Даниела Дариткова сяда на стола на Цветанов като шеф на ПГ на ГЕРБ

Александър Йорданов пък е човекът на СДС в листата на ГЕРБ
Обновена: 28 мар 2019 12:38 | 28 мар 2019 08:58, Красимир Ангелов
171

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Даниела Дариткова ще бъде председател на Парламентарната група на ГЕРБ в Народното събрание, съобщи премиерът Бойко Борисов. По думите му Дариткова е компетентна, с добро излъчване, с авторитет в партията и член на Изпълнителната комисия.

Още по темата
"Човек с качества и най-вече който може да контролира групата в добрия смисъл на думата. До края на деня ще кажа кой ще замени госпожа Цачева, защото искам да направим всички проверки, за да не излезе нещо, с което да връщаме кандидатурата", подчерта премиерът след срещата с представители на ръководството на СДС.

"Наложени бяха тежки санкции, каквито в никоя партия не е имало. Всеки си извади поуки, а от санкциите стана ясно какви са моите. Утре сутрин вероятно ще се гласуват оставките", заяви още премиерът.

"Не знам какво е толкова интересно откъде е дошла тази атака. Има безспорно неща, които ние като си говорихме с Цветанов и всички останали, преценихме, че не изглежда красиво. Мисля, че Цветанов доста надълго обясни вчера за всяко едно нещо откъде и как е дошло. Много бих искал да видя нотариалните актове на всички съседи в тази сграда, защото като говорят 2000-5000 евро кв. м, едно е да обявиш такава цена, друго е да купиш на такава цена", посочи Борисов.

По думите му дали Цветан Цветанов остава в ГЕРБ е работа на структурите, на ръководството на партията. "Структурите си го искат. Едното е държавната работа, другото е на ПП ГЕРБ, която припознава Цветанов като един от важните за нея хора. Вярвам на Цветан Цветанов", допълни още министър-председателят.

По време на срещата между лидерите на ГЕРБ и СДС стана ясно, че бившият председател на парламента и бивш посланик на България в Скопие Александър Йорданов ще влезе на шесто място в евролистата на ГЕРБ. На последно място символично е главният секретар на СДС Илия Лазаров.Това стана факт, след като Борисов и Румен Христов подписаха споразумение за явяване с единна листа.

В него се записва ангажимент, че всички евродепутати от листата ще останат в групата на ЕНП през целия мандат.

"СДС ще даде всички сили за едно общо явяване", изтъкна председателят на партията Румен Христов. По думите му решението за избор на кандидатите е било трудно. "Имахме 15 номинации, 3-ма се отказахме", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
0
 
0
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
СЛЕД ПАДАНЕТО ОТ РЕПЕРТОАРА НА ОПЕРАТА НА ПОСТАНОВКАТА "***" - СЕ ПОСТАВЯ ПОСТАНОВКАТА : "ДАРИТКОВА СРЕЩУ -СВИ.НЯТА, КРА.ВАТА И ОВ.ЦАТА СТРЪВНИЦИ НА Бее-СиПи " !!!!!!!!! обаче и турският вожд -трябва да покаже -къде е работил за народа и какво е допринесъл за бъдещето на децата на България/ бавно, флегматично но истината /!?!?!?
134
0
 
0
 
! Отговори
Търсих преди 5 години
в нета нещо повече за тая персона, но нищо... защо ли?Тя да не би да е нещо тайно, що ли?
133
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Даниелче мачкай каскетите както Цецо ги мачкаше! Да *** на два гласа :)
132
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поредната алчна крадла
131
0
 
5
 
! Отговори
Не сяда! преди 5 години
Тя ще бъде куклата на конци, която кукловода Цвъки ще направлява! Не знам що за лекар е, но щом се прави на парцалива кукла в ръцете на един алчен мошеник, не може да бъде сериозен лекар!? ГЕРБ от ден на ден все агонизират, до изборите може и да ритнат камбаната!? Щом онази св.ня Ал. Йорданов вдигат за евродепутат, значи са се изчерпили тотално!
130
1
 
3
 
! Отговори
Срам преди 5 години
И позор!
129
1
 
9
 
! Отговори
Бай Тронди преди 5 години
Цвъчко апартаментите в Румъния са евтини , ако не ми вярваш питай кръглия суджук от Банкя
128
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време за кратка радост в Империята на Злото.
127
9
 
4
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Цветан Цветанов беше дясната ръка на Бойко Борисов и повече от десет години не усетихме нотка да постави неговата лидерска позиция или опита да заеме мястото му.Аз дъблоко уважавам лоялността на този човек и той има пълното ми уважение.Неговите положителни качества ще го поставят на небосклона на българските държавни мъже дали толкова много на България.Продължавайте да работите за България! Има хора които ви уважават!
126
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има една голема радост. Цветанов си отива и ГЕРБ си отива.
125
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Елена Йончева е едно гнусно петно в българския политически живот.Все едно. Аз така или иначе ще гласувам за ГЕРБ.
124
1
 
3
 
! Отговори
раз мисли и страсти преди 5 години
Йончева не е никоя и от нея нищо не зависи.За дедо Боре ми е думата,който се побърка да спасява неспасяемото положение.А предстои юбилей....Вместо да си гледа дъртините,зорлем се прави на политик.Натрупа достатъчно и е по-хитър от Цвъ в това отношение.
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Засекли
122
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А засели ли са се с Елена Йончева в СССР?
121
0
 
10
 
! Отговори
магарцедес преди 5 години
До АгнесЩОТО ПРАВИХА ПРОВЕРКА И ДРУГ БЕЗ НОВ АПАРТАМЕНТ В ГРОБ НЕ НАМЕРИХА
120
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Госпожата е завършила висше образование в СССР през бай тошово време??? Сещате ли се за какъв "кадър" става въпрос? И щяла междувременно да преглежда в Смолян от петък до вторник??? Успоредно с парламентарната си дейност? Или е човешки гений, или нещо се опитва да ни пресметне. Пак.
119
0
 
10
 
! Отговори
магарцедес преди 5 години
Тая по хваща окото от Цветанов......
118
1
 
7
 
! Отговори
sd преди 5 години
поредната пионка-бушон която ще изгърми без откат като Цецка, Фидоска ... Мъжете са по-опасни - там винаги има откат - Миро, Цуцко, ... а Делян не се даде изобщо
117
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като се има предвид на какъв хал е здравеопазването ни и че от тая кака зависи бюджета му, ясно ви е за какъв кадър на боко иде реч
116
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Артекс да стягат апартаментчето, ако може новата ал...чна кака да бие Цецо с 200-300 Евро/квадрата надолу