Цветанов чака нападки, а не разговори за бъдещето за Европа

Манфред Вебер е приятел на България, посочи зам.-председателят на ГЕРБ
29 мар 2019 19:35, Красимир Ангелов
88
Цветанов чака нападки, а не разговори за бъдещето за Европа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В България трудно се прави разлика между европейски и национални избори. Ето защо в предстоящата кампания преди изборите за Европейски парламент очаквам разговорите за бъдещето на Европа и за това как гласът ни да се чува по-силно в ЕС да отстъпят място на личните нападки и битовизмите. Това заявил Боровец зам.-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на четвъртия национален форум на Предприемачи ГЕРБ "Българският бизнес: хоризонт Европа".

Още по темата
"Твърде вероятно е в неделя, след като обявим кандидатите на ГЕРБ за членове на следващия ЕП, да започнат да се пишат и говорят небивалици за тях. Сегашните ни представители в местната власт, както и кандидатите ни за местните избори, също очаквам да бъдат сериозно атакувани", посочи Цветанов.

По думите му невъзможността на политическите опоненти на ГЕРБ да предложат алтернатива ги принуждава да търсят всевъзможни начини да рушат доверието на гражданите в партията и нейните представители.

"Българският глас в Европа се чува, когато управляват ГЕРБ и Бойко Борисов. Отличен пример за това беше Българското председателство на Съвета на ЕС, което получи международно признание", каза още Цветанов.

Той допълни, че водещият кандидат на ЕНП за председател на ЕК Манфред Вебер е политик с много опит, който е приятел на България и ще помогне на страната ни в голямата ни цел да станем част от Шенгенското пространство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
TI TVOETO BYDESCTE SI E SUPER S 8 APARTAMENTA MI NAS KVI NI GYBARKASCH NE SME EDNO NE RAZBRALI ID.IOTIN TAKYV GIONSURAT
63
0
 
6
 
! Отговори
Офф ,да се омитат преди 5 години
А аз чакам арести и разпити пред съдия на този грозник ,другите апартаментаджии и мошениците от Артекс.Вместо това , наглия измамник-физкултурник ми ръси милиционерски мозък за изборите от Боровец.Егати държавата ,щом този престъпник е в управлението и.
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами нормално. Разговорите навьн не са за благото на бьлгарите а за крьгове от фирми контролирани от властта. А политика в БГ? Има икономически фракции на БКП които хората наричат партии и се надяват да ги оправят. Ама ако може с вазелин. А изборите са борба коя фракция да остане на вьрха. И всяка си плаща на шефа.
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ние чакаме да те приберат там,където ти е мястото.А дано,ама надали.
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей,цвъки,оправихте България и се загрижихте за Европа.От провалени политици,акъл не искаме.
59
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ttoi nee nikakyv veche i ne ni interesuva kakvo chaka edin prestypnik.Xaide presata stiga s nego.Razslevane koga za nego?
58
1
 
9
 
! Отговори
Z преди 5 години
До АнонименТака е. Но както изглежда няма нито закони, нито съд, нито прокурор за такива самозабравили се политици като цвъки. Затова и Цветанов, в / о да се засрами, се държи още по- нагло и нахално след изваждане на светло на част от битието.
57
1
 
9
 
! Отговори
Х преди 5 години
До Димитър КъневЦвцв ако имаше поне малко морал, нямаше да се самозабравя във висините на властта. Да не говорим за наглото му държание, което още повече отблъсква.
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В нормална държава, този би чакал прокурор, съд и затвор, а не нападки.
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държава на неограничените възможности до вчера милиционер днес милионер
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Главната задача на прокуратурата и КПКОНПИ сега е да прекрие и замаже максимално бързо далаверата с апартаментите.
53
1
 
2
 
! Отговори
До Димитър Кънев преди 5 години
"Казва"всеки да прави толкова деца колкото може да гледа".Аз питам "той защо има само една дъщеря."________Защото гледането на деца не е като гледане на животни - само храна и подслон. То изисква време и енергия за общуване и възпитание, за създаване на ЧОВЕК. Чугунени глави не ги разбират тия работи, но "партията" и "колективът" не могат да свършат това вместо теб!
52
1
 
4
 
! Отговори
* преди 5 години
Българинът не вдява че, политиката го касае лично, за него тя е нещо отдалечено, което го има само за да могат някои "късметлии" дето са се наредили добре, да го крадат. Това е следствие на факта че са го управлявали други: "султанът е далеко". Той няма социална култура. Затова е лесно манипулируем. Вродената завист също работи в тази посока. Въобще, този ЕС в който членува, е много над капацитета му, затова Цв. е прав за топика на разговорите.
51
1
 
11
 
! Отговори
Димитър Кънев преди 5 години
А кога говори истината комуниста Бойко Борисов.Аз съм убеден че никога.Казва"всеки да прави толкова деца колкото може да гледа".Аз питам "той защо има само една дъщеря.Казва "всеки който пие домашна ракия и сланина да си плаща сам лечението" аз питам "има ли умрял от домашна ракия.Не Бойко няма а от промишлен алкохол колкото си щеш.Сланината има само един недостатък а той се появява само когато преден с нея редовно".Мога да продължа още.А искам да го питам на кого е кръстен.
50
0
 
14
 
! Отговори
Димитър Кънев преди 5 години
Цветанов бил чакал нападки.Аз ще попитам другарят милиционер Цветанов той има ли морал и кога е въобще честен.Някога случвали му се е подобно нещо.Аз не вярвам.
49
0
 
10
 
! Отговори
Ако не се беше улял преди 5 години
бившата от бесепе Татяна Дончева разкопа схемата.кадърен си, ок. искаш да растеж, ок,правиме ти разработка за извършено от теб знакова и много аморално нарушение, за да правиш кавото ти кажат, ок.действаме.и падат апартаменти и вишневи градини, царските конюшни и асансьори.тиквите ги качили в каруца на пазаря да ги карат, а те се разбонтували и се изпокрили поапартаментите
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно ли е, че Дамбовците са осъдили България в Страсбург за 370 млн.?За незаконни арести и съсипване на бизнеса им?И дреме ли му нещо на лицето на снимката?
47
0
 
12
 
! Отговори
Роман Василев преди 5 години
Абсолютен престъпник!
46
0
 
1
 
! Отговори
Васко Георгиев преди 5 години
До анонименБодигарда Боико и пилота Радев.
45
1
 
1
 
! Отговори
Васко Георгиев преди 5 години
До анонимен.По времето но Борисов и Радев наи редовно се хвърляха био зарази в България с цел увеличаване на продажбите на лекарства въпреки това някои си гласуват за тях.Хем се драпат хем гласуват ха ха.