Станишев не помни такова напрежение в БСП за листите

85% от левите искат да е евродепутат, но дали ще е кандидат?
173
Станишев не помни такова напрежение в БСП за листите
Снимка: Булфото, архив

Никога по-рано в БСП не е имало такова напрежение за листите, което силно се преживява от избирателите на партията, смята лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

Още по темата
Според него листите трябва преди всичко да обединяват избирателите.

Станишев напомни, пред БНТ, че е посочен от 85% от регионалните структури на БСП за кандидат за евродепутат, но дали ще влезе в листата ще стане ясно на Националната конференция на БСП на 14 април.

Имам самочувствието и задължение към всички тези хора да участвам в това състезание, каза председателят на ПЕС.

Той каза, че между манифеста на ПЕС и визията на БСП има много прилики и че не допуска възможността БСП да напусне партийното си семейство.

Силното на БСП е да покаже социална алтернатива. Това е нашето поле, допълни още Станишев. Той коментира като непечаливша стратегия плъзгането по посока на националистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
3
 
15
 
! Отговори
Циник преди 5 години
Сергей Димитриевич Станишев .... по чисто стечение на обстоятелствата - син на Димитър Станишев секретар на ЦК на БКП .... изумителното е, че такъв - ни българин ... ни руснак ... прави кариера в страна - обявила с нарочен закон - комунистическата партия за престъпна...използвал България за трамплин да се намърда в щедро финансирания европарламент. От сой...така да се каже! И тука вместо да извикат - българските селяни - сериозно му викат "политик" А европарламента вече е новата Коминтерна!Отвр
89
10
 
14
 
! Отговори
А сега де преди 5 години
Станишев е по голяма жена от Жената Нинова. Само Корнелия Нинова е в състояние да изгони крадливата шайка-ГЕРБ.
88
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев може да е всякакъв както обичат да го обиждат неговите опоненти в БСП и извън БСП. Гей обратен и т.н. , но дълбоко в душата си той е демократ и точно това не могат да му простят българските "социалисти".
87
10
 
11
 
! Отговори
Чочо преди 5 години
Избирателите на Бесни Страшни Пенсии,са или дърти като вехтия завет,или младежи пострадали от чернобилската авария.Не им се сърдете,нормално е да имат мозъчни увреждания.Амин.P.S-Дали ще го има Станишев в евролистите-все тая.
86
2
 
17
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Един от СеверозападаСерГей НИКОГА вече не може да бъде N1,той е бита карта отдавна.Естествено има солидни връзки,но няма да му помогнат много-за всички е ясно,че дърпа БСП надолу.Ама техен си проблем.
85
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев е емблематична фигура дала принос за скъсването с комунизма и придвижването на българските социалисти към европейските стандарти за социализъм. Неговото бламиране ще е ясен знак че БСП отново е станала БКП и се е върнала към болшевизма и съветизма.
84
1
 
16
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Ха-ха"Всъщност не е голяма жертва,ако го сложат на задно място да не дразни народа.С преференцията винаги може да се притика напред."---Добре разсъждаваш, но този има его , като Баце-иска да е 1.....Но, когато се целуваше под мостовете, когато плати на любовницата си, която по-късно му стана жена, 2 милиона, уж за реклама, когато последните дни, прие закон, да не се закачат никой от бившите, паднали от власт-отврати народа. А и не съм чул една твърдо казана дума, от която да не се отметн
83
5
 
9
 
! Отговори
Верно преди 5 години
До Анонимен"Напрежение в БСП винаги има.Комунистите и майките си ще продадат,за да захапят някой кокал."Така е.Виж,при ГЕРБ е различно-там Вожда разпределя суджуците и всеки си знае мястото.Ако се полакоми за повече-изхвърча.В ДПС е абсолютно същото,само че там му викат "порции".
82
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ ще загуби изборите ,спор няма ...БСП печели ,избори на есен и за НС.Проектът ГЕРБ се изчерпа .
81
3
 
9
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Не съм социалист, но включат ли този гол *** в листите-загубата им е сигурна.
80
5
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
До Анонимен"*** е опортюнист"Знаеш ли въобще какво е "опортюнист"?Или я караш със старите клишета?Опортюнизмът в съвременния свят е напълно положително нещо,трябва да си пълна буд.ала да не се възползваш от възможностите!Естествено,иска се добра преценка кога трябва да пропуснеш някои от възможностите,в името на дългосрочни цели.Тука вече е слабото място на ***.
79
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто няма място за всички в партията .А Станишев 20 г не слиза от ефира .ПЕС му е достатъчен ....
78
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напрежение в БСП винаги има. Комунистите и майките си ще продадат за да захапят някой кокал.
77
2
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
85% от членовете на БСП може да искат СерГей,ама 100% от периферния електорат не го иска!А периферията прави разликата и трябва да и се даде каквото иска!Всъщност не е голяма жертва,ако го сложат на задно място да не дразни народа.С преференцията винаги може да се притика напред.
76
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев е наивник. Не вижда ли че Нинова подкрепяна от външни сили направи сталинистки преврат в БСП?
75
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишката е готин.
74
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този форум добре показва какъв змиярник е БСП.
73
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев е здрав другар. Има добър произход и е получил добро образование. Затова днес го ценят и извън България.
72
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев е истински социалист. *** е опортюнист.
71
5
 
16
 
! Отговори
:) преди 5 години
Някои всеизвестни факти за С.Станишев:син е на Димитър Яков Станишев-бивш секретар на ЦК на БКП,защитил е дипломна работа на тема"Ролята на униформата за бойния дух на военнослужещите в Червената армия"и по-късно дисертация на тема"Система на служебно повишение на висшите граждански чинове..." в Московския университет.До 1996 г.е руски гражданин.До назначението му за премиер на България не е имал трудова книжка-никога не е работил и не е плащал данъци.