Земеделците от "Никола Петков" ще си сътрудничат с ГЕРБ

Заедно щели да борят диктатурата, която налагали от БСП
Обновена: 16 апр 2019 09:31 | 16 апр 2019 09:31, Камелия Цветанова
139

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Споразумение за политическо сътрудничество подписаха ГЕРБ и земеделците от "Никола Петков”.

Премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се похвали, че да си сътрудничат с политиците от "Никола Петков" е най-лесно.

Още по темата
"Те се познават с възрастните или по-малко младите, така че да обединим всички сили срещу пълзящата диктатура, която искат да ни наложат нашите опоненти. Зле прикриват целите си, техните брутални действия станаха публично известни", коментира той.

Шефът на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов припомни, че вече е подписано споразумение със СДС, както и с "Обединени земеделци".

"Направихме всички възможно да влезем в диалог с всички формации, които са част от Европейската народна партия и принадлежат към демократичната общност. Предстоят подписвания на подобни споразумения за подкрепа на листата за евроизборите с "Гергьовден", със "Съюзът на репресираните от комунизма" и с Българският демократичен форум сме в разговори", обясни Цветанов.

Венцислав Върбанов от "Никола Петков" коментира, че листата на ГЕРБ е балансирана и земеделците ще впрегнат максимално силите си, за да търсят подкрепа за нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
2
 
7
 
! Отговори
уточнение преди 5 години
До Анонимен 80От 30 май 2013 до 6 август 2014 са 1г.3м и 6 дни за Орешарски.Бокич не можа да издържи цял мандат на опозицията и впрегна доги и шиши..
78
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крадеца вика..дръжте крадеца..Хаха..Боко е толкова прозрачен с изказванията си, че трябва и една сива клетка да нямаш за да му вЕрваш..:-)
77
2
 
9
 
! Отговори
до 80 преди 5 години
Орешарски беше на власт 9 месецаПросто тиквено-прасешките медии не го оставиха да управляваЕдинственото, което успя да направи за този кратък период е да намали цената на тока, макар и само с 5% - нещо, което никой не беше правил от 90-та година насамРазбира се гербавите след като узурпираха властта чрез преврат и помощта на олигархията, отново увеличаха тока - при това доста сериозно и няколко пъти
76
1
 
13
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Абе къде е баба ви Мозер та я няма на разпивката ?
75
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От тези 10 години един мандат беше Орешарски *** власт. Избирателно го пропускаш това!
74
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айдеее, евросубсидираните от герберите са активизираха ако знаете колко ги праза вие бедна фантазията
73
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Господин Борисов избирателно забравя , че трети мандат е на власт.И никой друг не му е виновен, че след 10 години лъжи и кражби,България е на дъното на всички въможни класации,а българите са най-бедният и нещастен народ, може би и в Света.Това са фактите - останалото са тиквени локуми за наивници.
72
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълзяща диктатура е създаването на специализиран орган на изпълнителната власт и специализирани съд и прокуратура с цел сплашване и саморазправа с неудобни за режима лица.Пълзяща диктатура е овладявнето на медийното пространство.Пълзяща диктатура е налагането на еднолична воля над цяла парламентарна група.Пълзяща диктатура е такава концентрация на властови ресурс, при която съдебната и законодателната власт са подчнени на изпълнителната, а тя - на олигархията.Коя ли държава описвам?
71
2
 
29
 
! Отговори
поврещ преди 5 години
Повръща ми се от тези !!!!!!Всеки ден ни заливате с бб цв цв ,даже костов и плевнюто изкарахте да ги гледаме уикенда ,иде ми да хвана гегата или калъчката...Превръщаме се в мракобесна клоака,спомнете си кава беше Бъглария и народа преди 30 години ,нямам думи ......
70
1
 
31
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Коя диктатура която осъжда подозрение за подкуп 20 години ли.
69
1
 
26
 
! Отговори
ами преди 5 години
Нещо им стегна душицата на тея,досега винаги са били и са искали да са сами,сега всички възможни малки пратийки от по 200-300 човека ще работят за тях,а в замяна ЛИДЕРИТЕ на тези партийки ще се възползват от своеволията на управляващите и ще си искат и каквото дадат, все са на кяр,иначе НИЩО. Колкото и малко да са,все файда....
68
1
 
25
 
! Отговори
еволюция преди 5 години
Връщаме се в епохата на питекантропите
67
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никола се обръща в гроба, на измислените земеделци на хранилка при либералната улигофренична Европа, унищожителите на българското земеделие......
66
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лежал е в Чехия.Панкрац.
65
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никъде не е лежал, не лъжи!
64
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Превзетата държава ... тъжно ...
63
1
 
28
 
! Отговори
??? преди 5 години
Н.Петков:Добре,че не съм жив да преживея този срам!
62
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами нормално.Бойко Борисов и землякът му Владислав Горанов дадоха цялото землище на Долни Дъбник,че и на околните общини на Венцислав Върбанов.Няма да ви казвам колко милиона евросредства се изливат в джоба на тоя мошеник.Естествено,че ще драпа за шайкаджиите.В противен случай може да го погне прокуратурата.Далаверките му край нямат.
61
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 62Ами че то така ВЗАИМНО СЕ СПАСЯВАТ ОТ ОТПАДАНЕ И ПЪЛНО ЗАБВЕНИЕ!!!! Напълно си е логично! Нинова поне се опитва да премахне старите хрантутници, ама и на нея и се съпротивляват, а тоя събра всички отпаднали ***!!! Да са му хаарлия........явно усеща КРАЯ и гледа някъде да се свре.......
60
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От имащите право на глас,ГЕРБ печелят само с 10% ,защото хората не гласуват масово.Бойко няма да е на власт,ако народа гласува.