Цветанов пита: Когато ме проверят, дали някой ще ми се извини!?

Зам.-шефът на ГЕРБ заяви, че няма от какво да се срамува
Обновена: 22 мар 2019 15:36 | 22 мар 2019 11:52, Веселина Йорданова
641
Цветанов пита: Когато ме проверят, дали някой ще ми се извини!?
Снимка: архив, БТА

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов смята, че скандалът с новия му апартамент е компромат, който обслужва единствено предстоящата кампания за евровота.

"Когато приключи проверката, и когато се установи, че всичко е в рамките на закона, дали ще ми се извини някой за тези атаки", коментира Цветанов пред журналисти във Велико Търново, където участва в тържествата, посветени на празника на града.

Още по темата
Той посочи още, че ако е искал да крие нещо, нямало да го направи по този прозрачен начин.

"Когато говорим за правова държава и за законност, аз мога с гордост да застана пред вас, защото няма нещо от което да се срамувам", изтъкна Цветанов и напомни, че всяка една сделка минава през Агенцията по вписванията, както и неговата.

Той припомни, че е бил в подобна ситуация през 2013 година, също два месеца преди изборите, когато срещу него бил внесен анонимен сигнал за незаконно подслушване на политици и бизнесмени, а накрая се оказало, че има и повдигнато обвинение за това, че е отказал прилагането на СРС, след мнение на главния секретар.

По повод евровота зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че всичките шестима евродепутати от партията са получили номинации за листата за предстоящите избори, предаде БТА.

Над 17 са номинациите, направени от структурите на партията. Цветанов подчерта, че е важно водачът на листата да познава добре европейските структури, да има необходимото международно признание и уважение от европейските партньори, да има реалната комуникация с ЕНП - общото политическо семейство.

В момента се провеждат и разговори със СДС. В четвъртък следващата седмица ще се състои финалната среща, на която ще стане ясна концепцията на листата, която ще бъде обявена на 31 март, припомни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


641
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
501
0
 
5
 
! Отговори
..v Balgaria .. преди 5 години
...politik I prestapnik sa edno I sashto !!!
500
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацаров.. А обръчи те от фирми на доган... Кога
499
0
 
4
 
! Отговори
...razmisli ... преди 5 години
...abe dali s 30 srebarnika e mojelo da se kupiat 6 apartamenta ?!?
498
0
 
10
 
! Отговори
Докъде се докарахме преди 5 години
Един "интелегент" завършил аВИФ да се смята за един от най-големите БГ "политици" Да ни е честито !
497
0
 
15
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 5 години
ЦАЦАРОВ КОЙ И КОГА ЩЕ ГО ОКОШАРИ
496
0
 
11
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 5 години
Цветанов пита:КОЛКО ГОДИНИ ЩЕ ЛЕЖА В ЗАТВОРА, КОГАТО МЕ ПОГНЕ КЪОВЕШИ
495
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за онази присъда за шестте апартамента преди години и не влязла в сила кой ще се извини? Ама много си нагъл бе!
494
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов трябва да му поиска оставката незабавно. Цвинокио отдавна работи срещу него, срещу интереса на България и гледа само собствените си интереси.
493
0
 
15
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
2013 година, оня, който ръчкаше с отвертката, за да унищожи записите, сигурно на своя глава е наредил подслушването на много телефони, включително и на политици и депутати? И то точно, когато ти беше министър? Вярваме ти, да знаеш, както ти повярвахме за 6-те апартамента, купени с парите от пенсиите та тъща ти, както ти повярвахме и за 7-мия, че фирма, която си проверявал, ей така, от алтруизъм, иска да ти го продаде на намалени цени.
492
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
I az iskam da mi si izvini6.
491
0
 
18
 
! Отговори
Кокал дай на кучето преди 5 години
Извинете му се бе.Ама той не иска извинение . Иска още апартаменти.
490
2
 
28
 
! Отговори
... преди 5 години
***, що да ти се извиняват бе? Мен куките като ме проверяват на пътя, извиняват ли ми се ве мършo долна. Eбати наглия тип... Дайте да ги изметем тия наглеци най после и да ги натикаме в затвора. Там им е мястото. Бaси наглеците бе човек....
489
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В белите държави след такъв скандал се подават оставки, а тука едно нагло подло ченге чака извинения, за това, че се е облагодетелствал за сметка на народа с 10 мезонета в София!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
488
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво го плашите Цецо - ножа е дървен! А Цацата е пудела на Боко Суджука, тъй, че е ясно, че проверката ще е АЛА-Бала!Един крадлив ГЕРБ-аджия ще провярява друг крадлив ГЕРБ-аджия, а овчето стадо ще чака справедливост и безпристрастност!Ако институциите работеха, Цецо Десетака щеше отдавна да му се извинява Бай Ставри в Централния Софийски, на всички инстанции Ушев Цецо беше осъден да лежи в затвора и ВКС-то се *** на метеното, защото Суджука набра 1-2 телефона и Цецо се измъкна чист кат пикоч
487
0
 
17
 
! Отговори
ано нимен преди 5 години
Когато те провери независима прокуратура,не подопечната ти българска-може.
486
0
 
15
 
! Отговори
Баба гица преди 5 години
По добре да не го проверяват ,щото и за друго ще го хванат.Да не се разплете чорапа.
485
0
 
0
 
! Отговори
3 преди 5 години
щит и закрила е Неговата вярност.5Ти няма да се изплашиш от ужасите на нощтаи от стрелите, летящи през деня;6от мора, който те обгръща в мрака,и от заразата, която вилнее по обед.7От твоята страна ще паднат хиляди,а отдясно на тебе десет хиляди,но тебе няма да те застигне беда.8Само ще гледаш с очите сии ще виждаш възмездието за грешните.9Защото ти каза: Господ е мое упование;ти избра Всевишния за свое прибежище.10Зло няма да те сполети............................... и т.н
484
0
 
6
 
! Отговори
3 преди 5 години
Моля ви се,той вече чете на Глаголица,въодушевил го надписа на глаголица и затова си купил жилище там,кога изкара и историческо-лингвистично образование?Ето надписа от Глаголица на КирилицаТози, който живее под покрива на Всевишнияи пребъдва под сянката на Всемогъщия,2той казва на Господа: Ти си мое прибежище и моя крепост,Бог мой, на Когото се уповавам.3Бог ще те спаси от капана на ловецаи от смъртоносна напаст.4С перата Си ще те покриеи под крилете Му ще се скриеш;щит и закрила
483
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо отива в Америка да поиска извинение от радио "Свободна Европа".Ха,ха,ха.
482
1
 
14
 
! Отговори
Шалдъъъррр.... преди 5 години
Айде всички в канала. Вече са готови трябва да дръпнем сиджимката.