Ердоган! Срам и позор!
27
2
 
5
 
! Отговори
V преди 5 години
Въпрос към полицай : -Ако не беше полицай къв щеше да станеш ??? -Пожарникар. -А ако не беше и пожарникар ??? -Ами не знам ,ама пак нямаше да бачкам :)))
26
5
 
11
 
! Отговори
Анти ВМРО преди 5 години
Тая шайка от търговци на гласове и паспорти, начело с Праслака, трябва да отиде там, където и е мястото - в затвора!
25
1
 
10
 
! Отговори
Не... преди 5 години
...мога да вдяна защо тези народняци са в парламента въобще, а не в частния сектор да се учат откъде идват парите!? Също така не разбрах защо на бялата Златка все още избиратели му вярват и заблуждават така жестоко?!
24
4
 
9
 
! Отговори
Калтенбрунер преди 5 години
*** не е никакъв патриот и е срам и позор да се самоназовава като такъв! Ако Левски се появиотнякъде, ще го разстреля моментално!
23
5
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
нито глас за тия ***!!!!!!.."вмро","атака","нфсб" ДОКАЗАХА че са сбирщина от ИНТЕРЕСЧИИ,готови всеки момент да се извъргяг на 180 градуса!..Хора,ГЛАСУВАЙТЕ,НЕ БЪДЕТЕ ПАЦИФИСТИ, защото ако ПАК САМИ СЕ ИЗОЛИРАТЕ с ПОРАЖЕНЧЕСКОТО "от нас нищо не зависи" ,СЪЩИТЕ *** ще ви яхат "ДО ВЕКА"НИТО ГЛАС и за "ШАЙКАТА герб"!!!!!!!!!!!!!..викате:-"А за кого?" ?ПОТЪРСЕТЕ И ЩЕ НАМЕРИТЕ!
22
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патерицити на ГЕРБ усетиха дебелия и започнаха да врякат.Ама късно ...