В отбора на Борисов - и маратонки, и токчета, и подковани ботуши!

Дончев: Няма разделение в партията, това е спекулация
146
В отбора на Борисов - и маратонки, и токчета, и подковани ботуши!

Вицепремиерът Томислав Дончев заяви, че няма разделение и различни отбори в ГЕРБ.

Още по темата
"В ГЕРБ има само един отбор - отборът на Борисов, и затова сме силни. В този отбор, разбира се, има и маратонки за дълго бягане, има и обувки с високи токчета, имаме и, ако е необходимо, и подковани ботуши, има всичко в отбора, но сме един отбор", заяви още Дончев в отговор на въпрос. Той определи коментарите за разделение - за групи, подгрупи, като спекулации, предаде БТА.

Според Дончев ефект от напускането на парламента на Цветан Цветанов на евровота ще има.

"Всяка подобна сензация има ефект, но предвид факта, че следваме сурови и тежки стандарти за поемане на отговорност, ефектът може и да е със знак плюс", коментира Дончев след участието си във форум за еврофондовете.

"Ние, освен да вършим резултатна работа, всеки ден трябва да се борим за доверието на хората, когато то - дали е разклатено или има малка пукнатина в него, ние трябва да вземем необходимите мерки да се възстанови", коментира още вицепремиерът и допълни, че затова понякога се налага да се правят жертви, включително и трудни, скъпи и болезнени.

По думите му всеки подобен трус в предизборна ситуация предизвиква вибрации, сензации, въпросът е да се излезе по най-достойния начин от ситуацията, което според него се е случило.

Попитан дали председателят на КПКОНПИ Пламен Георгиев трябва да подаде оставка, вицепремиерът каза, че всеки подобен случай има два компонента - законно и морално, и изтъкна, че за това кое е законно, се произнасят компетентните органи, а кое е морално, е въпрос и на лична преценка. Този въпрос е изключително чувствителен и силен за хората, които са в политиката, каза Дончев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цървулии тук-там половинки от милиционерска парадна униформа.