Евроизборите - тест за предсрочен вот и дали ГЕРБ ще удържи властта

От тях зависел и изходът на местния вот през есента
Обновена: 9 мар 2019 20:37 | 9 мар 2019 16:15, Камелия Цветанова
78
Евроизборите - тест за предсрочен вот и дали ГЕРБ ще удържи властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ако ГЕРБ загуби предстоящите евроизбори това би означавало, че ще има предсрочен вот, смята лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Още по темата
Според него предстоящите избори трябва да се превърнат не само в избор на 17 души, които ще бъдат в Европейския парламент, а в национални избори.

"От изхода на предстоящите европейски избори зависи и това дали ГЕРБ ще удържат властта или ще има условия за предсрочни избори, а също в немалка степен - и резултатът от местните избори", коментира той в Пловдив.

Станишев отсече, че БСП трябва час по-скоро да приключи процеса на вътрешни номинации и формиране на листата, защото времето лети.

"Ние имаме всички шансове да постигнем много силен резултат и да победим ГЕРБ, ако излъчваме убедено единство, ако бързо формираме силна и балансирана листа и тя тръгне на срещи и разговори с хората, защото е заредена с два много силни документа – платформата на БСП за изборите и Манифеста на Партията на европейските социалисти за нов социален договор за Европа", посочи социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
13
 
8
 
! Отговори
Образовани в ГЕРБ? преди 5 години
До "Една от северозапада": И къде ги видя "младите и образовани и с модерен поглед върху света в ГЕРБ? Нали се вижда, че един закон, още след като го приемат, и започват да го ремонтират. Ако зависеше от тях, да са приели и позорната Истанбулска Конвенция. Добре че Волен Сидеров се опъна, убеди патриотите да глесуват с БСП и не мина номера.
25
12
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Реалист: Не се знае, не се знае. Ами ако все пак ги спечели, но се наложи да прави явна коалиция с ДПС? Не, мисля че този път Бойко няма да се реши на предсрочни избори. Победа в следващите никак не му е сигурна.
24
7
 
13
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
До 6 червен анонимник. Глу.пак, добре, че е Борисов та нещо да се случва. Другите ги видяхме до какви катастрофи ни докараха.
23
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Потомка на северозапада:Няма по-перверзна партия от БСП.Всички, за които ще гласувате, са си уредили децата до 9-то коляно.Разликата с ГЕРБ е в омразата към народа и омразата на БСП е по-голяма.В редиците на ГЕРБ поне има млади, образовани хора с модерен поглед върху политиката и света, от който е част България.
22
9
 
18
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
И да има предсрочни избори ГЕРБ пак ще ги спечели.
21
7
 
15
 
! Отговори
Винету преди 5 години
Очилат ***. БСП може да спечели само в проучванията на червен колю или юрий асранов.
20
14
 
12
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Поне в нашия край, много хора с отвращение ще гласуват за БСП, само и само да се махне Герб от власт, нашия край е заприличал на гробище.Но, ако Нинова го включи в листите, ще загуби много-Станишев доведе БСП до дъното. Не съм от БСП, по природа съм социал демократ, но този ги закопа преди впреме . До толкова, че цели партийни организации се разбунтуваха срещу сентралата в София, и се наложи да идват по места, при "простосмълтните", зада ги вкарват в пътя. Станишев ще е най-голямата грешка на Ко
19
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Олицетворение на наглостта !Но ,не е само той !
18
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tozi trea da si go otzovete ot belgia...da si razviva bulgariata u bulgaria...u krushevec, dragana, voivodinci, garmen, gradec, shipka, dimitrovgrad, buzludja, vidin, rakovski, benkovski, poduene, ovcha kupel, darvenica, vrajdebna, pri diadoto radev u askooo...
17
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Върнете Станишев да управлява БСП!
16
8
 
22
 
! Отговори
Дядо Соци преди 5 години
До Подлец! 5 Каквото и да правят БСП никога няма да гласувам за тях. По времето но ТАТО не съм гласувал за БКП та камо ли сега за БСП.Знаем ги какви гнили ягоди са.
15
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За костовистката дясна Нинова,хората няма да гласуват!По-добре герберите да си останат,падат герберите и получваме Доган и Нинова,това не е по-добър вариант!Не е!
14
9
 
26
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 5 години
С Корделка начело победата на БСП е сигурна.Ама някой друг път.
13
3
 
21
 
! Отговори
3M преди 5 години
Скрийте гея!
12
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев да се върне и управлява БСП,иначе хората няма да гласуват за дясната Нинова,която иска да съсипе БСП!
11
5
 
22
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
10
3
 
18
 
! Отговори
Ха ха ха ха преди 5 години
Смях в залата.
9
3
 
17
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
тоя да се скрие!.."Пясъкът" му изтече!..ноо,"Луд умора нема".....Тоя е просто една епитафия на бсп!Ако бесепарите искат да продължат,да махнат "тумбстоуна" ,наречен "С.Стани Шеф"!Знам,знам че игрите са засукани,но от само четкане на килима нема полза!!!!
8
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога ,излезе от затвора ?
7
4
 
21
 
! Отговори
Диагноза преди 5 години
Явно , след като е изръсил Елена Милиончева от мотора , той самият е паднал на главата си ! Такива мечти и утопии имаха комунистите когато съчиняваха техните петилетки - петилетката в съкратени срокове! Толкова ги съкратиха,че доведоха държавата до фалит ! Помним !