Евроизборите ще са отрезвяващи, смята патриот

Рейтингите ще станат ясни, заяви Александър Сабанов
21 мар 2019 21:46, Красимир Ангелов
28

Само след 2 месеца идват евроизбори. Една от най-горещите теми у нас в дните преди вота е ще се явят ли заедно партиите от "Обединените патриоти".

Още по темата
"Възможно е трите партии заедно да се явят на изборите. Няма как обаче 2/3 от "Патриотите" да се явят. Това е невъзможно. Ние искаме да се обединим. На когото хората вярват повече – той ще бъде водач на листата", категоричен беше в "Денят ON AIR" депутатът от ВМРО Александър Сабанов.

"Единственият начин, по който ще определим лидера на листата, са вътрешни избори в ОП. Но не виждам драма да се явим и поотделно. Ние от ВМРО не се притесняваме", подчерта още народният представител. Той подчерта, че партията му иска да има добър тон в малката коалиция.

"Но ако се явим заедно, ще бъде именно заедно. А не единият партньор да бъде отритнат. Каракачанов апелира да се явим заедно. Тези евроизбори ще повлияят отрезвяващо – ще се разбере кой какъв рейтинг има. Желая на ГЕРБ и СДС да постигнат по-добри резултати от преди", каза още той пред Bulgaria ON AIR.

Темата за законното притежание на оръжия винаги вълнува обществото. Според Сабанов в България и Румъния са най-рестриктивните законодателства, касаещи притежаването на боеприпаси и оръжия.

"Ние подкрепяме притежанието на оръжие в домашни условия, но без то да може да бъде изкарвано навън. Но ни най-малко не става дума за американския модел. Нека не забравяме, че оръжията не убиват хората. Хората убиват хора", подчерта депутатът.

По думите му не е опасно да притежаваш оръжие. "Тези, които искат да притежават оръжие, първо трябва да имат чисто свидетелство за съдимост, след това минават курс, след това минават през Националната следствена служба, където ги проверяват обстойно, след това се отива в районното управление, където началникът и кварталният инспектор трябва да разрешат притежаването на оръжие", обясни гостът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
бунтар преди 5 години
ПАТРИОТИТЕ СА ПИЯНИ ОТ СУМИТЕ ПРЕВЕЖДАНИ В ТЕХНИТЕ СМЕТКИ НО СЕГА ИЗТРЕЗНЕЛИ ГЛЕДАТ И НЕ ВЯРВАТ---МАРЕШКИ КОЛИ И БЕСИ ОЩЕ 2---3 МЕСЕЦА И ЩЕ ОТИДЕТЕ ДА ПИЕТЕ ВОДА НА ДУНАВА ПРДАТЕЛИ МРЪСНИ
22
0
 
3
 
! Отговори
Измамен преди 5 години
Нагъл илитерат!
21
0
 
5
 
! Отговори
Ген. Луков преди 5 години
Са Банов, покрий се някъде! Омразен си и си пародия на депутат! Погледни се в огледалото!
20
0
 
5
 
! Отговори
Каракачан Пандизов преди 5 години
Не искаме да сме заедно с бандата на Праслака! А вие от ВМРО сте жалки карикатури при консерваторите! По дефиниция те са защитници на земеделците-аристократи и политиката им е в интерес на монополите и против социалните програми! Жалки клиентелисти! Консервите на ЧЪРЧИЛ избиха десетки хиляди деца и българи!
19
0
 
6
 
! Отговори
Да, да преди 5 години
Ще ви отрезвим! Сега остава да се насладите на резултатите. "Управлявахте" против народната воля- сега ще си видите резултатчето, което ще бъде отклик на "постигнатото" от вас, "скъпи" патрЕотчета!
18
0
 
5
 
! Отговори
Алфатареца преди 5 години
Пак е смъркал от онова бялото ....
17
0
 
4
 
! Отговори
добруджанец преди 5 години
А какво стана с твоя приятел Милен-СМЧ?Уреди ли пенсия за теб и баща ти,щото за *** не може?И защо всички уредени са от вашата и Герб партия-кметове и кметски наместници?Затова ли от Герб отиде при патриотите?
16
0
 
8
 
! Отговори
Отврат и гнус преди 5 години
Като озверяла глутница сте. Гладни за пари от паспорти, огради, скъпи имоти, фалшиви ТЕЛК-ове, фалшиви трудови книжки и още и още и още. Оглозгахте народа до кокал. Отврат и гнус.
15
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Еб си ПАТРИОТИТЕ !
14
0
 
9
 
! Отговори
тръпка ненагледна преди 5 години
С гласуването бях до тук!
13
0
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
крепете герб и кворума и вечерта на изборите ще броите пилците
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайте филма "Евромания" - има го Ютуб с български субтитри. Този филм е холандски и показва какво всъщност е ЕС и най-вече Европарламента. Много точно е показано кой всъщност взима решенията там. Евроскептицизма не е паднал от небето, а е реакция на случващото се в Европа. Гледайте го не е загуба на време . Колкото до евроизборите и двете големи партии у нас ще изпратят представители в коалиция ЕНПЕС.
11
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво доверие,та вие го продадохте!
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рейтингите ... и Европа трябва да обърне сериозно внимание за собственният си рейтинг . На мен също не ми се иска да участвувам в тези избори .
9
0
 
14
 
! Отговори
О преди 5 години
"На когото хората вярвали повече" Гола главо едно да знаеш :Вия сте свършени нема да повториме грешката си пак да ви вярваме
8
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късно е либе за китка
7
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да си вземе лък и стрели вкъщи да се пази този индианец. Аман от ***, които ще ни докарат проблеми, които другите държави искат да премахнат.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сабанов, друго си е да си софиянец а?
5
2
 
16
 
! Отговори
мнение преди 5 години
без вас живеехме по-добре излишно ви хранихме толкова години време е да се закачите за северномакедонската каруца оти аспарух се умори вече
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зеха да вършат работа по добре по късно отколкото никога.