Станишев за листата на Нинова: Чист подарък за ГЕРБ!

Той все пак ще присъства на Националния съвет на БСП
Обновена: 14 апр 2019 12:19 | 14 апр 2019 12:19, Нели Христова
180
Станишев за листата на Нинова: Чист подарък за ГЕРБ!
Снимка: Булфото

Това, което виждам като листа, е един голям подарък за ГЕРБ, заяви Сергей Станишев пред журналисти на влизане на заседанието на Националния съвет на БСП днес.

Националният съвет трябва да одобри днес листата с кандидати за евродепутати на партията за предстоящите евроизбори. В предложението не фигурира името на Сергей Станишев, а началникът на кабинета на президента Иво Христов е четвърти. Предложено е също в евролистата да бъде Велизар Енчев. Предложението е водач да е Елена Йончева, а след нея - Янаки Стоилов. Деница Златева е трета, според проекта.

Още по темата

Сергей Станишев коментира, че сега на това заседание БСП трябва да отговори на 4 въпроса.

Първият е какво казваме на нашите членове и на нашата партия, отбеляза той и припомни, че месец и половина са се провеждали събрания и конференции и партията се е произнесла за своите предпочитания за листата.

Вторият въпрос е какво е посланието на БСП и НС към българското общество, тоест начинът, по който се управлява БСП, ще бъде трансформиран в начина, по който се управлява България, ако спечелим управление, посочи Станишев. Мисля, че всички виждат с невъоръжено око ,че има очевидна тенденция за превръщането на БСП във вождистка партия ,в ГЕРБ номер 2, въпросът е дали българите искат такава алтернатива и такава БСП, коментира той.

Третият въпрос е какво е нашето отношение към Европа и ЕС - дали БСП запазва своята ясна проевропейска идентичност или тръгва в посока евроскептицизъм. Четвъртият въпрос е посланието ни към нашите европейски партньори, нашето политическо семейство в Европа, отбеляза Станишев.
Председателят на Националния съвет трябва да поеме своята отговорност за тази листа, с която излиза, всеки член на съвета трябва да поеме своята отговорност с гласуването, допълни Станишев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Станишев се прави че критикува Ни Ива, докато всъщност тя набута и нега и бившата му в ЕП. Няма такъв меркантилен лъжльо, набутал всичките си бивши в ЕП. А Нинова сигурно е взела и подкуп от него хаха. Освен фа взимат заплатил тея тримата са мега *** и нямат никаква мисловна система въобще. Няма по-*** и посредствени хорица като тримата *** от Украйна добрали се до ЕС чрез бг
149
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Правилно Нинова не го е включила в листите. Сега на къде Станишев сигурно към АВБ и отново сте за ГЕРБ винаги готови.
148
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С огромно удоволствие бих гласувал на евроизборите,тъй като бях решил въобще да не припарвам до урните.Виждам, че станишко няма да го има там ,но за сметка на тоя в листите са Йончева, там е и Валентин Вацев!
147
1
 
1
 
! Отговори
ikar преди 5 години
До Коминтерна1919Кръстьо Раковски е бесарабски българин, роден в Котел???? Прочетете алко повече за него, имате поне компютър.
146
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разкарайте този хАмстер от бг-политика!!!!Той е позор не само за БСП, но и за Бг!!!!!
145
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А пък аз си мислех че Станишев е най-лошото което може да се случи на БСП. Ама ето че имало и по-лошо. Пребоядисана СДС-арка е на път да разпадне БСП по същия сценарий както се разпадна СДС - нарича се орел рак и щука.
144
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корнели оправи СДС-то. Сега е на път да оправи и БСП-то. Халал да им е на социлистите. Арна мома , машаллах.
143
3
 
22
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 5 години
СърГея е отчаяночилца тресе от ядКурнелийка го отсвириняма да е дупетатМъката му е огромнакрай на сладката софрасбогом брюкселски имотище се връща у дома
142
1
 
14
 
! Отговори
Интересно преди 5 години
Завършили с отличие английски гимназии и американски колежи? А не знаят английски език? Ми то така аз мога да завърша и японски!
141
4
 
