АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде

Ако им липсва "Коалиция за България" - да заповядат, обяви Румен Петков
126
АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде
Снимка: БТА

Ако на БСП много им липса марката "Коалиция за България" сме готови да обсъдим тяхното приемане във формацията, обяви пред журналисти председателят на АБВ Румен Петков.

Още по темата
"Не знам как може да откраднеш нещо, което не принадлежи. Ние сме внесли в ЦИК документи", обясни той по повод претенциите на БСП за собствеността на марката "Коалиция за България".

"Ако на БСП много им липса закъснялата носталгия по марката „Коалиция за България, сме готови да обсъдим тяхна молба още днес, само двама от партньорите все още имат резерви да ги приемем", коментира Петков и направи интересно сравнение: "Ще ги посъветвам да се вгледат в предшественика. Ленин стиска каскета и никой не му го краде. На тях все някой нещо им краде", заяви лидерът на АБВ, цитиран от "Фокус".

Председателят на политическата формация "Коалиция за България" и лидер на АБВ Румен Петков внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори на 26 май на формацията. Листата на политическата група е оглавена от проф. Боян Дуранкев.

"Коалиция за България“ е съставена от общо 7 партии- ПП АБВ, ПП "Обединен блок на труда Български лейбъристи", ПП "Българска партия Либерали", ПП "Възраждане на Отечеството", ПП "Българска левица", ПП "Движение за социален хуманизъм" и политически движение ПП "Социалдемократи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
0
 
18
 
! Отговори
До 83 преди 5 години
Какво ти е българското? Кой създаде Коалиция за България. Кой спечели с нея президентските избори? Какъв беше по това време Румен Петков?Тези от фабриката за тpoлoвe вече ги вземат без никаква подготовка.
85
14
 
10
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Бях чел че *** била правист по образование.Тя знае ли че търговските марки трябва да се регистрират?Въобще пред нас се разкрива една жена която вероятно е с купена диплома.
84
10
 
24
 
! Отговори
КОЛКО ИМ ПЛАТИ БОКО? преди 5 години
ПЕТКОВ ДА СИ КАЖЕ-КОЛКО ВИ ПЛАТИ МУТРАТА ОТ БАНКЯ, ЗА ДА УДАРИТЕ БСП??? ТОЯ РУМЕН ПЕТКОВ ОСВОБОДИ В ПОДХОДЯЩ МОМЕНТ БОКО ГЛАВОКА ОТ ПОСТА ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР, ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ НА СОФИЯ. АКО БЕШЕ ЗАБАВИЛ С ДЕН И ПОЛОВИНА ОСВОБОЖДАВАНЕТО МУ,БОКО НЯМАШЕ ДА ИМА ВЪЗМОЖНОСТТА ДА СТЪПИ НА ПОСТА КМЕТ НА СОФИЯ, КОЯТО ДИРЕКТНО ГО ИЗСТРЕЛВА КЪМ ВЪРХОВЕТЕ НА ВЛАСТТА. ТАКА ЧЕ, СЕГА МУТРАТА МУ СЕ ОТПЛАТИ С ТЛЪСТИ ПАЧКИ НА ТОЯ ЮДА ПЛЕВЕНСКИ.ПРЕДАТЕЛЯТ ПЪРВАНОВ И АБВ УДАРИХА ДЪНОТО
83
11
 
13
 
! Отговори
Наблюдител преди 5 години
каскетите се ядат един друг!так держить!няма по-голям кеф.да живее демокрацията.
82
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези от АБВ са РЕНЕГАТИСинът на Първанов не си ли купи хотел с неясни пари?
81
4
 
22
 
! Отговори
ВСИЧКИ ВЕЧЕ КРАДАТ преди 5 години
ГЕРБ ОТКРАДНА СЛОГАНА НА НДСВАБВ ОТКРАДНА ИМЕТО НА БСПВСЕ С НАДЕЖДАТА С ЧУЖДА ПИТА ДА НАПРАВЯТ МАЙЧИНИЯ СИ ПОМЕН.
80
12
 
10
 
! Отговори
Другия с коня преди 5 години
Ами...Това е майсторски ход....Половината от гласовете на БСП повече не ги брой там....И ще го Ду...ат на изборите както е ТрадицияТА...
79
3
 
26
 
! Отговори
Първанов-отврат преди 5 години
АБВ е партия на пикаещите във фонтани. Главен майстор им е Румен Петков.
78
8
 
24
 
! Отговори
българин преди 5 години
Този не е толкова виновен че е нагъл..А този който създаде това недоразумение АБВ носи вината! Именно Първанов! Приключи му мандата като президент.Заигра се с БСП..Да му отстъпят 1 вото место в партията.И след като не стана..Създаде "партията" После видя че са гола вода.И даде "властта" на тоя..И сега просто си съществуват с един файтон хора."симпатизанти" !
77
8
 
4
 
! Отговори
Генерал Чочоолу преди 5 години
Схемата за създаване на алгоритъм при днешните технологии и лични карти с вграден биометричен чип, е че данните могат в реално време да постъпват на живо и да се вижда черно на бяло за чий кой е гласувал и ще е честно и прозрачно, а не бай кой /леля, свако, чичо, енка и бенка) после да се тупат в гърдите, че за този са гласували!
76
13
 
11
 
! Отговори
Вън НАТО и САЩ от Бг преди 5 години
Естествено всеки нормален човек изповядващ леви идеи ще гласува за Професор Боян Дуранкев, а не за истеричното офшорно миЛьонче
75
4
 
9
 
! Отговори
БСТВ преди 5 години
Корнелия им открадна кандидата за президент Радев, а сега реве
74
5
 
12
 
! Отговори
Така е .. преди 5 години
Докато БСП и АБВ си ги мерят , Бойко е взел властта.
73
3
 
17
 
! Отговори
До 76 преди 5 години
Това е тоя, дето като беше министър при едно посещение в Осло се напи като кирка и запали цигара в заведение. Но понеже Осло не е в България, това, че е министър не впечатли никого и го изхвърллиха заедно с цялата клика гъ...близци дето го придружаваха.И това е този, дето се срещаш в неделя тайно с братя Галеви, докато детето му на няколко годинки стоеше само в колата. В цивилизовани свят този нямаше да посмее да се прави на политик.
72
4
 
20
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Това ли беше оня дето пикаеше във фонтана, и дето има забрана да влиза в САЩ?
71
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези отровни гъби (АБВ), никнат само по време на избори! И винаги твърдят, че са ядливи, но си остават мухоморки!
70
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гоце - убиецът на архари.Да си основе ловджийска дружинка `АРХАР`. З а друго не го бива.
69
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не мразя герберите,но те се въртят във кръг на празни обороти и управлянието им се свежда до това да разделят порциите,да накажат някого,дори нещо повече,непрекъснато смачкват интересите на България,още ли да ни сервират все от същото герберско меню?Докога?Гласувайте за АБВ,с който се коалира АБВ,означава,че това е по-доброто или по-малкото зло!
68
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ленин си стиска каскета защото си знае стоката.
67
13
 
20
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АнонименКой Октопод? Румен Глъвътъ и Гоце Седефчето, дето "Шалом" ги подкрепи? И те, пък на свой ред подкрепиха и управляваха с Бойко Шалом?;)))) Единственият начин да се пребори ГЕРБ е да се подкрепи тандемът КорнелияЙончева. ГЕРБ губи изборите, но не само, губи "европейската си идентичност", която ние с гласи сме трансферирали към КорнелияЙончева;))) Просто е, ГЕРБ е валат!;)))