АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде

Ако им липсва "Коалиция за България" - да заповядат, обяви Румен Петков
126
АБВ отговори на БСП: Ленин стиска каскета и никой не му го краде
Снимка: БТА

Ако на БСП много им липса марката "Коалиция за България" сме готови да обсъдим тяхното приемане във формацията, обяви пред журналисти председателят на АБВ Румен Петков.

Още по темата
"Не знам как може да откраднеш нещо, което не принадлежи. Ние сме внесли в ЦИК документи", обясни той по повод претенциите на БСП за собствеността на марката "Коалиция за България".

"Ако на БСП много им липса закъснялата носталгия по марката „Коалиция за България, сме готови да обсъдим тяхна молба още днес, само двама от партньорите все още имат резерви да ги приемем", коментира Петков и направи интересно сравнение: "Ще ги посъветвам да се вгледат в предшественика. Ленин стиска каскета и никой не му го краде. На тях все някой нещо им краде", заяви лидерът на АБВ, цитиран от "Фокус".

Председателят на политическата формация "Коалиция за България" и лидер на АБВ Румен Петков внесе в ЦИК документите за регистрация за европейските избори на 26 май на формацията. Листата на политическата група е оглавена от проф. Боян Дуранкев.

"Коалиция за България“ е съставена от общо 7 партии- ПП АБВ, ПП "Обединен блок на труда Български лейбъристи", ПП "Българска партия Либерали", ПП "Възраждане на Отечеството", ПП "Българска левица", ПП "Движение за социален хуманизъм" и политически движение ПП "Социалдемократи".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


126
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
5
 
13
 
! Отговори
Шотландски боец преди 5 години
АБВ са бутикова партия.
45
7
 
16
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Леля Корнелия не се е скарала само със Светия синод....
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гаджето на ДПСИ аз в миналото не харесвах ДПС и не знаех нищо за тях,но все пак те са европейска партия,въпреки,че централата им е в Лондон,те са свързани и с Берлин.
43
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАко някои не помнят, да припомним. Хората стоящи днес зад АБВ създадоха ГЕРБ. Помните ли един микробус на БСП как катастрофира и се изсипаха от него флагчета и плакати на ГЕРБ, а в буса седи провесор Б. Димитров тога лице на БСП. Не сте забравили, че цялото ръководство на ГЕРБ са бивши комунисти. Не забравяйте, че току що назначения министър на правосъдието до 2004 г. е прехвърлен в ГЕРБ служебно от БСП. Не се заблуждавайте, АБВ са родителите на ГЕРБ а БСП са сбирщина гладни хиени.
42
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понеже БСП знае, че електоратът им е дeбилeн (техният проф. Христов го потвръди публично), то те се страхуват, че новата "Коалиция за България" ще им открадне гласове. Тези, които по нищо не се различават от дeбилнините си избиратели, искат да ни управляват.
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива влизаха в БКП преди промеяната.Преди това имаше много внимателен подбор.Отговарятна на принципа -"Аз ще съм със таз, която е на власт".Петков се прави на остроумен, но има и по-остроумни, без да са пкали във фонтан. АБВ беше първата фракция, за определени комплексари да са вечно във властта.Не харесвам Първанов, смятам го за нисък интелект и порочен страхливец, жаден за всичко. Имаше достатъчно власт ивреме, за да стане симпатичен не само на мен.Лъсват.
40
6
 
