Борисов: Листата на БСП е шпионин - държавна сигурност

Според лидера на ГЕРБ, само един разбира от европейска политика
Обновена: 14 апр 2019 15:06 | 14 апр 2019 15:00, Нели Христова
676
Борисов: Листата на БСП е шпионин - държавна сигурност
Снимка: Булфото

На представянето на платформата на ГЕРБ за евроизборите, премиерът Бойко Борисов не пропуска да коментира листата на БСП.

"В листата на БСП има само един човек, който може би разбира нещо от европейска политика. От там нататък е шпионин - държавна сигурност, шпионин - държавна сигурност. Бях сигурен за Иво Христов, видях ги онзи ден как се гледат той и Корнелия Нинова. Невключването на Сергей Станишев в листата означава, че нашите опоненти нямат нищо общо с европейските социалисти, това ще е тълкуванието навън", отбеляза премиерът.

"По всяка една тема показахте компетентност и няма шанс някой да ви надбори или да излезе по-добре подготвен", похвали той кандидатите за евродепутати от ГЕРБ - но довърши "затова съм сигурен, че ще започват и ще свършват с апартаменти и подобни тераси. Ние шамарите си ги изядохме, нашите уроци си ги научихме. Мисля че всички са наясно на какво реагират хората".

Борисов припомни и изключителния успех на българското европредседателство.

"Не случайно навсякъде България се сочи като пример, за това, което правим и се прави. Освен това знаковата среща ЕС-Турция се проведе в България и на нея дойдоха президентът Туск, Юнкер, Ердоган. Срещата Китай-ЕС след това не се проведе в Румъния, а в Брюксел. За какво говори това?", каза премиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


676
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
474
2
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
от толко десетилетия е мъртва тая държава че вс. са свикнали и не им прави впечатление че няма здравни, социал, пенсии и др. и др. най добре почвайте да подарявате драгалевци на турция, банкя на арабски емирства и т.н. такива психо съдисти като комунистите и в африка няма.
473
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отивайте да лягате, защото утре е работен ден, и всеки трябва да работи съвестно, качествено и ефективно, защото трябва да се плащат лихвите към МВФ и СБ, трябва да се плащат данъците, за да се издържа държавната администрация и да се плащат помощите на ромите!!!Бойко е местният губернатор на Световното правителство, и от него нищо не зависи, той изпълнява, както и Корнелия, както и Магарешки, както и Доган!Всички те са слуги, а ние сте робите които , като пчеличките ще събират мед!Милнър!ЦРУ!
472
22
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
До 1989г. Горди членове на БКП . горди служители на ДС. Разузнавачи. Професия партиен секретар. прелива от гордост...и сега когато Ви се напомня ...мигате като лисугери Чест му прави на Борисов че Ви припомня тези НЕОСПОРИМИ факти.
471
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие сте безполезни за България,за съжаление,политиката ви се свежда до това да угодите на чуждия интерес и се наду.пвате,да игнорирате българския интерес и да си разделите едни порции!Съжалявам,но България има нужда от промяна,поне за няколко години,за да поизтрезнеете малко след арогантното ви поведение!БСП трябва да се върне на власт.
470
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
гербави мършицецо отроче на служител на държавна сигурностбокянския салам преподава в школата на мври сега тръгнал да плямпотиумират от страх че ще изтърват властаи са готови на всичко и майка и баща продават само да останат банкянското е второ поколение член на бкпабе направо повръщаш като ги видиш
469
1
 
22
 
! Отговори
Фенбг преди 5 години
Баце по добре ни осведоми как вози асансьора на Цецо удобен ли е ?
468
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце при шпионин ДС имахме държава нали си спомняш и ти беше пак в МВР и то преподавател в ВСШ " Георги Димитров" на МВР макар и по физическо и джудо.
467
0
 
34
 
! Отговори
Бойкот на OLX преди 5 години
А листата на ГЕРБ е апартамент, асансьор, тераса и пак апартамент, асансьор, тераса...
466
0
 
22
 
! Отговори
Койчо преди 5 години
А за мен листата на герв е баце кмета на Симитли баце пак кмета на Симитли
465
0
 
26
 
! Отговори
СМЕХ преди 5 години
А на кой ли е - калинка-ченгесар, калинка-ченгесар, ..... май на ГРЕБ...... :))) ХХАХАХХАА
464
1
 
18
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Те във всички листи са полицай, роднина, дете на полицай, роднина???Затова в България са най-ниските пенсии и заплати, но се купуват скъпи жилища на ниски цени и се карат най-новите автомобили, а социално слабите вардят по 20-30 хиляди евро и си купуват имоти.Работниците са виновни за всичко и трябва да плащат скъпи вода, ток, застраховки и данъците всяка година нагоре.Трябва да има за нашите хора!?!?!!?? От листите.
463
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шпиони,Държавна сигурност ,важи не само за листата на БСП но и за цялото Народно събрание
462
4
 
16
 
! Отговори
мдааа преди 5 години
ББ може да се поуспокои вече .Чета по други места , че пренаредили листата и дружката му Станишев бил на 5-то място . Сега , ако БСП изгубят изборите , СС какво ще " пее" . Аз и много други сме отвратени от Станишев , не може ли да отиде на някоя служба и да ни отърве от евролибералното си присъствие Така ме затрудняват изключително много да гласувам за БСП
461
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На съсела у изстина топлото местенце. Горкия! Как ще си узакони откраднатите пари.
460
3
 
8
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Отивайте да лягате, защото утре е работен ден, и всеки трябва да работи съвестно,качествено и ефективно, защото трябва да се плащат лихвите към МВФ и СБ, трябва да се плащат данъците, за да се издържа държавната администрация и да се плащат помощите на ромите!!!Бойко е местният губернатор на Световното правителство, и от него нищо не зависи, той изпълнява, както и Корнелия, както и Магарешки, както и Доган!Всички те са слуги, а ние сте робите които , като пчеличките ще събират мед!Милнър!ЦРУ!
459
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От ГЕРБ като толкова го харесват Станишев, да го сложат в своите листи!
458
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Корнелия Нинова не беше поела БСП, отдавна партията щеше да се е разпаднала.Сергей не работи за България и като ръководител на ПЕС не направи нищо в посока социалистически идеи. Той е представител на богатата аристокрация, не бих се учудила, ако са го захранвали със сребърна лъжичка (казват, че предпазвало от болести).За мен социалистическите идеи са: подобряване условията на труд и закони срещу бруталната експлоатация, достъпно образование и здравеопазване за всеки, не само за богаташите.
457
2
 
15
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Когато в една държава , всеки е абдикирал и не иска да носи отговорност, тогава идват ромите и започват да мачкат !Еврофондовете няма да ви помогнат , ако не се научете да носите отговорност!!!И Господ не може да ви помогне, защото сте селяни прости!!!Агент Кейти Холмс!ЦРУ!!!
456
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако зависи от Борисов той ще говори и ще се оправдава с Държавна сигурност още поне 50г. Така се случи в моя живот,че познавах доста хора от нея. Днес 50% от тях са починали, а останалите са неработещи и не особоно здрави пенсионери. Интересно защо Борисов не използва за оплакванията си турското робство? Като искаш да се оплакваш- причини много.
455
2
 
13
 
! Отговори
Василев преди 5 години
България е ромска държава и политиците са купени от братчедите роднини на ромите, богатите банкери евреи!!!България е на колене!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!