Цветанов с надежда: ГЕРБ със 7, а защо не и с 8 евродепутати

Тези избори ще бъдат най-успешните, смята той
Обновена: 30 мар 2019 13:49 | 30 мар 2019 13:00, Александър Попов
317
Цветанов с надежда: ГЕРБ със 7, а защо не и с 8 евродепутати
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На фона на все още незаглъхнали скандал "Апартаментгейт", заради който напусна парламента, Цветан Цветанов изрази увереност, че предстоящите евроизбори ще бъдат най-успешните за ГЕРБ.

"Резултатите ни в предстоящите евроизбори ще бъдат по-добри от всички избори досега и ГЕРБ ще бъде с най-много депутати. Очакванията ни са за 7, а защо не и 8 представители в европарламента. В нашата листа обаче няма нито един кандидат с обвинение за пране на пари или изобщо някакво обвинение", каза Цветан Цветанов в Поморие минути преди започването на областната конференция на ГЕРБ.

Според втория човек в партията предстояла много мръсна компроматна война, която щели да водят опонентите на ГЕРБ.

Попитан дали му липсва парламента, той обясни, че в политиката било като в семейството - правиш отстъпка, за да продължиш напред.

Той още един път заяви, че не е нарушил закона.

"Подадох оставка, но в рамките на 30-годишния преход никой политик не го е правил. Не смятам, че на всяка цена трябва да бъдеш депутат или да останеш в изпълнителната власт. Усетих пълна подкрепа за това което съм правил досега в партиен план. Имал съм по-тежки препятсвия, които ме правят по-добре мотивиран", каза още Цветанов.

Листата на ГЕРБ за евровта ще бъде представена утре в 12 часа.

Преди началото на семинара Цветанов каза, че има потенциален риск от миграционна вълна и трябва да се внимава в изказванията, за да имаме външна граница, която да не бъде под натиск от турска страна.

Цветанов коментира и горещата тема за дипломатическото напрежение между България и Турция.

"Няма намеса на турската страна в поправките в Закона за вероизповеданията, бяхме водени от интереса и свободата им у нас. В неделя има избори в Турция, които се очертава да са много оспорвани. Аз лично с това си обяснявам изказването", каза Цветанов и заяви, че не е имало намеса на турската страна в поправките в Закона за вероизповеданията.

"Направихме всичко, водени от интереса и свободата на вероизповеданията у нас. Като съседни държави сме длъжни да запазим добрите си отношения с Турция и да правим премерени изказвания. Не бива да забравяме, че имаме и общи цели, свързани с бежанския поток, който е неизменна част от националната сигурност на двете държави", обясни Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
185
4
 
16
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Това да не са ти апартаменти бе ейй Цецооо
184
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само недоумявам с какви очи милионерът апартаментчик ще гледа обикновените хора из страната, как ще ги агитира за своята политическа кауза, как ще им обещава светло настояще и още по-светло бъдеще, ценности, законност, морал, равни права и т.н. все в него стил...
183
3
 
9
 
! Отговори
този.. преди 5 години
..ни говори,че ИМА СЕДЕМ АПАРТАМЕНТи и СЛЕД ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ ИМА ОСЕМ АПАРТАМЕНТи!!!!!!
182
6
 
29
 
! Отговори
Прах в очитe преди 5 години
Аве тоя наглец вместо да се скрие в дън земя, вие ни го напрапвате от всякъде, не разбрахте ли,че и феновете му са отвретени...Да не би да е почнал работа из телевизии и вестници, до сега не минаваше ден без да му изтипосате отвратната мутра ,а сега не знам дали няма да излезе от хладиника...
181
31
 
8
 
! Отговори
КОЛЕВ преди 5 години
И ОСЕМ ДЕПУТАТА СА НАПЪЛНО ВЪЗМОЖНИ, ЗАЩОТО БСП Е РАЗТРОЕНА И ЩЕ БЪДЕ РАЗГРОМЕНА! ПОВЕЧЕТО СА ЗА СТАНИШЕВ, НИНОВА ГУБИ, А И ПЪРВАНОВ ЩЕ ИМ ДРЪПНЕ БАЯ ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ! ДОПЪЛНИТЕЕН ГАФ Е, ЧЕ ВОДАЧ НА ЛИСТАТА ИМ Е ПОДСЪДИМАТА ЙОНЧЕВА. А И НИКОЙ НЕ ХАРЕСВА БЕЗКРАЙНАТА АГРЕСИЯ, ЗЛОБА И ОСВИРЕПЯВАНЕ НА НИНОВА И ЙОНЧЕВА!
180
5
 
19
 
! Отговори
оперативно интересен преди 5 години
Апартаментите ги е зел да не седят без стопанин, все пак и той е човек. Като опълченец се е жертвал за семейството, нали ви каза човека кое не разбитате
179
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъ. изборите за вас ще са катастрофа. Идея си нямаш, колко отвратени са хора от вас. Нисък стандарт на живот, кражби, непоносим живот по селата.
178
5
 
41
 
! Отговори
123 преди 5 години
Гласуването за ГЕРБ е престъпление.
177
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ми дреме колко дупетати ще имате.Аз няма да намажа нищо от тази работа.Пак вие ще плюскате
176
34
 
5
 
! Отговори
Станишко преди 5 години
Кака Ви Курка пак ще яде хурка.С нетърпение чакам 27.05.2019 - как ще посмърчат другарките,а зеления чорап ще се скрие в миша дупка
175
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя вместо да се скрие все ни го натрапвате!
174
6
 
32
 
! Отговори
Стоянов преди 5 години
Аз изобщо не разбирам защо трябва да има избори, след като народа не ги иска тия? Излизаме на улицата сваляме ги тия некадърници и крадци и след това се насрочват избори, защо ги търпим?
173
6
 
48
 
! Отговори
Бзз преди 5 години
Болестно амбициозен и невменяем. Махнете му поне снимката да не плаши хората.
172
5
 
33
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Цветан Цветанов,да има апартаменти,с бонус,чифт маратонки.
171
6
 
33
 
! Отговори
Цветан Цветанов преди 5 години
Има ли апартаменти?
170
3
 
42
 
! Отговори
Тролъ преди 5 години
ГЕРБ със 7 , а защо не и с 8 Апартамента
169
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предлагам на Плевнелиев, Цачева и Цветанов да си направят партия на най противните политици.могат да се кръстят НПП и да развяват турското и американското знаме, защото в тези държави ги обичат повече от колкото я България
168
4
 
50
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
ВМЕСТО ДА СЕ ПОКРИЕ В ДЪН ЗЕМЯ ОТ СРАМ ТОЙ ПРОДЪЛЛЖАВА С НАХАЛНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ ДА ДРАЗНИ НАРОДА. НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ТАПИР.
167
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов трябва да взема някакви успокоителни медикаменти иначе няма как да издържи тези гаври от страна на Цветанов. Борисов ако знаеше преди две седмици и половина какви скандали му носи Цветанов с този закон за опрощаване на дълговете на мюфтийството договорен от Цветанов с турците и апартамента щеше да го очисти този Маймуняк.
166
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо тотално и завинаги не изчезнеш от политиката? А защо не???