Зам.-председателят на ВМРО: Коалицията ОП в НС няма да се разпадне

Доц. Милен Михов: Вече работи стратегията за интеграция на ромите
10 апр 2019 23:15, Анисия Иванова
16

Изтече крайният срок за подаване на заявление за регистрация в Централната избирателна комисия на партиите и коалициите, за Европейските избори на 26 май. След 5 дни изтича и срокът за регистрация на инициативни комитети. Ден преди изтичането на срока, ВМРО се регистрираха и официално отиват самостоятелно на избори.

Това, че "Атака", ВМРО и НФСБ няма да са "Обединени патриоти" на битката за местата в Европейския парламент, не значи, че коалицията им в българското Народно събрание ще се разпадне. Това коментира в студиото на "Денят ON AIR" заместник-председателят на ВМРО доц. Милен Михов.

"Миналата година г-н Каракачанов посочи проблема, че "Обединени патриоти" не функционират като коалиция. За съжаление тези евроизбори бяха възможност ние да заработим като коалиция с едно общо явяване, с една силна листа, със силни послания. Други решиха и направиха друг избор, включително и направиха други коалиции", заяви доц. Михов пред Bulgaria ON AIR.

Заместник-председателят на ВМРО каза, че лидерът на НФСБ Валери Симеонов е поставил сериозно условие за явяването на двете политически формации заедно и ВМРО е трябвало да избират с кого, срещу кого, което според доц. Милен Михов противоречи на техните идеи.

"Това за нас не е нещо, което непременно води до разпадане на коалицията, макар че е много неприятно", каза депутатът.

Доц. Милен Михов коментира също случая от Габрово и побоя, който роми нанесоха на продавач в денонощен магазин в града.

Според заместник-председателя на ВМРО този случай показва реалности и подчерта, че вече се прилагат мерки от стратегията на Красимир Каракачанов за интеграция на ромите.
 


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който не изпълнява Предизборните си обещания , той не може да избегне очакващия го Разпад .
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е най долния и противен човек в политиката!
10
0
 
1
 
! Отговори
Калоян преди 1 година
Губещите няма да са един и двама от това разединение,защото не е ясно една част от патриотичните гласове на къде ще се разсеят.Дали в посоко към другото патриотично движение или някой от статуквото(ГЕРБ или БСП).ВМРО изглеждаха най-трудни разклатими и разколебими,което показа самочувствие и устойчивост от трите формации.Имат най-добър капитал,който да превърнат в един или два мандата.
9
1
 
4
 
! Отговори
Някакъв тук преди 1 година
Споменава за НФСБ. Навярно става въпрос за национален фронт за съсипване на българите? Слушай внимателно, невежо ***! Туй жалко повече Симеонов направи прекалено много изцепки, за съвсем кратко време- всички го видяха. Така, че за теб остава да направиш следното: скриваш се в миша дупка, където ти е мястото, и чакаш резултатите на псевдопартийката ви, за да разбереш за какво става въпрос. Всекиму заслуженото! И един съвет: опитай се да не обиждаш победителите на всички предстоящи избори!
8
0
 
1
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Проблем има и неговото невъзможно решение се видя още преди няколко месеца.Беше ясноче разединението е сериозно и коалиция няма да има.НФСБ бяха основният фактор и субект заради,който не се получи коалицията.Задължително условие за някаква форма на стабилност е поне по вътрешните неща да има единомислие и да се върши нещо.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обединени крадци -> Самостоятелни крадци.
6
3
 
0
 
! Отговори
Цанко преди 1 година
Иска ви се *** и ватенки НФСБ да не влезе в парламента , ама ще влезе! България над всичко!
5
0
 
8
 
! Отговори
Няма, защото преди 1 година
Приказката свършва завинаги. Иначе всички виждаме Коко сте "стабилни" като коалиция. ***
4
4
 
10
 
! Отговори
мнение преди 1 година
бай тошо ги беше наврял в миша дупка вмрото и много правилно ги беше забранил щото са банда от мародери и убийци поне да бяха си сменили името с българско безсрамие е да се наричат български патриоти
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
стабилни в краденето! патрЕоти пфу
2
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За следващите избори ще са обеднелите .....
1
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали разбират колко са жалки2