15
 
! Отговори
Д0 141 преди 5 години
Десислава Радева е била приета, но не е завършила езикова гимназия по неясни причини. Завършила е средно образование в Камено, Бургаско. Сигурно има някакви добри умения...питайте г-н Радев:)))
140
8
 
8
 
! Отговори
Сержант преди 5 години
Има голям шанс цените на имотите да паднат доста , ако ГЕРБ спечели.
139
2
 
14
 
! Отговори
Велико Търновски преди 5 години
Приеха ме донаборник 1986 година, История, 30 човека за едно място. 1988 се уволнявам, от листинга на групата Немски език сме 15 приети, 5 дописани на ръка, но стават редовни студенти. Деца на прподаватели и т.н. Питахме какво е това, те четат с пръст по редовете, казаха, ,,Е сега , не питайте, нали знаете някои неща!"
138
5
 
6
 
! Отговори
Аде,аде преди 5 години
Нивото на езиковите наистина беше по-високо от ЕСПУ, но знам как се влизаше и кои влизаха! Не ми се прави на наивен, и най-*** деца на партийния елит влизаха и завършваха с отличие! Нито един не е бил в механото или корабостроенето!
137
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Велизар Енчев 138 Със сигурност Десислава Радева не е неграмотна. Не може човек,завършил езикова гимназия и то по нейно време да бъде неграмотен, просто нямаше начин, първо нямаше да я приемат , второ - нямаше да завърши изобщо. Нивото в езиковите гимназии беше тогава много високо, така че Радева може да е всичко, но не и неграмотна. И за да не питате откъде съм компетентен за езиковите гимназии ще ви изпреваря и ще кажа че и аз съм учил в такава, и много добре знам как се учеше.
136
7
 
13
 
! Отговори
Кво чакате? преди 5 години
Президента- военен, Премиера- милиционер!!! Това военнополицейска диктатура ли е? Как такива хора ще правят икономика? Те не могат, нямат познания!
135
6
 
13
 
! Отговори
Велизар Енчев преди 5 години
Ето нещо, което току-що ми разказа депутат от БСП.Десислава Радева изхвърлила Иво Христов от президентството. Той до последно се съпротивлявал да става евродепутат от БСП, но не му оставили друг шанс.Радева и Христов не си говорели от месеци, дебнели се и се ревнували. Тя изисквала от него да му предоставя за редакция всяка реч на президента. Променяла цели пасажи и тези.Той се дразнел, защото я смятал за неграмотна и некомпетентна. Радев се видял в чудо и не знаел как да ги помирява.
134
10
 
15
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
100 000 ГЛАСА ЗАГУБА ЗАРАНИ ИМЕТО КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ!100 000 ГЛАСА ЗАГУБА, ЗАЩОТО НИНОВА ПРЕВЪРНА БСП В БКП!100 000 ГЛАСА ЗАГУБА ЗАРАДИ СТАНИШЕВ ВСЕ ОЩЕ Е НЯКАКЪВ ЛИДЕР !И 100 000 ГЛАСА ПО-МАЛКО ЩОТО НА ЕВРО ИЗБОРИ ГЛАСУВАТ ПО-МАЛКО ХОРА ВИНАГИ!ЗА БСП-БКП НА НИНОВА Я ИМА 500-600 ХИЛЯДИ ГЛАСЯ Я НЕ :D-------------------------СТАНИШЕВ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НЕ СЕ ВРЪЩА В ЛИСТАТА НА БСП ! ЗА ДА СЕ ИЗПЪЛНЯТ ГОРНИТЕ МИ ПРОГНОЗИ :D
133
5
 
26
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Ейй СТанишка, голям вой че не си в листата. Пуста лапачка, ще свърши.
132
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не се пита тези 4 въпроса, освен самия Станишев може би. Той беше много отблъскващ и записа над 10 загуби от ГЕРБ. Самото му участие правеше другата партия фаворит. Вярваше си, че е абониран за местенцето си, но го разбутаха. Нищо чудно, че е недоволен.
131
0
 
11
 
! Отговори
Коминтерна1919 преди 5 години
Основатели- Зиновиев, Троцки, Каменев/ руски евреи/ , Ян Радек / чешки евреин/, Кръстьо Раковски/ бесарабски българин/, за срам на България от рода на Георги Раковски! Впоследствие убит 1937 в сталинистки лагер!