Цветанов пита: Когато ме проверят, дали някой ще ми се извини!?

Зам.-шефът на ГЕРБ заяви, че няма от какво да се срамува
Обновена: 22 мар 2019 15:36 | 22 мар 2019 11:52, Веселина Йорданова
641
Цветанов пита: Когато ме проверят, дали някой ще ми се извини!?
Снимка: архив, БТА

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов смята, че скандалът с новия му апартамент е компромат, който обслужва единствено предстоящата кампания за евровота.

"Когато приключи проверката, и когато се установи, че всичко е в рамките на закона, дали ще ми се извини някой за тези атаки", коментира Цветанов пред журналисти във Велико Търново, където участва в тържествата, посветени на празника на града.

Още по темата
Той посочи още, че ако е искал да крие нещо, нямало да го направи по този прозрачен начин.

"Когато говорим за правова държава и за законност, аз мога с гордост да застана пред вас, защото няма нещо от което да се срамувам", изтъкна Цветанов и напомни, че всяка една сделка минава през Агенцията по вписванията, както и неговата.

Той припомни, че е бил в подобна ситуация през 2013 година, също два месеца преди изборите, когато срещу него бил внесен анонимен сигнал за незаконно подслушване на политици и бизнесмени, а накрая се оказало, че има и повдигнато обвинение за това, че е отказал прилагането на СРС, след мнение на главния секретар.

По повод евровота зам.-председателят на ГЕРБ съобщи, че всичките шестима евродепутати от партията са получили номинации за листата за предстоящите избори, предаде БТА.

Над 17 са номинациите, направени от структурите на партията. Цветанов подчерта, че е важно водачът на листата да познава добре европейските структури, да има необходимото международно признание и уважение от европейските партньори, да има реалната комуникация с ЕНП - общото политическо семейство.

В момента се провеждат и разговори със СДС. В четвъртък следващата седмица ще се състои финалната среща, на която ще стане ясна концепцията на листата, която ще бъде обявена на 31 март, припомни Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


641
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
541
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Погледнете снимки на Цветанов и на полицая Гешев ще видите че Цв.Цв е прероден ГЕШЕВ
540
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н Цветанов ние знаем че всичко във вашите сделки е извършено абсолютно законно но дали е абсолютно морално спрямо всички останали българи които са си купили апартаменти в не толкова добър квартал за такава цена като вашата иначе никой не се съмнява че ще се намерят грешки срещу Вас такива няма да има защото Вие ГЕРБ си ги озаконихте
539
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
gnus
538
0
 
5
 
! Отговори
Ганев преди 5 години
Интересно как този милиционер от 2009 г.забогатя .....хайде помислете.... Колкото за цените на апратаментите то не е интересно. Въпроса опира КАК СА ЗАРАБОТЕНИ ТЕЗИ ПАРИ.....То крадене да го наречеш май е малко. Да те управлява един вифаджия ...просто нямам думи
537
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко народ отиде в гробищата от когато взехте властта през 2009?За това кой ще се извини?За следенето и тормоза кой ще се извини?
536
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз предлагам да го пуснат сред народа ние ще му се извиним...
535
1
 
5
 
! Отговори
17895 преди 5 години
До АнонименНе бери грижа - съдията вече е депутат от ГЕРБ. Цветанов знае сценария и затова овреме ги позсеща за извинението - да иа кода и фанфарен финал.
534
0
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
за стотен път:-Много се лигавите с тоя!!!!!
533
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз имам питане. Навремето Цветанов тръбеше, че няма нужда от втора и трета инстанция, и всичко трябвало да се решава на една инстанция в съда. Е, съда осъди Цветанов на ДВЕ ИНСТАНЦИИV Защо той не лежи в затвора, а дава интервюта?
532
2
 
13
 
! Отговори
ХМ! преди 5 години
ЩЕ СЕ ИЗВИНЯТ КОГАТО ВЪРНЕШ ПАРИТЕ КОИТО БЯХА ПЛАТЕНИ ОТ ПАРИТЕ НА НАРОДА ЗА НЕПРАВИЛНО АРЕСТУВАНИ ПО ТВОЕ НАРЕЖДАНЕ СЕТИ ЛИ СЕ КАКВА БЕШЕ СУМАТА КОЛКОТО ДВА АПАРТАМЕНТА КАТО ТОЗИ КОЙТО СИ КУПИ СЕГА - ЩЕ ТЕ УПРАВДАЯТ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ И НАЧАЛНИКА ТИ
531
1
 
7
 
! Отговори
Да, ще се! преди 5 години
Борисов: "Ще извиняваш, но ..."
530
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Снощи по БТВ казаха, че Цветанов разпоредил на ДНСК пълна проверка на Артекс, след което отишъл с резултатите да преговаря за апартамента.След "ппокупката", се оказало, че няма нищо нередно.Може и да е така, дано да е така - да не са намерили нищо нередно, но като какъв той нарежда на ДНСК да направи тази проверка?Това не е ли злоупотреба с власт?
529
1
 
20
 
! Отговори
1 преди 5 години
Защо тази личност е през седмица в САЩ, не е ли редно службите да се заинтересуват от това.
528
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Г-н премиер поискайте оставката на Цветанов. Докажете че стоите над алчните интереси на продажните ГЕРБаджии
527
1
 
20
 
! Отговори
CECO, преди 5 години
KOMISIONNATA OT SAMOLETITE, OTAM SA PARITE
526
1
 
26
 
! Отговори
дам... преди 5 години
Господин апартаментов, ако някой изобщо трябва да ти се извинява това е радио "Свободна Европа" От там тръгна всичко така че.....но сигурно си наясно чия агентура е самото радио? Та помисли си като искаш извинения, към кого да отправиш искането!
525
1
 
16
 
! Отговори
ЛЮЛЯЦИ БЕЗНАДЕЖДНИ преди 5 години
Специален поздрав на оркестъра:Две очи разплакани
524
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Физкултурник.Но покрай политиката и властта станал много богат.Цецо с тва ще те запомним и тебе .Не те виня.Такава е системата у нас вече 30 години.Далавери ,присвояване,усвояване,заменки ,източване,фиктивни конкурси, мой чвек ,пране на пари,корупция и престъпност.
523
0
 
26
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Нагъл и безочлив
522
1
 
25
 
! Отговори
М преди 5 години
Никой няма да посмее да се заиграва с Цвятко, щото, ако се разговори...Всъщност той е най- добре от всички- хем за нищо не отговаря пряко, хем е баснословно богат. Каква заплата трябва да е вземал за да има n на брой апартаменти?