9
 
! Отговори
Дош преди 5 години
Румен Петков, с прякора Запалката, в криминалните среди
39
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДСБ им бяха соалиция също. Провери в Интернет КАК ГЛАСУВА ТОГАВА АБВ. и за да не се уморяваш ще ти кажа предварително. гласува ЗАЕДНО с ГЕРБ. Първанов обясняваше после, че била станала `грешка`. Всъщост стана една голяма ЛЪЖА. Сега Първанов да връща сам 16-те милиарда, а да не кара това да правят всички българи. Ако тогава АБВ бяха подкрепили БСП тези пари нямаше да се теглят.
38
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНакъдето са ориентирани такива патриотични партии като АБВ,Атака,Воля и някои други малки парттии,там е българския интерес,те са като ориентири по които може да се ориентира човек,който не е от задкулисиято и не знае какво се случва там.Ами гласувайте за АБВ,че да не се коалират с герберите тогава!
37
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП отказа коалиция на АБВ след като те непрестанно подливаха вода. БСП имаше предложение - явяваме се на избори, виждаме кой колко тежи, и ако влезете в Парламента и имате желание за сродни леви политики - коалираме се. А, не да влизат компрометирани хора в редиците на БСП. Брат Галев ли ще задава политиките в БСП?
36
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБВ са семейна клика.
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази коалиция ми прилича на тюрлюгювеча ,който се рекламира като здравословно ястие , разбира се "здравословно", ако влязат във властта като някои "подпирачи" на парламентарното "мнозинство" - бая имоти стоят още празни , търсят се куповачи
34
6
 
10
 
! Отговори
гаджето на ДПС преди 5 години
Този фонтанов, известен и като гаджето на ДПС много на сериозно се е взел.
33
6
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Как ще пуснат каскета бе! Нали ще им трябва за просия след някоя година
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до гледната точкаКогато гласуваха заема от 16 милиарда ДСБ им бяха коалиция на герберите.
31
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самият факт, че точно сега АБВ решиха пак да поддържат ГЕРБ, когато ножа е опрял до кокъла, когато даже съществуването на България е на косъм, на АБВ не им дреме ПАК, да застанат до тези които съсипаха България и я подадоха. Защото за АБВ, ПО-ВАЖНИ СА АПАРТАМЕНТИТЕ И ЛИЧНИТЕ ИМ ХОТЕЛИ.
30
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберите си гледат личния интерес,а АБВ не са виновни,че БСП им отказа коалиция, БСП са виновни за всичко,защото те отблъснаха близките до тях партии,хора и мачкат хората вътре и извън БСП,което отвращава хората от тях,именно цветановското им поведение отблъсква хората от тях,дори Цветанов е цвете пред бесепарските изпълнения,те унищожават и самите бесепари в партията си и извън нея.Явно тази партия е наистина продадена на някой,несоциалист.
29
6
 
15
 
! Отговори
Фантомас преди 5 години
АБВ са бутикова партия. Тия на избори ще съберат 2000 гласа, заедно с всички роднини... Номера с името ми прилича на прецакването навремето на царя с дублиращ фантом. АБВ =фантом
28
6
 
9
 
! Отговори
до гледната точка преди 5 години
Асо някой трябва да мисли това си ти.Ама не ти отърва.КОЙ говореше на всеослушание, че няма да гласува 16-те милиарда заем от Борисов.До последно се клеха, че няма да поддържат ГЕРБ, и накрая гласуваха ЗАЕДНО с ГЕРБ. и ТОВА НЕ Е САМО ЗА ТОЗИ ЗАЕМ. АБВ винаги са били патерица на ГЕРБ.Така, че няма защо да се изкарват ангели. Всъщнос са едни лъжци. Като всички патерици на ГЕРБ. кОИТО ПРЕДИ ДА ВЛЯЗАТ В нс се кълнат, че няма да поддържат ГЕРБ, а после правят точно обратното.
27
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе, България няма да се оправи НИКОГА . ГЕРБ потриват ръце от конфликта между БСП и АБВ и очакват келепир от тази работа . БСП самонадеяни както винаги , че ще печелят ... а коментиращите по форумите със "скъсаните *** " и представа си нямат , кого подкрепят, но важното е да плюем и да сме модерни "герберисти"-Герберите си гледат личния интерес,а АБВ не са виновни,че БСП им отказа коалиция,БСП са виновни защото те отблъснаха близките до тях партии и мачкат хората в и извън БСП